Coronavirus: Based Μπολι Chads, Antivaxx Cringe, Ήρθε το Τέλος

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Μια απάντηση σε σένα Λέλο, γιατί του ΝΟΡΘ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΠΑΝΑΓΙΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΣΤ, ΕΝΑ ΣΕΝΤΟΝΙ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ :)ROFLMAO:)

Την είχα δει την εικόνα που είχες βάλει τότε, απλά δεν απάντησα γιατί δεν κατάλαβα τι ακριβώς ήθελες να πεις. Τώρα κατάλαβα όμως. Και έχω να σου απαντήσω το εξής :
Έχουν εμβολιάσει το 72,5% του πληθυσμού.

Εμείς έχουμε εμβολιάσει το 66,5%

Διαφορά 6%.
Οι δικοί μας σε ΜΕΘ όμως είναι 600+. Νομίζω πως μπορούμε σίγουρα να βγάλουμε ένα συμπέρασμα πως αυτή η μικρή διαφορά στα ποσοστά εμβολιασμένων, δεν μπορεί να δώσει 500 παραπάνω σοβαρά νοσούντες (πράκτικλυ ντεθμπεντ). Να μου λεγες ότι εμείς έχουμε 200 σε ΜΕΘ να σου πω οκ, κάπως δικαιολογείται η διαφορά. Αλλά σόρρυ, με αυτά τα νούμερα εγώ δεν μπορώ να πω ότι τους σώσαν οι εμβολιασμοί.

Βρε το προσωπο και κερδισε 2 PCR.

«εάν επιδοτήσουμε rapid test για όλο τον πληθυσμό θα χρεοκοπήσουμε τη χώρα, θα πάμε σε νέα μνημόνια. Αυτό θέλετε;».

Άλλα κόλπα.

Εγώ λοιπόν σας δηλώνω ότι είμαι αρνητής αλλαγής τίτλου!
Δεν δέχομαι τον νέο τίτλο, δεν έχετε δικαίωμα να μου τον επιβάλλετε και σας ταχυδρομώ διοικητικό πρόστιμο 5485431,76€+έξοδα γραμματοσήμου!
Το πρόστιμο φέρει την σφραγίδα της "Εθνικής Επιτροπής Συνδιαχειριστών Ελλήνων Αυτόχθονων Ιθαγενών" και εάν πληρωθεί εφάπαξ, έχετε έκπτωση 0,42%!

Εγώ λοιπόν σας δηλώνω ότι είμαι αρνητής αλλαγής τίτλου!
Δεν δέχομαι τον νέο τίτλο, δεν έχετε δικαίωμα να μου τον επιβάλλετε και σας ταχυδρομώ διοικητικό πρόστιμο 5485431,76€+έξοδα γραμματοσήμου!
Το πρόστιμο φέρει την σφραγίδα της "Εθνικής Επιτροπής Συνδιαχειριστών Ελλήνων Αυτόχθονων Ιθαγενών" και εάν πληρωθεί εφάπαξ, έχετε έκπτωση 0,42%!
Ξέχασες ότι είναι και αντισυνταγματικό!!

@Epitaph Για την ωρα, κανενας δεν εχει σωθει απο την επιδημια αλλα το 600+ σε ΜΕΘ το ειπες λες και μιλας για τα σοκολατακια στο ψυγειο.
Αυτοι οι 600+ ειναι ατομα που χαροπαλευουν και συσσωρευονται. Το βελτιστο θα ηταν μηδεν ατομα σε ΜΕΘ εξαιτιας του covid αλλα δεν θα σου αρεσε να ειχαμε και εμεις 88 ατομα σε ΜΕΘ, σε ολη την χωρα, την ωρα που οι ΜΕΘ, παρα τις επιστημονικες δηλωσεις του Κυργιακου, ειναι τιγκαρισμενες με αποτελεσμα να επιβαρυνονται οσοι εχουν καποιο αλλο προβλημα υγειας. Αν αυτο δεν ειναι αρκετο, δεν ξερω τι μπορει να ειναι.

Με λιγη υπομονη θα γινει σχετικο...
Καποια στιγμη μιλουσα με εναν συναδελφο για την εγκληματικοτητα. Καναμε συγκριση μεταξυ αφρικανικων κρατων και επειδη εζησε πολλα χρονια στην Ν. Αφρικη, μου ειπε οτι εκει ενας φονος δεν ειναι ειδηση, μπορει να μην φτασει στο δελτιο ειδησεων. Αν πιασουν καποιον και του φορεσουν ενα λαστιχο απο αυτοκινητο, τον δεσουν σε ενα δεντρο και του βαλουν φωτια, αυτο ειναι καλη ειδηση.
Το ιδιο συμβαινει και εδω. Μερικα εκατομμυρια εμβολιασμενοι που δεν επαθαν τιποτα δεν ειναι ειδηση, εχεις δει καποια ειδηση με τιτλο, εκατομμυρια εμβολιαστηκαν χωρις σοβαρες παρενεργειες; Μερικοι ειχαν την ατυχια να φανε τρομερη ταλαιπωρια ή να πεθανουν και γινονται πρωτη ειδηση στο facebook-meta και ενδειξη αποτυχιας του εμβολιου.

