Cyberpunk 2077

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Χωρις να εχω παιξει το Liberty city, το 2077 ειχε την ατυχια να ακολουθησει το RDR2. Ειναι τοσο χλωμος, αδιαφορος και νεκρος κοσμος μπροστα στην αγρια δυση της rockstar.
Θα ακουστεί αιρετικό αλλά τα έπαιξα με την ίδια σειρά (όχι απευθείας, μεσολάβησε ένα διάστημα) και με το CP2077 (+ Liberty) πέρασα καλύτερα 🤷‍♂️

Αν εξαιρέσουμε τον ανοικτό κόσμο, που στο CP είναι όντως μέτρια εκτελεσμένος ενώ στο RDR2 ό,τι καλύτερο έχουμε δει σε game, σε όλα τα υπόλοιπα στοιχεία προτιμώ το παιχνίδι της CDPR. Άντε να δώσω και το voice acting στο RDR2, κυρίως λόγω Arthur.

Ναι, ακόμα και το σενάριο/χαρακτήρες του Cyberpunk με κέρδισαν ένα τσακ περισσότερο. Το έχω ξαναγράψει, μετά το ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ™ λίγο πριν το τέλος του RDR2, το σενάριο ξεφουσκώνει επικίνδυνα και το gameplay από εκεί και έπειτα βρίσκεται στα όρια της αγγαρείας. Ίσως αν είχα παίξει το πρώτο Red Dead να έκλαιγα καμιά βδομάδα με λυγμούς αλλά τώρα με άφησε παγερά αδιάφορο και δεν έβλεπα την ώρα να τελειώσει. Επιμένω ότι θα έπρεπε να είναι απλά 3-4 σκηνές που θα λειτουργούσαν ως σεναριακή γέφυρα, αντί γι'αυτό το πολύωρο βάσανο.

Last edited:
Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα... αυτή δεν είναι η έκδοση που έχει και το dlc και κυκλοφορούσε ήδη;

Ναι αυτή είναι. Είπαν να βγάλουν νέο βίντεο το οποίο κλασσικά γαμαει.

Γιατί δε βγάλανε κάνα expansion ακόμα οι μαλάκες τώρα που ρολλάρει έτσι ωραία οι φάση πωωω. Κάθε φορά που βλέπω τη Night City θέλω να ξανατρέξω στους δρόμους της.

Θα ακουστεί αιρετικό αλλά τα έπαιξα με την ίδια σειρά (όχι απευθείας, μεσολάβησε ένα διάστημα) και με το CP2077 (+ Liberty) πέρασα καλύτερα 🤷‍♂️

Αν εξαιρέσουμε τον ανοικτό κόσμο, που στο CP είναι όντως μέτρια εκτελεσμένος ενώ στο RDR2 ό,τι καλύτερο έχουμε δει σε game, σε όλα τα υπόλοιπα στοιχεία προτιμώ το παιχνίδι της CDPR. Άντε να δώσω και το voice acting στο RDR2, κυρίως λόγω Arthur.

Ναι, ακόμα και το σενάριο/χαρακτήρες του Cyberpunk με κέρδισαν ένα τσακ περισσότερο. Το έχω ξαναγράψει, μετά το ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ™ λίγο πριν το τέλος του RDR2, το σενάριο ξεφουσκώνει επικίνδυνα και το gameplay από εκεί και έπειτα βρίσκεται στα όρια της αγγαρείας. Ίσως αν είχα παίξει το πρώτο Red Dead να έκλαιγα καμιά βδομάδα με λυγμούς αλλά τώρα με άφησε παγερά αδιάφορο και δεν έβλεπα την ώρα να τελειώσει. Επιμένω ότι θα έπρεπε να είναι απλά 3-4 σκηνές που θα λειτουργούσαν ως σεναριακή γέφυρα, αντί γι'αυτό το πολύωρο βάσανο.
Μόνο για την παραπάνω βλάσφημα άμπαλη τοποθέτηση, αιτούμαι εμότζι HERESY από τη διεύθυνση.

Συμπαθής κόπια πρωϊμου Γκίμπσον το CP, αλλά ο V ήταν ανύπαρκτος, αντιθέτως, το έπος της Rockstar, blessed are those who hunger for righteousness and justασταδιάλεκάτιμπήκεστομάτιμου.

