Coronavirus: Based Μπολι Chads, Antivaxx Cringe, Ήρθε το Τέλος

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
με αυτά και με αυτά, κάθε μέρα διαβάζω για θετικούς που επιστρέφουν από τα νησιά και διάβαζα και προχθές για μήνυση κατά παντός υπευθύνου από καταστηματάρχες σε Πάρο και Αντίπαρο, ότι κρύβουν τα κρούσματα για να μην τρομάζουν τους τουρίστες...

Όπως το καταλαβαίνω, περιοχές που έπρεπε να έχουν πάει σε lockdown τις αφήνουν να μαζέψουν κανα φράγκο... καλά πάει αυτό.
Μην το πείτε σε ψεκασμένους μόνο και βαρέσουν tilt γιατί θα έρθει σε ρήξη με το "μας ανακοινώνουν όποιον πεθαίνει για covid19"

Εξαρτάται απ' την ψυχολογία του καθενός η παραγωγή ενός καφέ.

Ο αισιόδοξος, βάζει πρώτα το σκότος κι έπειτα το φως που το καλύπτει.
Ο απαισιόδοξος/καταθλιπτικός, καλύπτει το φως με σκοτάδι.

Εγώ πάντως επέστρεψα χθες από νησί (Κέρκυρα) και για εβδομάδα μας είπαν δουλεια από το σπίτι για όσους επιστρέφουν από διακοπές.
Να πω πάντως ότι το νησί είχε κόσμο. Οκ δεν ήταν όπως άλλες χρονιές, αλλά ούτε αυτό το 30-40% που ακούμε στην τηλεόραση για τον τουρισμό. Αν βγαίνει συμπέρασμα από το δικό μου, ειδικά τα χωριά πρέπει να είχαν περισσότερο κόσμο από κάθε άλλη χρονιά, καθώς όλοι προτίμησαν να πάνε σε αυτά από το να πάνε αλλού διακοπές.

Εγώ πάντως επέστρεψα χθες από νησί (Κέρκυρα) και για εβδομάδα μας είπαν δουλεια από το σπίτι για όσους επιστρέφουν από διακοπές.
Να πω πάντως ότι το νησί είχε κόσμο. Οκ δεν ήταν όπως άλλες χρονιές, αλλά ούτε αυτό το 30-40% που ακούμε στην τηλεόραση για τον τουρισμό. Αν βγαίνει συμπέρασμα από το δικό μου, ειδικά τα χωριά πρέπει να είχαν περισσότερο κόσμο από κάθε άλλη χρονιά, καθώς όλοι προτίμησαν να πάνε σε αυτά από το να πάνε αλλού διακοπές.
Η αλήθεια είναι ότι φέτος πήξαμε εδώ Αίγιο και γύρω περιοχές.
Θα ήθελαν να το παίξουν safe και να πάνε κάπου όπου αν σκάσει γενικό lockdown να μπορούν να κάτσουν όσο γουστάρουν και να επιστρέψουν μετά Αθήνα χαλαρά.

Άκουσα κάτι για πληρότητα στα ενοικιαζομενα 100%, ένας φίλος τουλάχιστον τα είχε κλείσει όλα από αρχές καλοκαιριού.

Για να βαλουμε τα πραγματα σε μια σειρα, για το καλο της κοινωνιας και των επομενων γενεων.

Επειδη η Καφεινη και η Νικοτινη αποτελουν σημαντικα πραγματα στον βιο του Κουνελου. H Γκομενινη δεν φτανει ουτε στο μικρο δαχτυλακι αυτων των δυο ουσιων.
Ειμαι ενας χαρουμενος κατοχος μηχανης εσπρεσο, φιλτρου και η σβουριχτρα για τον φραπε βγαζει 0.06hp (η μικρη). Εχω μερικα σακουλακια με Ελληνικο καφε, για να νοιωθω καπιταλιστικη ευφορια.
Για τον φραπε λεω οτι πρωτα μπαινει η ζαχαρη και μετα ο καφες. Με αυτον τον τροπο δεν κολαει ο καφες στον πατο του ποτηριου. Ειναι σαν να φτιαχνεις μπομπιτσα. Δεν σκεπαζεις την εκρηκτικη υλη (καφε) με τον πυροκροτητη (ζαχαρη). Ο πυροκροτητης μπαινει απο κατω, για να φυγει η ενεργεια προς τα πανω. προς την μαπα μας.
Για την ποσοτητα του νερου ισχυει οτι και για το βαλσαμο της ζωης μας, τις γυναικες, δυο δαχτυλα, οχι παραπανω. Εναλλακτικα, το σφηνοποτηρο ειναι η καλυτερη μεζουρα. Το γαλα μπαινει τελευταιο για να δεσει το μειγμα, οπως το αλευρι στην σαλτσα με ντοματα. δοκιμαστε να χτυπησετε τον καφε με γαλα αντι με νερο και θα δειτε τι εννοω.
Εαν δεν παιζει σβουριχτρα και το παμε στο manual. η αναδευση πρεπει να γινεται με 1 παγακι. Αυτος ειναι ο νομος του Θεου που ολα τα εποιησε με σοφια.

