Coronavirus: Based Μπολι Chads, Antivaxx Cringe, Ήρθε το Τέλος

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

εσεις που κανατε το εμβολιο, ακουτε μουσικη που βγαινει απο τα σωθικα σας;
Δεν έχουμε σωθικά με αυτά που βλέπουμε/διαβάζουμε/βιώνουμε δεκαετίες τώρα.

οντως, αυτο με τα πακιστανικα τηλεφωνα το χα κι εγω απορια. γιατι να εχει μια κρατικη υπηρεσια τετοια τηλεφωνα οταν δεν ειναι η ΕΥΠ...

γνωμουλα: θα τα πηρε με τις σακουλες εκεινος ο φαταουλ πως τον λεγανε, δεν ξερω το κανονικο του ονομα, και οσα του περισεψανε τα εκαμε δωρεα στο κρατος! αλτρουισμος, αθρωπιά, επίπεδο!
αγαπαμε φαταούλ.

Για τα πακιστανικα τηλεφωνα κλαιν μαιν πατατακια. Εδω δεν ιδρωσε κανενας με το περσινο ανοιγμα των συνορων για να ερθουν οι τουριστες χυμα. Περισσοτερο με ενοχλησαν τα μυστικα κονδυλια της πολιτικης προστασιας.

καλα θα παει και αυτο.

Έχω δεύτερη δόση 24 του μήνα, είναι πρόβλημα άραγε να το βάλω νωρίτερα; από ιατρική άποψη αυτοί θα μου το έκαναν και την επόμενη μέρα για να δείξουν πλήρως εμβολιασμένους :p
Πρέπει να ενοχλήσω την γιατρό μου πάλι, τις έχω σκοτίσει τα ούμπαλα τώρα τελευταία.

Τι εμβόλιο κούμπωσες? Μπες στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του gov.gr και δες μήπως γίνεται να το βάλεις νωρίτερα. Της μονδέρνα θέλει μίνιμουμ 4 βδομάδες ανάμεσα στις δόσεις, της Άστρα Μάστερ Ρέης θέλει 8.

ε
Τι εμβόλιο κούμπωσες? Μπες στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του gov.gr και δες μήπως γίνεται να το βάλεις νωρίτερα. Της μονδέρνα θέλει μίνιμουμ 4 βδομάδες ανάμεσα στις δόσεις, της Άστρα Μάστερ Ρέης θέλει 8.
φυσικά και έκανα το άστρα, είμαι αυτός που τρώει τα πάντα στο τραπέζι για να μην τα πετάξουμε

Πως έκανες της Στ' Αστρα κι ακομα παραπέρα αφού χορηγείται μόνο στους άνω των 60; GzBoomer;

Δεν έχω κλείσει ραντεβού και ούτε βιάζομαι, αλλά θα ήθελα να κάνω το Τζόνσον. Έτσι από περιέργεια όσους έχω ρωτήσει, κανείς δεν έχει κάνει το συγκεκριμένο για να ξεμπερδευει. Καίγομαι να μάθω αν ξαναφυτρώνουν τρίχες

Δεν έχω κλείσει ραντεβού και ούτε βιάζομαι, αλλά θα ήθελα να κάνω το Τζόνσον. Έτσι από περιέργεια όσους έχω ρωτήσει, κανείς δεν έχει κάνει το συγκεκριμένο για να ξεμπερδευει. Καίγομαι να μάθω αν ξαναφυτρώνουν τρίχες

Όχι πια δάκρυα

1.png

Πως έκανες της Στ' Αστρα κι ακομα παραπέρα αφού χορηγείται μόνο στους άνω των 60; GzBoomer;
στην αρχη στους ανω των 30 ξεκινησαν μονο αστρα. αργοτερα (μεσα στον ιδιο μηνα?) αποφασισαν να ανοιξουν και τα φαιζερ.

Έχω γνωστό που έκανε Johnson. Δεν είδα να του φύτρωσαν τρίχες όμως :(

ναι και εμένα ένας φίλος έκανε τζόνσον, μεγάλωσε λίγο το μούσι δε ξέρω αν μετράει

Έχω γνωστό που έκανε Johnson. Δεν είδα να του φύτρωσαν τρίχες όμως :(

Ούτε στο πάνω ούτε στο κάτω; Τζούφιο θα ήταν... :Ρ

Τελικα, εσεις που κανατε το εμβολιο, βλεπετε εξτρα blue tooth πηγη στα τηλεφωνα σας;

Αυτο δινει μια εγκυροτητα στα πακιστανικα τηλεφωνα.

Για το Τζονσον λενε οτι δεν σου δινει full power αντισωματα και οτι ισως χρειαστει και δευτερη δοση στην πορεια δηλαδη τα δυο shot δεν τα γλυτωνει κανενας.

Τελικα, εσεις που κανατε το εμβολιο, βλεπετε εξτρα blue tooth πηγη στα τηλεφωνα σας;
Ακολουθεί αληθινή ιστορία:
Στην προηγούμενη εργασία μου, με φωνάζει σε κάποια φάση ο προϊστάμενος και μου λέει όταν έρθει η τάδε (που είχε κάνει το Φάιζερ) έλα να δεις χωρίς να της πεις κάτι, το κινητό μου. Μου εμφανίζει στις διαθέσιμες συσκευές όταν έχω ανοιχτό blue tooth, μια άγνωστη συσκευή.

Του λέω, εντάξει πλάκα κάνεις. Όχι μου λέει, σοβαρά έλα να το δεις.

Έρχεται η συνάδελφος, πάω διακριτικά δίπλα του και κοιτάζω. Όντως ανάμεσα σε 2-3 τηλέφωνα Xiaomi, Samsung κτλ. είχε ένα αλλά αντί για όνομα είχε μια αλληλουχία αριθμών σε φάση serial number.
Μου λέει άνοιξε και το δικό σου και τέσταρε το. Το ανοίγω, το έχω στο χέρι και πάω και της πιάνω κουβέντα για να είμαι κοντά. Δε βλέπω κάτι περίεργο.

Του το λέω και μου λέει να τσεκάρω μια άλλη που ήταν σε διαφορετικό γραφείο που είχε κάνει επίσης εμβόλιο (νομίζω Astra), και εκείνος την έβλεπε στο κινητό του όταν ήταν κοντά. Τίποτα κι εκεί.

Συμπέρασμα... Ή το κινητό του ήταν φτιαγμένο από το ίδιο υλικό που ήταν τα γυαλιά του George Nada ή οι 2 κυρίες επιλέχθηκαν ως δεύτερες και τρίτες εκπρόσωποι του διανθρωπισμού.

Back