κούνελε σταμάτα να μας λες τις ερωτικές σου ιστορίες, δεν είμαστε μαμάκηθοι στα 16 πλέον, είμαστε όλοι μπορατσόγεροι.

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Με κάποιον το είχα κάνει, αλλά έχω χάσει την μπάλα με τόσους θετικούς πλέον.Η τακτικη που ακολουθει ο καθενας ειναι προσωπικη επιλογη. Αν ειναι να συμμετεχουν και αυτοι που νοσησαν, ποιος ο λογος να υπαρχει αυτος ο διαγωνισμος; ποιος ο λογος φιλτατε @Χειρομαλάχτης;
Mετα θα βγουν και οι αλλοι και θα πουν οτι νοσησαν μονο μια φορα, ενω οι υπολοιποι 3 και 4.
Αλλος θα πει οτι νοσησε επειδη τον εμβολιασαν. Μετα θα εχουμε και τους αλλους, που θα λενε οτι νοσησαν αλλα το περασαν ελαφρα ή δεν ειχαν συμπτωματα.
Καθολου δικαιο για αυτους που στεκονται περηφανα covid free.
Θα ηθελες να εχεις προσπαθησει με αιμα και βια για να μην κολησεις, να τα εχεις καταφερει με τιμημα βαρυ και να σου παρει το βραβειο καποιος που αρρωστησε μια φορα;
Που ειναι η δικαιοσυνη σε αυτο;
@nitro912gr Δεν ηταν ερωτικη ιστορια, ειπα οτι το μουλιασα; παραδειγμα εφερα και ρωταω και σενα, προσωπικα.
Εαν ηξερες οτι καποιος ειχε επαφη με ατομο που βγηκε θετικο, θα το εβαζες στο αυτοκινητο σου; η ερωτηση δεν ειναι ρατσιστικη.
H ζωή του Έλρικ είναι μια conflicted ζωή μετά τον κόβιδ:δεν έχω έρθει σε επαφή
δεν έχω έρθει σε επαφή με κανέναν άνθρωπο και ούτε πρόκειται
και εκτος συναγωνισμου;Ποιος είναι αρνητικός, ε; ΠΟΙΟΣ;
Δεν εχω κολλησει ουτε εγω covid. Πρωτη χρονια σε παιδικο σταθμο η κορη μου. Απο 14/09 μεχρι και σημερα δεν εχει υπαρξει βδομαδα που τις πιο πολλες μερες δεν ειναι αρρωστη.Νομίζω ότι όσοι έχουμε παιδιά σε προνήπιο, νήπιο, δημοτικό, έχουμε κάποια μπόνους καθώς κάθε εβδομάδα βγαίνει νέο μενού germ lottery και δεν βαριόμαστε ποτε. Πραγματικά η κορώνα είναι το λιγότερο που θα μπορούσα να κολλήσω.
Παιδικος ειναι εξτρα ποντοι. Οσοι γνωστοι το δοκιμασαν, στο 3μηνο απλα σταματησαν να τα στελνουν γιατι ειχαν περασει ο,τι υπηρχε απο αρρωστια.