αδερφια, θριαμβος!
ηρθε το ακτιβεισο. απ οτι θυμαμαι, ειχαμε γραφτει μαζι με το μπορατσοειδές την ιδια μερα πανω κατω. αρα σε ολους αργα η γρηγορα θα ερθει το ακτιβεισο. εμενα μου ηρθε σημερα, 15 μερες ακριβως μετα την αιτηση. ειναι θεμα χρονου, λοιπον.
μπορμπράδερ, λιγο αποτομα μπηκες. εννοω οτι ηθελε κατι πιο πιασαρικο και συγκινητικο για πρωτο ποστ... εστω κι ετσι ομως, προσφερες πολλά. ο καραφλοχαιτάς στελιος θα ειναι περηφανος για σενα...
αποκαλυπτω στο εκλεκτο κοινο του ρεηκουί (ολο και κοβω γραμματα, ειδικα τα συμφωνα θα παρουν ολα ποδι σιγα σιγα) οτι ειμαι ο γιουζερ <b>Δροsοsταλιa</b> :mosh: κι οτι σκοπευω να κανω ευγενικο, ρομαντικο, παρθενοπικό, να το πω ετσι, τρολινγκ.. το σχεδιο που εχω στο μυαλο μου ειναι να ξεκινησω ως αμάμητη αρσακειαδα και μεσα απο ανταλλαγη αποψεων, υβριστικους διαλογους και υπογειο ρομάνς με τον βοραχο, τον αντρικο κι ολα τα ρεμαλια του rq να εξελιχτώ στην παρτόλα του φορουμ.
ξεκινώ. μονο που βλεπω το νικ και το αβαταρ μου, ξερναω, αρα ειμαι σε καλο δρομο.
εντιτ: το ποσο σε αλλο συμπαν κατοικω απ τις περισοτερες κοπελιές δειχνει το γεγονος οτι 9 στις 10 βρηκαν ξεκαρδιστικο το "αστειο" με τον μομπυ. μον ντιέ, μιλάμε. :facepalm: