περαστικα σας φιλαρακια.
όλες οι φίλες της μάνας μου και οι οικογένειες τους βγήκαν θετικοί αυτές τις μέρες,
Τυχαιο; παιζει μεγαλη κοινωνικοτητα. κατσε να κανω και την συγκριση με Αφρικη.
Με ειχε παρει τηλεφωνο η γυναικα μου και μου ειπε οτι θα πηγαινε στο σπιτι της μανας της για τις γιορτες. Επειδη θα ταξιδευε 8-10+ ωρες με λεωφορειο, της ειπα να εχει τον νου της και καλυτερα να μεινει στο σπιτι της. Με εγραψε στα 1.000 ζευγαρια παπουτσια της.
Με παιρνει ξανα τηλεφωνο για να μου πει οτι εφτασε και οτι στο σπιτι ειναι 16 ατομα!!!!! οχι ηρθαμε βολτα αλλα θα μεινουμε για τις γιορτες.
Στο καθε κρεβατι κοιμοντουσαν 4 ατομα και το πατωμα ειχε την τιμητικη του.
Η πεθερα μου εχει τα προβληματα υγειας των γηραιων. λιγη καρδια, λιγη πιεση, λιγο ζαχαρο, λιγο απο ολα.
Την ρωταω εαν τρελαθηκε η μανα της και μου ειπε οτι τους ειπε να μην πανε αλλα εβγαλαν γκρινια οτι τους διωχνει, οτι ειναι μερες οικογενειακες, οτι δεν νοιωθουν αρρωστοι κτλ και εσκασαν μυτη με τσαμπουκα και δεν μπορουσε να τους διωξει.
Προχθες, με πηρε τηλεφωνο η γυναικα μου και μου ειπε οτι εφυγε απο την μανα της. Ενα κοριτσακι 6 ετων ανεβασε πυρετο και νομιζαν οτι ειχε ελονοσια. Την πηγαν στο νοσοκομειο και βγηκε θετικη. Πηδηξαν ολοι απο τα παραθυρα και εφυγαν.
Η πεθερα μου εκανε τεστ, βγηκε αρνητικο αλλα ειναι νωρις. Περιμενω τελικα αποτελεσματα.
Προσωπικα δεν βλεπω μεγαλη διαφορα απο την Ελλαδα.