Coronavirus: Based Μπολι Chads, Antivaxx Cringe, Ήρθε το Τέλος

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Στο club και εγώ. Θετικός μετά από δύο μέρες με πυρετό αλλά αρνητικά τεστ. Το "αστείο" είναι ότι βγήκα θετικός αφού σηκώθηκα από το κρεβάτι.
Το μόνο καλό ότι η καραντίνα μετράει από την μέρα που βγαίνεις θετικός, οπότε αράζω σπίτι με τα αγόρια μου που είναι καραντίνα μαζί μου :)

ΕΙμαστε σιγουροι οτι απο το forum δεν κολαει; τι λαιλαπα ειναι αυτη που μας εσκασε; Θα φταιει που μαζευεστε σε υπογες και συζητατε κρυφα για τα Marvel, για να μην γελαει μαζι σας ο κοσμακης.

Περαστικά παιδιά.

Περαστικά σε όλους.
Χθες το βράδυ είχα και εγώ τρομερό πονοκέφαλο, έλεγα μέσα μου που μπορεί να κόλλησα, μόνο στο περιβόλι πάω την τελευταία εβδομάδα. Τελικά ήμουν ματιασμένος. Με ξεμάτιασε η μάνα μου και όλα κομπλέ, έκανα και ένα τεστ σήμερα για καλό και για κακό. Ποιά ρουφιάνα με σκέφτεται και βγαίνω όλο ματιασμένος; :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Περαστικά σε όλους.
Χθες το βράδυ είχα και εγώ τρομερό πονοκέφαλο, έλεγα μέσα μου που μπορεί να κόλλησα, μόνο στο περιβόλι πάω την τελευταία εβδομάδα. Τελικά ήμουν ματιασμένος. Με ξεμάτιασε η μάνα μου και όλα κομπλέ, έκανα και ένα τεστ σήμερα για καλό και για κακό. Ποιά ρουφιάνα με σκέφτεται και βγαίνω όλο ματιασμένος; :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Ευχαριστώ πολύ παιδιά, να είστε καλά.

Γενικότερα σήμερα είμαι καλύτερα από χθες. Don't want to jinx it, αλλά θέλω να πιστέψω ότι δεν θα χειροτερέψει.

Περαστικά σε όλους παιδιά. Εμείς φτηνά την έχουμε γλιτώσει μέχρι τώρα. Ο μικρός κόλλησε στον παιδικόκαι ήταν ασυμπτωματικός και μεις σε όλα τα τεστ αρνητικοί. Βέβαια εγώ έχω κολλήσει ό,τι έχει φέρει μέχρι τώρα οπότε δεν ξέρω τι είναι καλύτερο. Κορώνα ή όλα τα υπόλοιπα.. :p

α υπάρχουν ακόμα αυτά; δεν ξέρω πόσο καιρό έχει να μου ζητήσει κάποιος.

Ούτε στο νοσοκομείο δεν μου ζήτησαν...

Meanwhile, in Shanghai...
Σανγκάη: Νέα σοκαριστικά βίντεο -Συλλαμβάνουν κατοίκους στα σπίτια τους, κάνουν με τη βία rapid test σε ανήλικα - iefimerida.gr

Κούλης: Εχει χάρη που έρχεται Καλοκαίρι και δεν θέλω να χάσω τη σεζόν. Τα ξαναλέμε Σεπτέμβριο!
για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας, γιατί καμιά φορά λόγο του καπιταλισμού στα οικονομικά τους, μας περνάει από το μυαλό ότι είναι δημοκρατία εκεί.

Back