Coronavirus: Based Μπολι Chads, Antivaxx Cringe, Ήρθε το Τέλος

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Double score, δύο επαφές με επιβεβαιωμένα κρούσματα σε μία μέρα.
Αντί στεφάνων παρακαλώ να δωρίσετε Steam gift cards στο Χαμόγελο του Παιδιού.

περαστικά παιδιά, δε νομίζω να την γλιτώσει κανένας μας βέβαια το να κολλήσουμε, αλλά ας ελπίσουμε να γλιτώσουμε όλοι γενικότερα και απλά να είναι μια άσχημη εμπειρία.

Last edited:

Γίνεται χαμός γενικά, είμαι Καβάλα για τις γιορτές και όλες οι φίλες της μάνας μου και οι οικογένειες τους βγήκαν θετικοί αυτές τις μέρες, και τουλάχιστον 2 φίλοι μου στη Σαλονίκη. Εμβολιασμένοι όλοι με 3η δόση ευτυχώς οπότε δεν έχουν καν συμπτώματα οι περισσότεροι. Κάναμε σήμερα κι εμείς στο πατρικό μου τα δωρεάν rapid test καλού-κακού και βγήκαν αρνητικά όλα.

Περαστικά στους νοσούντες, αναμένεται να βαρέσουν μπιέλα τα κρούσματα ως το Γενάρη.

Παίδες, περαστικά σε εσάς και τους δικούς σας. Ανώδυνη και γρήγορη ανάρρωση.

Εδώ τα πράγματα είναι τραγικά. Τα μπαρ σε λίγο θα σερβίρουν μονοκλωνικά. Βγαίνεις για τσιγάρα και φοβάσαι. Αλλά εννοείται ότι συνεχώς έρχονται κι άλλοι έχοντας κλείσει δωμάτια και στα γύρω χωριά λες και τι θα γίνει αν δεν ανέβει ο κάθε κακομοίρης κυρ Παντελής στην Αράχωβα...

περαστικα σας φιλαρακια.

όλες οι φίλες της μάνας μου και οι οικογένειες τους βγήκαν θετικοί αυτές τις μέρες,

Τυχαιο; παιζει μεγαλη κοινωνικοτητα. κατσε να κανω και την συγκριση με Αφρικη.
Με ειχε παρει τηλεφωνο η γυναικα μου και μου ειπε οτι θα πηγαινε στο σπιτι της μανας της για τις γιορτες. Επειδη θα ταξιδευε 8-10+ ωρες με λεωφορειο, της ειπα να εχει τον νου της και καλυτερα να μεινει στο σπιτι της. Με εγραψε στα 1.000 ζευγαρια παπουτσια της.
Με παιρνει ξανα τηλεφωνο για να μου πει οτι εφτασε και οτι στο σπιτι ειναι 16 ατομα!!!!! οχι ηρθαμε βολτα αλλα θα μεινουμε για τις γιορτες.
Στο καθε κρεβατι κοιμοντουσαν 4 ατομα και το πατωμα ειχε την τιμητικη του.
Η πεθερα μου εχει τα προβληματα υγειας των γηραιων. λιγη καρδια, λιγη πιεση, λιγο ζαχαρο, λιγο απο ολα.
Την ρωταω εαν τρελαθηκε η μανα της και μου ειπε οτι τους ειπε να μην πανε αλλα εβγαλαν γκρινια οτι τους διωχνει, οτι ειναι μερες οικογενειακες, οτι δεν νοιωθουν αρρωστοι κτλ και εσκασαν μυτη με τσαμπουκα και δεν μπορουσε να τους διωξει.
Προχθες, με πηρε τηλεφωνο η γυναικα μου και μου ειπε οτι εφυγε απο την μανα της. Ενα κοριτσακι 6 ετων ανεβασε πυρετο και νομιζαν οτι ειχε ελονοσια. Την πηγαν στο νοσοκομειο και βγηκε θετικη. Πηδηξαν ολοι απο τα παραθυρα και εφυγαν.
Η πεθερα μου εκανε τεστ, βγηκε αρνητικο αλλα ειναι νωρις. Περιμενω τελικα αποτελεσματα.

Προσωπικα δεν βλεπω μεγαλη διαφορα απο την Ελλαδα.

Περαστικά σε όσους νοσούν αλλά και στην κυβέρνηση για την διαχείριση της πανδημίας.
Αυτά γίνονται επειδή ήταν προετοιμασμένοι και είχαν και σχέδιο αντιμετώπισης. Αν δεν ήταν προετοιμασμένοι φανταστείτε τι είχε να γίνει.....

boli #3 πάει και αυτό, πάμε για άλλα... αν είχα βρει νωρίτερα θα είχα μια άνεση να πάω μια βόλτα Καλάβρυτα αυτές τις μέρες, αλλά φέι... όλοι σόνι και ντε να κάνουν εμβόλιο :p από τύχη βρήκα σήμερα κιόλας γιατί πρώτα δεν είχαν διαθέσιμα για 2/1

Ξέρω ότι είμαι φρικιαστικά off-topic, αλλά θέλω να καταθέσω στα πρακτικά ότι χρειάστηκα 72 ολόκληρες ώρες για να τσακίσω ένα (1) Jameson Black Barrel. Η μόνη πιθανή εξήγηση είναι ότι έχω κολλήσει καποια μετάλλαξη του Covid που δεν την ανιχνεύει κανένα τεστ.

Last edited:

να ρε που λένε ότι μας αλλοιώνουν τον μπολιτισμό, μέσα σε λίγα χρόνια εμείς τους κάναμε κιόλας ελληναράδες :p

άκου τι είπε ο τύπος όμως "ε ναι μωρέ ήταν αυθόρμητο, για αυτό δεν φόραγαν μάσκες"...

Ηρθε ο καιρος να αφησουμε τις γριπουλες και να ασχοληθουμε με σοβαρες αρρωστιες. Απο τον Καναδα με αγαπη.

Μια γυναίκα, περίπου 30 ετών, βρίσκεται σε κατάσταση που περιγράφεται ως μη-λεκτική, τρέφεται με σωληνάκι και υποφέρει από διαρκή σιελόρροια. Η νοσηλεύτρια που τη φρόντιζε, που διανύει τη δεκαετία των 20, άρχισε πρόσφατα να παρουσιάζει επίσης συμπτώματα νευρολογικής εκφύλισης.

Λετε να περασουμε απο τον αντιεμβολιασμο στο αλλο ακρο οπου θα πεφτουν μπουνιες εξω απο ερευνητικα κεντρα για το ποιος θα εμβολιαστει με το σουπερ πειραματικο εμβολιο;

αν ανοιξουν τα σχολεια, προφανως εχουν επιλεξει ως λυση την ανοσια της αγελης και δεν το λενε. με πενηνταρες καθε μερα για μια βδομαδα, προκειται για τσουναμι και θα κολλησουμε ολοι καποια στιγμη μεσα στον επομενο μηνα.
καλη δυναμη και καλη τυχη.

σε αλλα νεα, δημοσιογραφια του πωπού, απ τον πιο γλίτσα δημοσιογραφο εβερ. εχει σοβαρο ανταγωνισμο για τον τιτλο, αλλά κατακτα συνεχως νεες κορυφες. προσεχτε ποσο πουστικα λεει το μαθημα του επικαλουμενος και καλα τριτους κι οταν τρωει την πατσαβουρα στη μουρη, κι αφου εστειλε τον αλλον, το ξαναλεει χωρις αντιλογο. κατακάθι.

Last edited:
Τωρα το αξιζες το facepalm ρε μπαγασα. Η απορια ειναι γιατι μπηκαν στον κοπο να επικοινωνησουν με τον ανθρωπο, αφου τον γειωσε και συνεχισε να λεει τα δικα του. Καπως ετσι εγιναν και οι χειρισμοι της κυβερνησης.

