mruseyourbrain
Blackguard
Γιατί δεν έδωσαν ένα μέτρο ύφασμα σε όλα τα παιδιά να τις ράψουν μόνα τους. Μάθημα οικοκυρικά έβαλε η υπουργός ή ακόμα?
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!![]()
"Δεν υπολογίσαμε τη συρραφή!": Η απάντηση της γγ Δημόσιας Υγείας για τις υπερμεγέθεις μάσκες - Αγώνας της Κρήτης
Να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τις μάσκες – αλεξίπτωτα που μοιράστηκαν στα σχολεία, έσπευσε η γενική γραμματεία Δημόσιας Υγείας. «Δεν υπολογίσαμε τηagonaskritis.gr
"Οι διαστάσεις είναι σύμφωνες με τις αντίστοιχες διεθνείς προδιαγραφές. Πλην όμως, αφορούσαν στο μέγεθος του υφάσματος πριν από τη συρραφή του και όχι το τελικό μέγεθος των δύο τύπων μασκών.
Η διατύπωση της συγκεκριμένης διάκρισης μεταξύ αρχικής και τελικής διάστασης δεν ήταν σαφής, με αποτέλεσμα αριθμός από τις μάσκες που διανεμήθηκαν να έχει μέγεθος μεγαλύτερο του ενδεδειγμένου."
Αμεσως πεσατε να τους φατε, λες και ειναι η δουλεια τους να ασχολουνται με τετοια πραγματα![]()
"α δεν καταλάβαμε ότι 250μύρια κάνει το ραφαλ χωρίς κινητήρες"Αυτοί οι άνθρωποι παραγγείλανε και κάτι φρεγάτες με κάτι αεροπλανακια. Να δούμε αν θα γέρνουν κι αυτά
Αν του λείπουν οι τουρμπίνες καλά θα ναι. Θα του βάλουμε καμιά ντιζελομηχανή και θα το κάνουμε χόβερκραφτ. Το θέμα είναι μην μπερδέψαν τις διαστάσεις και έρθουν τίποτε μινιατούρες. Αν ναι, θέλω κι εγώ μία να την βάλω δίπλα σε αυτές τις RAF
![]()
Οι πρώτες καταλήψεις σε σχολεία από μαθητές για τις μάσκες
Μαθητές σήκωσαν πανό ζητώντας να μην υπάρχουν πάνω από 15 παιδιά μέσα στις αίθουσεςwww.typosthes.gr
Νομοτελειακό.
Στις ντισκοτέκ, τα κωλόμπαρα, τα σκυλάδικα και τις συναυλίες μια χαρά αναπνέουν τα τσογλαν-μπόυζ όμως!!!111!!! Εκεί δεν τους πιάνει δύσπνοια...
Δεν νομίζω να είναι αυτό το ζητούμενο μαν και η γενίκευση είναι μλκια, το ζητούμενο είναι η ηλιθιότητα με την οποία χειρίζονται ένα ευαίσθητο θέμα όπως της απόστασης και ταυτόχρονα να ζητούν ημίμετρα όπως τα τοπικά λοκνταουν και η μάσκα.
Αν θεωρείς ημίμετρα τα τοπικά λοκντάουν και τη χρήση μάσκας, τότε ποια μέτρα πιστεύεις ότι θα έπρεπε να έχουν ληφθεί σε αυτήν την περίπτωση κατά τη γνώμη σου;
εγώ θα ήθελα ένα καλό lockdown σαν το προηγούμενο, με 800αράκια.Συμφωνώ, το έγραψα λίγο χοντροκομμένα επίτηδες. Και ναι, η γενίκευση είναι μαλακία, αλλά αυτό ισχύει και για τις δύο πλευρές. Το ότι βρέθηκαν κάποια παιδιά να αντιδρούν στη μάσκα για Χ λόγους, δε σημαίνει ότι έχουν και δίκιο.
Αν θεωρείς ημίμετρα τα τοπικά λοκντάουν και τη χρήση μάσκας, τότε ποια μέτρα πιστεύεις ότι θα έπρεπε να έχουν ληφθεί σε αυτήν την περίπτωση κατά τη γνώμη σου;
εγώ θα ήθελα ένα καλό lockdown σαν το προηγούμενο, με 800αράκια.
Αυτοί οι άνθρωποι παραγγείλανε και κάτι φρεγάτες με κάτι αεροπλανακια. Να δούμε αν θα γέρνουν κι αυτά