What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

CRUSADER KINGS III

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,640
English version available here.







Η Paradox Interactive ως εταιρεία έχει καταλήξει συνώνυμο του είδους των Grand Strategy games στις μέρες μας. Αυτό οφείλεται στην αξιοθαύμαστη συνοχή και συνέπεια που έχει επιδείξει κατά τη δημιουργική διαδικασία των strategy τίτλων της, ο πυρήνας του gameplay των οποίων παραμένει ως επί το πλείστον κοινός, ανεξάρτητα από την εκάστοτε υπό πραγμάτευση ιστορική (ή μη) περίοδο – Ρωμαϊκή εποχή, Μεσαίωνας, Αναγέννηση, Αποικιοκρατία, Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος. Και αυτό προφανώς...

Continue reading...
 
Last edited:

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Γιατί η ελληνική βερσιόν είναι "8 minutes read" και η αγγλική "7 minutes read" ?
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,640
Επειδή στην Ελληνική βερζιόν προσμετρούνται στο χρόνο ανάγνωσης και τα αόρατα ξόρκια και οι γητειές που περνάμε σε κάθε άρθρο για να συνεχίσετε να μας διαβάζετε.

Εμ, θέλω να πω, επειδή κάποιοι όροι του παιχνιδιού στα αγγλικά είναι από μόνοι τους αρκετά πιο επεξηγηματικοί σε σχέση με την απόδοσή τους στα ελληνικά, και άρα δεν χρειάζεται τόσο πολύ κείμενο για την ανάλυση/διευκρίνησή τους.

Άκου κει γητειές. Αυτό θα ήταν τρελό.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,654
Αυτό που διαφαίνεται είναι ότι για κάποιον που δεν έχει επενδύσει στο CK2, αλλά θα ήθελε να το κάνει, το CK3 ίσως αποτελεί το καλύτερο έναυσμα. Αρκεί να έχει και άλλα 300€ στον προϋπολογισμό για τις επόμενες αναβαθμίσεις, βεβαίως-βεβαίως.
 

Crusader

Gelatinous Cube
Joined
Dec 12, 2012
Messages
101
Πολύ ενδιαφέρον review και με έπεισε πως το παιχνίδι αξίζει, αλλά θεωρώ είναι καλύτερα να περιμένεις να κυκλοφορήσει ένας σεβαστός αριθμός από expansion και να τα πάρεις σα πακέτο. Προς το παρόν τσίμπησα όλα τα expansion του CKII με 30€ από κλειδάδικο και θα ξεκινήσω με εκείνο.
 
Top Bottom