By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Αυτο το αρθρο υποννοει οτι το τελος της επιδημιας ειναι κοντα.
![]()
ÎÏίÏη ÏÏÎοÏÏ Î¼ÎµÏά Ïο ÏÎÎ»Î¿Ï ÏÏν μηδενικÏν εÏιÏοκίÏν βλÎÏει ο Î Ïλ ΤÏμÏεν
Τι ανÎÏεÏε για Îλλάδα, Îαλλία, ÎÏαλία και ÎÏÏÏζÏνη. Τι ανÎÏεÏε ο ÏÎÏÏ ÎµÏικεÏÎ±Î»Î®Ï ÏÎ¿Ï EuroWorking Group, ΤÏÎ¼Î±Ï ÎίζεÏ.www.capital.gr
Πριν λιγα χρονια που μας δεσμευσαν τα φραγγα κουμουνισμο ειχαμε?Σε κατασταση εκτατης αναγκης το πολιτευμα ειναι ο κομμουνισμος, τα παντα μπορουν να περασουν στα χερια του κρατους
Είχες ξανακάνει; Πώς σου φάνηκε το τεστ; Έγλυψε μυαλό η μπατονέτα;Έσκασε το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στη δουλειά και αναμένουμε και άλλο ένα κατά πάσα πιθανότητα. Σήμερα κάναμε όλοι PCR test και αναμένουμε.
Ναι έχω ξανακάνει και μοριακό και rapid. Παραδόξως το σημερινό ήταν αρκετά πιο ήπιο από το πρώτο μοριακό που είχα κάνει και στο οποίο όντως μου είχαν σκάψει τον εγκέφαλο.Είχες ξανακάνει; Πώς σου φάνηκε το τεστ; Έγλυψε μυαλό η μπατονέτα;
Εμείς από δευτέρα ξεκινάμε υποχρεωτικά μια φορά την βδομάδα "σελφτεστ" Θα γίνουν τα ρουθούνια κωλοτρυπίδες.
Εννοουσα κριση που βαζει μπροστα την επιστρατευση.Πριν λιγα χρονια που μας δεσμευσαν τα φραγγα κουμουνισμο ειχαμε?
Ευτηχως δεν υιοθετηθηκε η κινεζικη προσεγγιση του τεστ γιατι θα απαιτουσατε ολοκληρη σπατουλα μεσα στο ρουθουνι. Απο αυτα που εχω ακουσει εως τωρα, μια χαρα θα την παλεψετε. Δεν εχω ακουσει για παρομοιο περιστατικο οπου κολησαν ολοι.Έσκασε το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στη δουλειά και αναμένουμε και άλλο ένα κατά πάσα πιθανότητα. Σήμερα κάναμε όλοι PCR test και αναμένουμε.
Κι εγω το λεω γιατι χαμπαρι δεν πηρα οτι ειχαμε κουμουνισμο, η τελος παντων κατι αριστεροΕννοουσα κριση που βαζει μπροστα την επιστρατευση.
Τελικά όλα τα τεστ βγήκαν αρνητικά, οπότε προς το παρόν είμαστε οκ.Ευτηχως δεν υιοθετηθηκε η κινεζικη προσεγγιση του τεστ γιατι θα απαιτουσατε ολοκληρη σπατουλα μεσα στο ρουθουνι. Απο αυτα που εχω ακουσει εως τωρα, μια χαρα θα την παλεψετε. Δεν εχω ακουσει για παρομοιο περιστατικο οπου κολησαν ολοι.
Επισης σε νορμαλ περιπτωση (λεμε τωρα) προσφερει, εργασια μορφωση, ιατρικη περιθαλψη, μεταφορες κτλ δωρεαν σε ολους τους πολιτες/οπλιτες. Οχι ντατσες στους ημετερους και τενεκομαχαλαδες στους υπολοιπουςΣε περιπτωση επιστρατευσης το κρατος παιρνει υπο την κατοχη του οτι χρειαζεται οπως ανθρωπους, αυτοκινητα, φορτηγα, εργοστασια, εταιριες, σπιτια, νοσοκομεια, βαρκες, πλοια, γραφεια. τα παντα. Αν αυτο δεν ειναι κομμουνισμος, τοτε τι ειναι;
Για ναμαστε σηγουροι, πρεπει να γινει γνωστο στον κοσμο, οτιΔηλαδή ο ιός κάνει εξαιρέσεις και διεισδύει μόνο μέσα από την μύτη, αλλά όχι από το στόμα!