What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

CRISIS CORE – FINAL FANTASY VII REUNION

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,505
Πάνε κάπου 12 χρόνια από τότε που είχα παίξει το original στο PSP αλλα θυμάμαι πως η ρουλέτα δεν είναι τόσο τυχαία όσο φαίνεται στην αρχή. Την κάνεις manipulate σε μεγάλα levels να σου σκάει το summon που θες. Εχει να κανει με τα materia ή τα στατιστικά σου δεν είμαι σίγουρος. Πάντως από τα αγαπημένα μου παιχνίδια όλων των εποχών το original. Είχα ρίξει τριψήφιες ώρες για να βγάλω και όλα τα Side Missions και άξιζε φουλ. Το πιο σοβαρό που καταφέρνει αυτό το παιχνίδι είναι να μεταμορφώνει σε κάτι άλλο το VII γενικώς με όλες αυτές τις αποκαλύψεις. Είτε μιλάμε για το original είτε για το remake. Χαίρομαι που δεν έχω παίξει ακόμα το remake και θα τα πιάσω με τη σωστή χρονολογική σειρά. Αντε με το καλό και ένα remake στο Dirge of Cerberus!
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,510
Η αλήθεια είναι ότι δεν κατάφερα να βρω πως η DMW γίνεται manipulate. Δεν εξηγείται κάπου στο παιχνίδι και ολοκληρώνοντας το, η συμπεριφορά της μου φάνηκε σε μεγάλο βαθμό random.

Βέβαια, παρατήρησα ότι κάποιες φορές μου έδινε το σχετικό buff, ανάλογα με τον τρόπο που έπαιζα (π.χ. No MP cost αν εφάρμοζα συχνά magic), αλλά υπήρχαν στιγμές που δεν έδινε απολύτως τίποτα.
 
Top Bottom