Για ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ, οι Ιταλοί δίνουν τη λύση:
![]()
Αυτό για κάποιο λόγο μου άρεσε πολύ σαν ιδέα.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Για ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ, οι Ιταλοί δίνουν τη λύση:
![]()
![]()
Οδηγίες για μη μεταφορά των περιστατικών Covid 19 «ήπιας νοσηλείας» σε νοσοκομεία αναφοράς - The Press Project - Ειδήσεις, Αναλύσεις, Ραδιόφωνο, Τηλεόραση
Μία εξέλιξη που προκαλεί προβληματισμό για τον τρόπο αντιμετώπισης της έξαρσης των κρουσμάτων κορονοϊού κατά το «δεύτερο κύμα» της επέλασης της πανδημίας αποκαλύπτει έγγραφο της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και…...thepressproject.gr
"Μάλιστα, ο ίδιος σημείωσε πως αυτό που λέγεται ανεπίσημα είναι πως αναμένονται πολλά περιστατικά από τα νησιά, «όπου γίνεται χαμός». "
View attachment 853
Άστα να πάνε, όσοι τηρούμε στο ακέραιο τα μέτρα (και για δική μας προστασία φυσικά), είμαστε οι περίεργοι τής υπόθεσης.αναμένονται πολλά περιστατικά από τα νησιά, «όπου γίνεται χαμός»
Έτσι πίστευα και εγώ, μέχρι που πήρα τηλέφωνο στο Αγκίστρι για 31/08 - 03/09 και οι τιμές ήταν οι ίδιες με πέρυσι.Το μόνο θετικό με τον κοβιδη είναι οι τιμές που έχουν πέσει στα τάρταρα και οι διακοπές έχουν εξελιχθεί σε υπερπαραγωγή
και να γευτει προβατινα με ουσκι.
Συγνωμη για το ξενερωμα που θα προσφερω. Σιγουρα καταλαβες προβατινα με ουσκι και σταφιδες απο τα πυρηναια ορη. οχι φιλτατε, δεν ειμαι τηλεοπτικος σεφ. Ψηνεις την προβατινα, πατροπαραδοτα. Σερβιρεις κανονικα και εδω μπαινει η διαφορα. το τραπεζι δεν εχει μπυρες, κοακολες κτλ εχει ενα μπουκαλι ουσκι και παγο, για οσους δεν σηκωνουν το πιοτι.Παίζει μήπως να μου αφήσεις κληρονομιά την συνταγή;