Creative Inspire P5800 5.1 wired remote?

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Ε τι; Εγώ δεν έχω απορίες δηλαδή; :trollface:

Λοιπόν κοιτάξτε πως έχει το πράγμα, έχω αυτά τα ηχεία:
http://www.e-shop.gr/product?id=PER.500661

Τα οποία εδώ και χρόνια δουλεύουν super, εκτός από το ενσύρματο χειριστήριο που έχουν, το οποίο έχει αρχίσει να κάνει νερά, για την ώρα δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα, αφού ανοίγουν και με λίγο κόπο παραπάνω σταθεροποιώ τον ήχο (το πρόβλημα που κάνει είναι να μην ανεβάζει σταδιακά την ένταση, αλλά να θέλει λίγο πάνω/κάτω για να πετύχεις σχεδόν στην τύχη την ένταση που θες).

Το θέμα είναι ότι είναι καλά και σχετικά ακριβά ηχεία και δεν θέλω να αναγκαστώ να τα πετάξω αν χαλάσει εντελώς το χειριστήριο, γιατί χωρίς αυτό δεν δουλεύουν.

Η creative κλασσική στο άθλιο aftermarket δεν παρέχει ανταλλακτικό για αυτό, οπότε αναρωτιόμουν αν ξέρει κανείς αν μπορώ να βρω κανένα μουφέξ τέτοιο χειριστήριο, για να γλιτώσω το να καταφύγω σε επίφοβες πατέντες (που είναι και δύσκολες αφού το χειριστήριο έχει δικό του τσιπ μέσα).

Thanks

http://www.adslgr.com/forum/threads/477666-%CE%97%CF%87%CE%B5%CE%B9%CE%B1-CREATIVE-INSPIRE-P5800

δες μηπως τα πουλαει ακομα, να παρεις το χειριστήριο απο εκει. αλλιως μετα κοιτα στο ebay

Πάντως, εδώ που τα λέμε, μετά από 2.5+ χρόνια, ολίγον δύσκολο να τα έχει ακόμη, χώρια που μου φαίνεται too much να δώσει 35 ευρώ ο Νικόλας για ένα χειριστήριο ουσιαστικά...

Πρόβλημα στον ροοστάτη.
Αν γνωρίζεις κάποιον ηλεκτρονικό πήγαινέ το, μήπως ταιριάξει έναν ροοστάτη, έστω και εξωτερικό με πατέντα.
Μια άλλη επιλογή είναι να έχεις σταθερή την ένταση του ήχου στα ηχεία και να την αλλάζεις απο τα windows. Ενα πληκτρολόγιο με κουμπιά αυξομείωσης του ήχου θα βοηθούσε απίστευτα.

Μια αλλαγή στο ποτενσιόμετρο χρειάζονται. Γιατί να τα πετάξεις. Στα δικά μου είχε διαλυθεί τελείως το ποτενσιόμετρο (αν θυμάσαι και στο σχετικό thread που είχα ανοίξει) και απλά αγόρασα ένα καινούργιο (ήταν η πρώτη μου συγκόλληση :mosh: ).

Ανοίγεις το χειριστήριο, βλέπεις πόσα Ohm είναι το υπάρχον ποτενσιόμετρο και πας σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών για καινούργιο. Επιπλέον ζητάς να είναι λογαριθμικό (και stereo εννοείται).

Back