What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Cosmote TV μια πολυπλοκη ιστορια.

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,578
Σορυ για το GIGA-σεντονι και τις λεπτομερειες-αχρηστες πληροφοριες. Θεωρησα οτι χρειαζονται, για λογους και για την επιβιωση στην Ελλας του 2022.


Σας ειχα πει οτι με πηρε τηλεφωνο ενας τυπος απο την cosmote, για να μου πουλησει δοκιμαστικη περιοδο TV με δελεαρ απεριοριστες κλησεις.
Αν και δεν παιρνω τηλεφωνα και δεν βλεπω τηλεοραση, δεχτηκα γιατι παιζαμε το ποιος θα χαμογελασει για +2€ στον λογαριασμο. Τελικα χαμογελασε αυτος.
Το μονο που εχω να κανω ειναι να επιστρεψω το παλιο ρουτερ σε καταστημα cosmote.
anyway
Μου ηρθαν διαφορα sms για την εξελιξη της παραδοσης του hardware και για το ποτε θα ερθει ο τεχνικος, οχι του σρεντερ, στο σπιτι μου, για να κουμπωσει το hardware και να το ρυθμισει. Ειναι να σκασει την παρασκευη.

Χθες, ηρθε ο κουριερ και μου εφερε δυο πακετα. Ενα ρουτερ ZTE H1600 για να αντικαταστησω το Speedport entry 2i και εναν αποκωδικοποιητη ΗΥ4415.
Επειδη η δουλεια μου ειναι γεματη ρυθμισεις και καλωδια, αφησα τα πακετα διπλα στην πορτα, εκει που αποχαιρετησα τον κουριερ. Θα τα σηκωσει ο τεχνικος την παρασκευη.
Τελικα βαρεθηκα, πηρα τα κουτια και τα εσφαξα. Τα κουμπωσα ολα αλλα cosmote tv δεν ειδα επειδη δεν εχω το εχω αγορασει!. Ertflix, Youtube κτλ επαιζαν κανονικα.
Μπηκα στο site της Cosmote και ανακαλυψα οτι αν δεν ερθει η παρασκευη, ενεργοποιηση δεν θα δω.

root.png


Παω να τους παρω τηλεφωνο αλλα το σταθερο τηλεφωνο ειναι νεκρο σαν τις χελωνες στα ονειρα του σρεντερ.
Κοιταζω το ρουτερ και λεω, ειμαι μαπας, εβαλα αναποδα τα καλωδια του τηλεφωνου. Χωρις καν να κοιταξω τα εκανα swap με την μεθοδο της αισθησης της τρυπας. Σιγα μην σηκωθω. Το τηλεφωνο, αν και το LED ειναι πρασινο συνεχιζει να ειναι νεκρο. Σηκωθηκα και τα ξανακανω swap και το τηλεφωνο επαιξε.

Παιρνω στην cosmote και η ηχογραφημενη φωνη επιασε ρυθμο, παιρνετε για την προοδο της παραγγελιας σας; Ναι ρε μαστορα, τωρα μαντευετε και τι θελω;
Λεω ναι και η cosmote AI φωνη μου λεει, ο τεχνικος θα ερθει την παρασκευη και κλεινουν ολα.

Ξαναπαιρνω και λεω ΟΧΙ, δεν θελω προοδο αλλα ανθρωπο. Μπαινω σε αναμονη. Δεν καταφερα να μιλησω με κανεναν. Ποτε.

Στην συνεχεια ειχα διαφορα θεματα αλλα η εξηγηση που δινω ειναι οτι δεν εχει ενεργοποιηθει το πακετο. Ελπιζω, γιατι η ERTflix παιζει κανονικα αλλα παιζουν και διαφορα σκαλωματα πχ χανονται ολα και επανερχονται.

Σημερα, σηκωθηκα πρωι πρωι (12:30) εβαλα στο κουτι του το παλιο ρουτερ και ροβολησα για καταστημα cosmote.
Λεω στην υπαλληλο, αλλαξα προγραμμα, προσθεσα το cosmote tv και μου ειπαν οτι πρεπει να επιστρεψω το παλιο ρουτερ, παρτο.

Μου λεει οτι δεν μπορει να το παραλαβει επειδη δεν μπορει να κοψει πιστωτικο, εξαιτιας των πυρκαγιων. Θα πρεπει να παω αλλη μερα και οχι αυριο.
Καιγεται το Μαρουσι;
Δεν πειραζει της λεω,αλλα εχω και ενα αλλο θεμα. Της λεω οτι εγκατεστησα τον εξοπλισμο, δεν χρειαζεται να ερθει τεχνικος αλλα πρεπει να ενεργοποιηθει το προιον.
Δεν το καταλαβε. Της το ξαναλεω, δεν το καταλαβε. την τριτη φορα το εμπεδωσε

Μου λεει οτι ο τεχνικος θα ερθει την παρασκευη και το βραδυ της παρασκευης θα γινει και η ενεργοποιηση.
Την ρωταω, τι να κανει ο ανθρωπος στο σπιτι μου; τα εχω στησει ολα και λειτουργουν.
τελικα ναι, την παρασκευη θα ερθει ο τεχνικος στο σπιτι μου, χωρις να υπαρχει λογος και το βραδυ της ιδιας μερας θα ενεργοποιηθει και η Cosmote TV, οχι επειδη ο τεχνικος θα κανει κατι
.

Ελπιζω να με παρει τηλεφωνο πριν ερθει. Οχι, η επισκεψη του τεχνικου δεν μπορει να ακυρωθει.
meanwhile
Οταν μπηκα στο καταστημα, επαιζε μια πελατισσα που μολις την ειδα ξεροκαταπια. Μιλουσε με την υπαλληλο που εξυπηρετησε και εμενα. Επειδη το θεμα της, αγνωστο ποιο, καθυστερουσε, Ξεκινησε το δικο μου θεμα. Μολις τελειωσε η συζητηση με την υπαλληλο, γυριζω και την βλεπω που με κοιταζε σαν χαμενη.
ειτε της φανηκε απιστευτο που τα κουμπωσα ολα ή δεν μπορουσε να πιστεψει οτι δεν χρειαζομαι τεχνικο αλλα θα μου στειλουν εναν γιατι ετσι.
Πρωτη φορα στην ζωη μου ζηταω να μην ερθει τεχνικος και τρωω ακυρο.


Αυτο που ανακαλυψα ειναι οτι λογω ανταγωνισμου, Νetflix μεσα απο cosmote δεν θα παιξει ουτε με θυσια 7 παρθενων απο τον εβδομο γιο του εβδομου γιου.
Λεω για Netflix αλλα πριν λιγο μπηκα ERTflix για να δω αν υπαρχει μια σειρα. μαυρη οθονη. μετα απο 5-6 restart και 4-5 μπαναγιες, αναψε η οθονη.
Τουλαχιστον υπαρχει η σειρα που θελω να δω.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,444
Ω ρε ταλαιπωρία, κουράστηκα και αγανάκτησα μόνο με το διάβασμα.
 
Top Bottom