What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

CYANIDE & HAPPINESS: FREAKPOCALYPSE

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,526
Στα δεκαέξι χρόνια της ύπαρξής του, λίγο-πολύ στους περισσότερους από εσάς θα έχει πέσει το μάτι σε κάποιο comic-strip από το webcomic Cyanide & Happiness. Πρόκειται για ένα από τα πιο un-politically correct κόμιξ που έχουν εμφανιστεί ποτέ, με το χιούμορ του να μη γνωρίζει κανενός είδους όριο, καθώς θίγει με (συχνά προσβλητικό) τρόπο ευαίσθητα θέματα της σύγχρονης κοινωνίας μας, όπως ρατσισμός, σεξ (κυρίως ομοφυλοφιλικό), αμβλώσεις, βία κάθε είδους (σωματική/ψυχολογική), ως και νεκροφιλία.
Αναμφισβήτητα, το χιούμορ του δεν απευθύνεται σε όλους, αντίθετα βρίσκει απέναντί του αμέτρητους κατακριτές, κάτι όμως που δεν το εμποδίζει να έχει εκατομμύρια views καθημερινά και φανατικούς υποστηρικτές ταυτόχρονα. Συνέπεια όλου αυτού, είναι η δημιουργία μιας επιτυχημένης Kickstarter καμπάνια, που συγκέντρωσε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 575.000$, προκειμένου να δει το φως της ημέρας το πρώτο παιχνίδι που φέρει το όνομά του. Και μάλιστα σε ένα είδος που δεν...

Continue reading...
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,640
Το συγκεκριμένο kickstarter λανσαρίστηκε το 2017, με προβλεπόμενη αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας του "chapter 1" τον Δεκέμβρη του 2018. Προφανώς ποτέ τα πράγματα δεν πάνε όπως τα υπολογίζει κανένας, ειδικά στο kickstarter, αλλά το τόσο σύντομο chapter 1 τόσα χρόνια αργότερα δεν μπορεί παρά να χτυπάει αρκετά άσχημα.

Ξεκαρδιστικό, όπως και να έχει, ειδικά για τους φανς του webcomic.
 
Top Bottom