By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!![]()
Σοκ και φιάσκο με το εμβόλιο - Αγώνας της Κρήτης
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας αποκάλυψε (μιλώντας στον ρ/σ Παραπολιτικά) ότι μόνο 300.000 δόσεις εμβολίου θα έρθουν στην Ελλάδα τον Ιανουάριοagonaskritis.gr
![]()
Τώρα υπάρχουν μπάτσοι για σπίτι-σπίτι;
όλους εκεί στην Αθήνα τους έχετε; γιατί εδώ γενικότερα (γιατί έχουμε και ένα θέμα εγκληματικότητας από κάποια καλά παιδιά...) έχουμε ένα περιπολικό και 3-4 μηχανές που πάνε 2-2 άρα 3 μονάδες... να καλύψουν ολόκληρη Αιγιάλεια.
Τι πόρτα πόρτα, και να μπορούσαν γιατί θα τους έπαιρναν με τις κλωτσιές (δεν γίνεται κύριος να με κλέβει άλλος μέρα μεσημέρι και εσύ αντί να τον πιάσεις να έχεις το θράσος να μου σκοτίζεις μην πήγαμε παράνομα στον πεθερό μου...) δεν φτάνουν ούτε για κοινότητα-κοινότητα.
Και να έφταναν, δεν έχουν οχήματα και αυτά που έχουν, δεν έχουν βενζίνη...
Αλλά ξέχασα, δεν χρειαζόμαστε αστυνομία, χρειαζόμαστε ματατζίδες να έχει ο παπάρας στην Αθήνα να βαράνε φοιτητές και συνταξιούχους.
@Dark Archon είναι γελοίο όλο αυτό, δεν έχω δει άνθρωπο να αγοράζει αυτά τα πράγματα που απαγόρευσαν έτσι και αλλιώς από ΣΜ και ας είναι διαθέσιμα, είναι περισσότερο ψυχολογικό πιστεύω θες να πας σε μεγάλο μαγαζί με είδη σπιτιού να χαζέψει και το μάτι σου, οι μόνοι που δημιούργησε πρόβλημα αυτό το ηλίθιο "μέτρο" είναι όσοι αγοράζουμε τέτοια εξ ανάγκης, πχ αυτό με το γκαζάκι που λες, ή σου χάλασε το μπρίκι ρε αδερφέ, ή κάτι που χρειάζεσαι ΤΩΡΑ και όχι σε 10 μέρες που θα έρθει το κούριερ (και πάρε 4 κουταλάκια 0,8€ το ένα για 5€ μεταφορικά...) ή ο μπάρμπας που θέλει μια κουβέρτα να ζεσταθεί και δεν ξέρει πως να την πάρει αλλιώς... γίδια εντελώς. Αν και γίδια είναι πρωτίστως αυτοί που ζήτησαν αυτό το μέτρο, γιατί δεν είναι μέτρο να τους βοηθήσει, είναι μέτρο "ψόφησε η κατσίκα μου, να ψοφήσει και η κατσίκα του γείτονα".
όχι σαν τον μούφα τον αγαπημένο μας εδώ