Για να επιστρεψω στο θεμα. Στο σπιτι της μαμας μου, αν και δεν μενει κανενας, με πρηζουν για κοινοχρηστα και τα εξοδα της πολυκατοικιας.
Οταν υπογραφεις συμβολαια, που να φανταστεις οτι το σπιτι θα μεινει αδειο. Πηγα σημερα να τα πληρωσω και την ωρα που ανοιγα την πορτα κατω, ακουσα δυνατο βηχα απο το διαμερισμα του διαχειριστη στο ισογειο. ΑΜΑΝΠΑNAΓΙΑ ΜΟΥ!!! χτυπαω το κουδουνι και μολις ανοιγει η πορτα, απο μεσα ακουγα προσπαθεια να πνιγει βηχας. Σε αυτο το διαμερισμα ζουν δυο ηλικιωμενοι. Τσεκαρω την κυρια που ανοιξε την πορτα και εδειχνε πολυ κομπλε. Στον καναπε ηταν αραχτος ο αντρας της. τον κοβω προσεκτικα και εδειχνε ΟΚ, σταματησε και ο βηχας.
Μου κοπηκαν τα ποδια.

Εμένα μου είχε πάρει ο αδελφός μου μια μηχανή καφέ με κάψουλες και πίνω εκείνες όταν είμαι στο σπίτι.

Όχι ρε συ. Τις κάψουλες τις βάζεις μέσα στη μηχανή και βγαίνει καφές αν πατήσεις το σωστό κουμπάκι. Μην πίνεις τις κάψουλες έτσι.

Όχι ρε συ. Τις κάψουλες τις βάζεις μέσα στη μηχανή και βγαίνει καφές αν πατήσεις το σωστό κουμπάκι. Μην πίνεις τις κάψουλες έτσι.

2DO.gif

θιγετε γιγαντια ζητηματα της αθρωπινης σκεψης και δε μπορω να μεινω απαθης.

το παν ειναι θεμα ΟΡΙΣΜΟΥ. αν λες: το πρωινο μου ειναι δημητριακα με γαλα, εισαι υποχρεωμενος απ την κοινη Λογικη (σπανια και εκλεκτη αρετη) να βαλεις στο μπωλ πρωτα δημητριακα και μετα να ριξεις γαλα. ισχυει προφανως και το αντιστροφο.

Διαφωνώ εν μέρει. Ο ορισμός βάσει γραμματικής καλύπτει τις σχετικές ποσότητες των υλικών και όχι την ακολουθία προσθήκης των (Πηγή: γραμματική που μας έδιναν στο δημοτικό, αν δεν το βρείτε εκεί, το έβγαλε ο Ιπποκράτης από το μυαλό του, αλλά ισχύει και σε άλλες γλώσσες).

Για αυτό εξάλλου είναι κάρνε-κον-τσίλε (α λα μεχικάνος) και όχι το ανάποδο.

Επίσης, ποιον κοροϊδεύετε? Πάντα περισσεύει το γάλα όπως και οπότε να το βάλετε, και τελικά πάντα το μισό πακέτο δημητριακά τρώμε, έτσι όπως συμπληρώνουμε. Για αυτό και το μπωλ είναι πάντα σαλατιερα.

σου απανταει η ιδια η ζωη (που ελεγε κι η αλεκα), σαγονοξύστη: βασικα ΕΙΝΑΙ το αναποδο απ αυτο που γραφεις. τσιλι κον καρνε

σαιτέισο:
- Τσίλι κον κάρνε: Εθιστική γεύση από Μεξικό - Free Sunday
- Τσίλι κον κάρνε (σου βαζω και πετρετζικη ετσι? μιλαμε για τον αντιστοιχο μπαμπινιωτη της μαγειρικης 🍿 )
- Τσίλι κον κάρνε (Chili con carne) | Συνταγή | Argiro.gr

Η αναλογια ειναι δυο γαλατα του λιτρου για ενα κουτι. Σε καπιταλιστικο κοσμο ζουμε. Ειναι ολα μελετημενα απο απο τους επιστημονες της γουολστριτ. Τωρα αν νομιζετε οτι το γαλα μπαινει σαν γαρνιτουρα στο μπωλακι ή οτι τα δημητριακα ειναι ψαρακια, ειστε λαθος.