Δεν θα εμβαθυνω αλλο επειδη εχω κουραστει να βλεπω crop σε επιστημονικες μελετες και η συνειδητοποιηση οτι η Ελλαδα εχει τοσα εκατομμυρια επιστημονες που δεν σπουδασαν πουθενα, με εχει κανει να πινω δροσοσταλιδες απο τσουκνιδες για να μου μεγαλωσει το πεος γιατι ο καθενας μπορει να γινει επιστημονας.

Αυτο πρεπει να σημαινει ψυχραιμια.

Last edited:
Εγώ απορώ που βρίσκουν τόσα φράγκα και έρχονται εδώ σε εμάς. Εν τω μεταξύ, οι συνθήκες που επικρατούν είναι πραγματικά απαλευτες. Δεν πέφτει καρφίτσα πουθενά, ο δρόμος μόνιμα μποτιλιαρισμενος, οι τιμές στον Θεό και το σέρβις ανύπαρκτο

Ποστάρει ο Μόσιαλος:

270007813_10221268212154644_1874585490500539271_n.jpg

Του απαντάει το ψύχραιμο κοινό:

270110251_10224472900264238_102363754523492320_n.jpg

αχαχαχαχαχαχ

ξεχειλίζουν χριστιανική αγάπη οι χριστιανοταλιμπάν.

Οι "πιστοί" κάνουν binge watch Τον Τζιζαζ από την Ναζαρέτ και λένε ένα Αμήν στο τέλος

Λέλο καταρχάς, αναρωτιέμαι γιατί δεν απάντησες στο αν σου φαίνεται περίεργο, που αυτή η 6% μικρότερη διαφορά στους εμβολιασμούς, μεταφράστηκε σε 530 παραπάνω ΜΕΘανιώτες.

Και ναι, μπορώ να είμαι όσο κυνικός θέλω. Ή όχι. Πρόβλημα μου. Και ξέρεις γιατί είναι πρόβλημα μου; Γιατί τουλάχιστον όσοι αποφάσισαν να μην εμβολιαστούν πήραν οι ίδιοι την απόφαση. Όσοι αποφάσισαν να μην νοσηλευτούν σε ΜΕΘ επειδή τα μηχανήματα αυτά τους διοχετεύουν πικοσωματίδια από το 7ο επίπεδο της κολάσεως, πήραν οι ίδιοι την απόφαση. Ζούμε με τις επιλογές μας και κάποιοι που πιστεύουμε παραπάνω στην δουλειά που κάνουν οι ΜΕΘ απ ότι τα εμβόλια, πιθανόν να μαστε και άτυχοι και να πεθάνουμε. Αυτή είναι η ζωή. Τουλάχιστον όμως δεν κάθομαι να χορεύω ζειμπέκικα όταν ακούω για θανάτους και κρούσματα.

Επίσης πες μου σε παρακαλώ που πόσταρα για έρευνα και κρόπαρα τα αποτελέσματα. Η μόνη έρευνα που θυμάμαι να χω ποστάρει, είναι αυτή που πιθανολογούσε πως ο κορωνοϊός και τα mRNA εμβόλια προκαλούν παύση της αυτό-ίασης του DNA γιατί περιείχαν ολόκληρη την ακίδα. Και είπα στο τέλος ως συμπέρασμα αυτό που είπαν κι άλλοι γιατροι, δηλαδή πως «πρέπει να γίνουν παραπάνω έρευνες για να διαπιστωθεί αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο».
Όλα τα άλλα συμπεράσματα που βγάζω, είναι δικά μου και είναι από διάφορους αριθμούς που ποστάρονται (και όχι ιατρικές, αλλά απλές καταγραφές υποτίθεται των αριθμών). Είναι ηθικά και λογικά κολάσιμο; Αν το θεωρείς αυτό κολάσιμο τότε γιατί εσυ στο προτελευταίο ποστ σου για τη Σουηδία έκανες το ίδιο πράγμα; Είχες κάποιους αριθμούς και έβγαλες ένα συμπέρασμα υπέρ των εμβολίων (εσφαλμένο για μένα, αλλά οκ, σο γουοτ καλά έκανες).
Αν όμως υπάρχει κάποια άλλη έρευνα που κρόπαρα, πληζ ντου νοτ ρηφρέην φρομ κόλινγκ μη άουτ.

Back