04SkitsaPetrl-6-960x600.png

Ντάξει ό,τι πιο εμετικό ο Εισαγελοιατος (λολ - κάπου τα πανς καταντάνε κι αυτά εμετικά, αλλά αυτό είναι τόσο άθλιο που είναι καλό τελικά), και αυτό που έκανε είναι γερή πουστιά (αλλά έχουμε συνηθίσει με τους δημοσιογράφους πια βλ. Κούβελας στους Εμετικούς Τύπους - Δείτε λίγο. Ο Γενικός Γραμματέας υποτίθεται δεν προλάβαινε να απαντήσει και έπρεπε να τον αποδεσμεύσουν απ τη συζήτηση. Μετά στο 7:11 όχι μόνο έκατσε άλλα 15 λεπτά, αλλά ως δια μαγείας ο Κούβελας εξαφανίστηκε :ROFLMAO:).
Μεγάλη παρένθεση αυτή. Αλλά ναι, αυτό που ήθελα να πω είναι πως φαίνεται, όσο πουστιά κι αν παίκτηκε απ τον Ευαγγελάτο , τείνει να χει δίκιο. Ο Καπραβέλος πάντα συντηρητικότατος στις απόψεις του (και για τα εμβόλια επιμένει σε αποκλεισμούς ανεμβολίαστων και υποχρεωτικότητες) δεν μπορώ να πω ότι περίμενα να ακούσω κάτι άλλο. Αλλά παρά τον μεγάλο αριθμό κρουσμάτων , βλέπουμε μείωση στον αριθμό διασωληνωμένων. 14 Δεκέμβρη 2021 είχαμε το μέγιστο, και σταδιακά φαίνεται να φθίνει. Παρά τα 30k. Υποτίθεται «γιατί αυτά τα κρούσματα είναι με Όμικρον». Σε εισαγωγικά το έβαλα, γιατί μόνο ένα διαγνωστικό κέντρο σε όλη την Αθήνα μπορεί να βγάλει πόρισμα για το ποια μετάλλαξη έχει το κάθε κρούσμα.
Δεν το λέω εγώ, το λέει η Παγώνη που φόρεσε στολή γιατρού και στηθοσκόπιο. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Τέλος Κούνελε ακόμα δεν μελέτησα το ποστ, αλλά δεσμεύομαι να το κάνω (αυτή τη φορά καιγόμουν σε Νταρκ Soles).

@shredder ΑΜΑΝ! Ο ΝΤΟΝΑΤΕΛΟ!

Αποκλειεται να ειναι ο Ντονατελο
Αλλα χτες εγινε κατι σοαβρο
Βγηκαμε με 3 φιλους μου και πηγαμε για βολτα μπασκετ και φαγητο. Και εκει που καθομασταν και τρωγαμε μας λεει ξαφνικα ο ενας απο αυτους ο οποιος ειναι πολυτεχνος και με 6 αδελφια οτι ενας απο τους αδελφους του αρρωστησε απο κορωνα την Τριτη! Εγινα εξαλλος και του εβαλα τις φωνες ενω οι αλλοι δυο δεν ειπαν κατι!!! Του λεω γιατι δεν μας το ειπες να σου λεγαμε να μην ερθεις μαζι μας δεν μου απαντησε. Λεει οτι εχει να τον δει πρωτοχρονια αλλα μπορει απο τοτε να ειχε κορωνα και να μην ειχε αρρωστησει. Οποτε για 5 μερες δεν βγαινω με κανεναν!!! Τον πηρα σημερα τηλεφωνο να δω τι γινεται και τι μου ειπε οτι σημερ αρρωστησε και ενας αλλος απο τους αδελφους του αλλα και η γιαγια του!!!! Καποιοι απο εσας τον εχετε γνωρισει γιατι εχουμε ερθει 2 φορες στο Bolywood. Εχει γνωρισει τον Μανο αλλα ειχαμε ερθει πριν πανω απο 1 χρονο . Απιστευτο ετσι?! Και βγηκαμε μαζι του χωρις να ξερουμε τιποτα!!!

Back