Η ειρωνια ειναι οτι σημερα βγηκα να παρω ενα κουτι δημητριακα και εκανα το λαθος να αγορασω πρωτα καφε. ενοιωσα ολοκληρωμενος και γυρισα σπιτι.
ξαναβγηκα και στο σουπερ μαρκετ πετυχα μιλφ, ελαχιστα κοντυτερο απο εμενα, δηλαδη 1,80 περιπου, μικροσκοπικο στηθος που στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι plus+, καυτο σορτσακι και ποδια για ζωολογικο κηπο, στο διαμερισμα με τις καμηλοπαρδαλεις.
Αυριο το πρωι μεσημερι θα κοψω καμια ντοματα.

Ποιος λεει δημητριακα με γαλα; ΠΟΙΟΣ:::::: ουτε καν δημητριακα δεν λενε. ολα κορνφλεηκς ειναι. ολοι στο καμπνινγκ την βγαζετε; με τις αξυριστες;
τα μενου των ξενοδοχειων λενε, πρωινο: δημητριακα με γαλα;
Θα παρω το μερος του Northlander, side by side into glory ride λεμε.
Μπορειτε να μου πειτε ενα ελληνικο πιατο που να ακολουθει την λογικη της προτεραιοτητας των υλικων για την αναλογη ονομασια;
πχ παστιτσιο .... ε; ε;
Ειναι κοτοπουλο με μπαμιες ή μπαμιες με κοτοπουλο;

food.jpg

Εγώ που τον πίνω σκέτο τον καφέ έχει κανείς καμιά ψαγμενια να μου προτείνει;

Εδιτ: σκρολαρα προς τα πάνω και είδα πως είμαστε στο θρεντ του κορονοϊου

Δεν θα πεθάνουμε όλοι, κάποιοι θα την παλέψουμε. Να επιβιώσουμε από παγκόσμιας απειλή και να ρίχνουμε πρώτα τον καφέ και μετα την ζάχαρη;

σου απανταει η ιδια η ζωη (που ελεγε κι η αλεκα), σαγονοξύστη: βασικα ΕΙΝΑΙ το αναποδο απ αυτο που γραφεις. τσιλι κον καρνε

σαιτέισο:
- Τσίλι κον κάρνε: Εθιστική γεύση από Μεξικό - Free Sunday
- Τσίλι κον κάρνε (σου βαζω και πετρετζικη ετσι? μιλαμε για τον αντιστοιχο μπαμπινιωτη της μαγειρικης 🍿 )
- Τσίλι κον κάρνε (Chili con carne) | Συνταγή | Argiro.gr

Μεταξύ όλων των αυτόκλητων μεσσίων της ελληνικής γαστρονομίας (που αναπαράγουν ένα λάθος) και βέρων Μεξικανών με τους οποίους έχουμε πλέον σχέσεις αδερφικές, θα εμπιστευτώ τους δεύτερους. :)

Μεταξύ όλων των αυτόκλητων μεσσίων της ελληνικής γαστρονομίας (που αναπαράγουν ένα λάθος) και βέρων Μεξικανών με τους οποίους έχουμε πλέον σχέσεις αδερφικές, θα εμπιστευτώ τους δεύτερους. :)
Φυσικά και είναι αδέρφια μας, απλά δείτε εκείνη την εκπομπή για τα τάκος στο netflix :p

Χίχολε, όπως έλεγε και ο Manny.

Επειδη μαλλον θα πεθανουμε ολοι απο τα εμβολια και οχι απο τον ιο.

Η αληθεια ειναι οτι τον τελευταιο καιρο η μαχη για το εμβολιο δειχνει σημαδια γραφικοτητας και γελοιοτητας. Ποια εταιρια εχει τα περισσοτερα πειραματοζωα τους περισσοτερους εθελοντες-δοκιμαστες, ποιος θα το βγαλει πρωτος, ποια χωρα θα το βγαλει πρωτη κτλ.
Ολα αυτα με βαζουν σε σοβαρες σκεψεις ειδικα οταν διαβαζω στο δευτερο αρθρο
«Στις συμβάσεις που έχουμε συνάψει, ζητάμε αποζημίωση. Για τις περισσότερες χώρες είναι αποδεκτό να αναλάβουν αυτό το ρίσκο στους ώμους τους, επειδή είναι προς το εθνικό τους συμφέρον», πρόσθεσε.

Back