Coronavirus: Based Μπολι Chads, Antivaxx Cringe, Ήρθε το Τέλος

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
FB_IMG_1608123819613.png

τα προϊόντα που είχαν απαγορευτεί στα ΣΜ τάχα μου για να μην υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός, είναι πάλι διαθέσιμα, με κλικ τέικ μάι μπρίθ αγέι... μπαίνεις ψωνίζεις τα του ΣΜ, βγαίνεις, παίρνεις τηλέφωνο να παραγγείλεις τα 4 κουταλάκια του γλυκού που ήθελες...

μλκ... δεν ήταν αρκετά σουρίαλ ο κορώνας... έχουμε και αυτά τα βόδια.

Στον μπατζανάκη του αδερφού μου δεν του πουλούσαν ένα γκαζάκι στο σούπερ μάρκετ (οχι το φιαλίδιο, την συσκευή) εξαιτίας αυτής της παπαριάς. Αναγκάστηκε να ζεσταίνει κάθε μέρα το γάλα του μωρού στο ηλεκτρικό μάτι........ μια σταλιά γάλα.

:gap::giankos::gap:

Φανταστικό διάλογος.

Ελλάδα
«Έχουμε καλά και κακά νέα για το εμβόλιο. Θα πάρουμε γρηγορότερα τα εμβόλια αλλά θα πάρουμε λιγότερα».

Γερμανία ή όποια άλλη χώρα
«Έχουμε καλά νέα για το εμβόλιο. Θα πάρουμε περισσότερα εμβόλια και θα τα έχουν δοκιμάσει άλλοι πριν από εμάς».

Χρυσοχοΐδης Πόρτα-Πόρτα, ερχεται νέα υπηρεσία για την καταπολέμηση της πανδημίας.

«Δεν έχω να πω πολλά, στην πραγματικότητα έχω να πω ένα μόνο: Κανείς δεν μπορεί να κάνει του κεφαλιού του.
Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε, να εξηγήσουμε, να συνδράμουμε, αλλά του κεφαλιού του κανείς. Σε αντίθετη πε-
ρίπτωση θα σφραγισθούν οι περιοχές, ακόμη και σπίτι – σπίτι… Δεν είναι ούτε απειλή, ούτε προειδοποίηση. Είναι
απόφαση και θα γίνει έτσι αν χρειαστεί»

Fuck yeah....

Τώρα υπάρχουν μπάτσοι για σπίτι-σπίτι;

Ναι, σε λιγο θα αντιστοιχουν 2 μπατσοι για τον καθενα μας, καντε pre-order σε τι χρωμα τον θελετε!

όλους εκεί στην Αθήνα τους έχετε; γιατί εδώ γενικότερα (γιατί έχουμε και ένα θέμα εγκληματικότητας από κάποια καλά παιδιά...) έχουμε ένα περιπολικό και 3-4 μηχανές που πάνε 2-2 άρα 3 μονάδες... να καλύψουν ολόκληρη Αιγιάλεια.
Τι πόρτα πόρτα, και να μπορούσαν γιατί θα τους έπαιρναν με τις κλωτσιές (δεν γίνεται κύριος να με κλέβει άλλος μέρα μεσημέρι και εσύ αντί να τον πιάσεις να έχεις το θράσος να μου σκοτίζεις μην πήγαμε παράνομα στον πεθερό μου...) δεν φτάνουν ούτε για κοινότητα-κοινότητα.
Και να έφταναν, δεν έχουν οχήματα και αυτά που έχουν, δεν έχουν βενζίνη...

Αλλά ξέχασα, δεν χρειαζόμαστε αστυνομία, χρειαζόμαστε ματατζίδες να έχει ο παπάρας στην Αθήνα να βαράνε φοιτητές και συνταξιούχους.

@Dark Archon είναι γελοίο όλο αυτό, δεν έχω δει άνθρωπο να αγοράζει αυτά τα πράγματα που απαγόρευσαν έτσι και αλλιώς από ΣΜ και ας είναι διαθέσιμα, είναι περισσότερο ψυχολογικό πιστεύω θες να πας σε μεγάλο μαγαζί με είδη σπιτιού να χαζέψει και το μάτι σου, οι μόνοι που δημιούργησε πρόβλημα αυτό το ηλίθιο "μέτρο" είναι όσοι αγοράζουμε τέτοια εξ ανάγκης, πχ αυτό με το γκαζάκι που λες, ή σου χάλασε το μπρίκι ρε αδερφέ, ή κάτι που χρειάζεσαι ΤΩΡΑ και όχι σε 10 μέρες που θα έρθει το κούριερ (και πάρε 4 κουταλάκια 0,8€ το ένα για 5€ μεταφορικά...) ή ο μπάρμπας που θέλει μια κουβέρτα να ζεσταθεί και δεν ξέρει πως να την πάρει αλλιώς... γίδια εντελώς. Αν και γίδια είναι πρωτίστως αυτοί που ζήτησαν αυτό το μέτρο, γιατί δεν είναι μέτρο να τους βοηθήσει, είναι μέτρο "ψόφησε η κατσίκα μου, να ψοφήσει και η κατσίκα του γείτονα".

