εχει καταλαβει καποιος γιατι μας ετοιμαζουν τριτη δοση?
εννοω υπαρχει καποιο νεο επιστημονικο δεδομενο που την απαιτει??
καποια νεα μεταλλαξη? οποιος εχει ισχυρα αντισωματα, γιατι να την κανει? θα κανουμε 3 δοσεις καθε χρονο?
με το φαρμακο τι γινεται?
αυτο το ΓΕΛΟΙΟ ονομα "αναμνηστικη" μου θυμιζει τις αμερικανιές με τις ονομασιες των τυφωνων και των κακοκαιριών. εγκυκλοπαιδικα ρωτω, ειναι κακη μεταφραση απο γνωστο ξενο ιατρικο όρο? παντως ειναι ο ορισμος του ευφημισμου. αναμνηστικο λεμε κατι που μας θυμιζει καποιον τοπο η καποιο γεγονος που πηγαμε/συνεβη μια φορα. αμα ειναι να το επισκεφτουμε καμια 15αρια φορες τι να το κανουμε το σουβενιρ?
τλ/δρ: δε μαμιομαστε λεω γω, που ξαφνικα χτες στα κυριακατικα φυλλα εμφανιστηκε σαν τελειωμενο γεγονος οτι παμε ΟΛΟΙ για τριτη δοση? χωρις να προσπαθησει να μας εξηγησει/πεισει καποιος το γιατι?? ψηλε, εσυ ο "καλε_τι_γκομενος", μου φαινεται πρεπει ν ανεβασεις την ταριφα στα 128 gb, και να τα δινεις σε φλασακι. τι να το καμω το ντατα στο κινητο?
Αυτό που λέγαμε και πιο πριν ότι σε κάποιους μεγαλύτερης ηλικίας δεν τους αφήνει αντισώματα. Για την ώρα δεν υπάρχει επίσημη κουβέντα για τρίτη δόση σε όλους.
Δε νομίζω να χρειαστεί, μέχρι να καταστεί αναγκαίο κάτι τέτοιο ελπίζουμε να έχουμε "αντιβίωση" για covid.
@Epitaph εγώ τι δεν καταλαβαίνω; εσύ δεν καταλαβαίνεις ότι σε μια χώρα που εμβολιάστηκαν όλοι το γενικότερο feeling είναι "οκ καθαρίσαμε" και δεν προσέχει κανένας τίποτα. Σε μια χώρα που έχουν ακόμα μέτρα και ακόμα οι άνθρωποι δεν έχουν χαλαρώσει οι ίδιοι στις επαφές τους λογικό να έχει λιγότερα κρούσματα.
Επίσης δεν έχω καταλάβει που το πας, τι θες να μας πεις δηλαδή;
Μίλα ξακάθαρα. Είναι του σατανά το εμβόλιο; Μας μπόλιασαν DNΑ σαυράνθρωπου; Μίλα ξεκάθαρα βίρνα.