Απο την στιγμη που βαζεις στην κυκλοφορια περισσοτερη αστυνομια, δεν σημαινει οτι θα πεσει η εγκληματικοτητα αλλα οτι οι πολιτικες και η κοινωνια ειναι αποτυχημενες.
Ταδε εφη Κουνελος.

όλους εκεί στην Αθήνα τους έχετε; γιατί εδώ γενικότερα (γιατί έχουμε και ένα θέμα εγκληματικότητας από κάποια καλά παιδιά...) έχουμε ένα περιπολικό και 3-4 μηχανές που πάνε 2-2 άρα 3 μονάδες... να καλύψουν ολόκληρη Αιγιάλεια.
Τι πόρτα πόρτα, και να μπορούσαν γιατί θα τους έπαιρναν με τις κλωτσιές (δεν γίνεται κύριος να με κλέβει άλλος μέρα μεσημέρι και εσύ αντί να τον πιάσεις να έχεις το θράσος να μου σκοτίζεις μην πήγαμε παράνομα στον πεθερό μου...) δεν φτάνουν ούτε για κοινότητα-κοινότητα.
Και να έφταναν, δεν έχουν οχήματα και αυτά που έχουν, δεν έχουν βενζίνη...

Αλλά ξέχασα, δεν χρειαζόμαστε αστυνομία, χρειαζόμαστε ματατζίδες να έχει ο παπάρας στην Αθήνα να βαράνε φοιτητές και συνταξιούχους.

@Dark Archon είναι γελοίο όλο αυτό, δεν έχω δει άνθρωπο να αγοράζει αυτά τα πράγματα που απαγόρευσαν έτσι και αλλιώς από ΣΜ και ας είναι διαθέσιμα, είναι περισσότερο ψυχολογικό πιστεύω θες να πας σε μεγάλο μαγαζί με είδη σπιτιού να χαζέψει και το μάτι σου, οι μόνοι που δημιούργησε πρόβλημα αυτό το ηλίθιο "μέτρο" είναι όσοι αγοράζουμε τέτοια εξ ανάγκης, πχ αυτό με το γκαζάκι που λες, ή σου χάλασε το μπρίκι ρε αδερφέ, ή κάτι που χρειάζεσαι ΤΩΡΑ και όχι σε 10 μέρες που θα έρθει το κούριερ (και πάρε 4 κουταλάκια 0,8€ το ένα για 5€ μεταφορικά...) ή ο μπάρμπας που θέλει μια κουβέρτα να ζεσταθεί και δεν ξέρει πως να την πάρει αλλιώς... γίδια εντελώς. Αν και γίδια είναι πρωτίστως αυτοί που ζήτησαν αυτό το μέτρο, γιατί δεν είναι μέτρο να τους βοηθήσει, είναι μέτρο "ψόφησε η κατσίκα μου, να ψοφήσει και η κατσίκα του γείτονα".

Μιας και το ανάφερες το μπρίκι, μια εβδομάδα μετά το χαζό με το γκαζάκι με παίρνει τηλέφωνο ο αδερφός μου.
Ρε μλκ έχεις κανένα μπρίκι γιατί χάλασε αυτό που έχω και δεν μπορώ να αγοράσω απο το σουπερμαρκετ.
Πως χάλασε ρε το μπρίκι, τρύπα του άνοιξες;
Οχι, κουνιόταν το χερούλι πάνω στη βάση που έχει, πήγα να το φτιάξω και ξεκόλησε όλη η βαση. Πως θα φτιάξω τώρα καφέ;
Ή θα πιάνεις το μπρίκι με μια πένσα, ή θα φτιάχνεις ελληνικό κουπάτο στο κατσαρολάκι που ζεσταίνεις το φαγητό του παιδιου. :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Όπως καταλαβαίνετε η γελοιότητα της απαγορευτικής απόφασης είναι over 9000 που λένε και στο χωριό μου.

Last edited:
ωχ... ωχ...
χάρηκα που σας γνώρισα ε... 25 κρούσματα σε τοπικό εργοστάσιο στο Αίγιο. Θα ανακοινωθούν σήμερα, στην αρχή νόμιζα ότι είναι αρβύλα αλλά επιβεβαιώθηκε από τον κουμπάρο, του ξαδερφού της γυναίκας που δουλεύει εκεί. Τους έχουν βάλει σε καραντίνα από χθες που είχα ακούσει για 7 κρούσματα.

Και μιας και έχουμε χαλαρώσει αρκετά εδώ λόγο ελάχιστων κρουσμάτων + αρκετούς ψεκασμένους (αληθινούς ψεκασμένους, όχι σαν τον μούφα τον αγαπημένο μας εδώ 💕) η διασπορά αναμένεται να είναι μεγάλη.

Εχουν πεσει πολλες τοπικες επαγγελματικες καραντινες αλλα δεν εχουν ακουστει. Αντιθετη περιπτωση ειναι τα παρτακια και ξεκαρφωτοι στους δρομους χωρις μασκα. Τυπακια που δεν εστειλαν sms κτλ.

μα είναι δυνατόν αυτό; δεν είναι υποχρεωμένοι να ανακοινώνουν τα κρούσματα στον ΕΟΠΥ;

Back