He who drinks from the deep water shall know the secret of the well.

Μόνο για την παραπάνω βλάσφημα άμπαλη τοποθέτηση, αιτούμαι εμότζι HERESY από τη διεύθυνση.

Συμπαθής κόπια πρωϊμου Γκίμπσον το CP, αλλά ο V ήταν ανύπαρκτος, αντιθέτως, το έπος της Rockstar, blessed are those who hunger for righteousness and justασταδιάλεκάτιμπήκεστομάτιμου.

He who drinks from the deep water shall know the secret of the well.
Ο v είσαι εσύ. Εσύ τον πλάθεις. Αυτό. Cyberpunk παιχνιδαρα μη τα ξαναλέω και γίνομαι κουραστικός

Πες τα αδελφέ! Στην είσαι ο μόνος. Προσωπικά, δεν κατάφερα να περάσω τις 10 ώρες στο rdr2 παρόλο που το προσπάθησα πολύ. Οκ δεν είναι τα western του γούστου μου αλλά και πάλι δεν κατάλαβα ποτέ γιατί τόσο ντόρος.

παιδια αγαπω rdr2. προφανως το τελειωσα αλλα απο την στιγμη που τελειωσα δεν ξαναμπηκα ποτε ξανα στο γκειμ. + οτι συμφωνω στο φιναλε κανει τρελη κοιλια.

απο την αλλη cyberpunk μπαινω που και που και κοβω βολτες στην night city. για εμενα μπαινει μεσα στα αγαπημενα μου τοπ 5 γκειμς.

*χαμηλόφωνα και παθιάρικα*

Μην τους ακούς Ντορή μου, 'συ ήσουν για μένα και στεριά και θάλασσα. Μαρβέλυκθοι παντού. Για πάρτη σου θα τους φυτέψω έναν έναν.

#ΆνιωθοιΌλοι #ΓΤΚ

εφτασαν τα μαρβελ τετοιο επιπεδο γραφης ωστε να συγκριθουν με το την γραφη του cyberpunk? 🤔

Λογικά θα εννοεί τις εκρήξεις και τις υπερδυνάμεις. Tbh, υστερούν συγκριτικά με τις μαρβελιάδες αλλά δε το λες και κακό αυτό.

Δεν είναι πως είναι ΚΑΚΟ το Σάιμπερπανκ, αλλά αν με ρωτήσεις τί θυμάμαι, θα σου πω τη ρομαντζάδα με το Παναμάκι, τις τσάρκες στη Νάιτ Σίτυ-Κυψέλη-Σαλούγκα, λίγο το κουεστλάιν με τον κατά συρροή δολοφόνο και το φινάλε με την έτσι μαναράκι χάξορζ και το σάιμπερσπέις. Εντάξει, προφανώς και τον αδελφό μου, Τσώνη Σίλβερχαντ.

Αντίθετα, με το που θα πεις 'ΡουΝτουΡού 2' δε θ'ακούω από γεροντολυγμούς ανδροπρεπούς συγκίνησης.

προφανως δεν θα ανοιξω debate περι τι συναισθηματα αφησε στον καθενα κλπ κλπ. δεν εχει και νοημα να το κανεις αυτο στην τλκ.

καλα προφανως δεν θα σταματησω την cyberpunk προπαγανδα οποτε υπαρχει κατι να στειλω δλδ θα στελνω :p ισως καθησω να περασω καμια screenshot ξανα αλλα ουτε θυμαμαι τι εχω ποσταρει και τι οχι.

Αντικειμενικά η μόνη λύση είναι να αρχίσεις νέο playthrough και να ξαναποστάρεις τα πάντα από την αρχή. Δε βλέπω άλλο μονοπάτι.

με τα προβληματα που εχει το stalker 2 ειναι καλη λυση να ξαναξεκινησω.

προφανως δεν θα ανοιξω debate περι τι συναισθηματα αφησε στον καθενα κλπ κλπ. δεν εχει και νοημα να το κανεις αυτο στην τλκ.
Συμφωνώ, είναι άσκοπο να προσπαθείς να δείξεις στον άλλο την πλάνη του. Σαν να προσπαθείς να αλλάξεις γνώμη για το MCU στον @Admiral ένα πράγμα. Απλά χαμογέλα και άφησε τον να ζει το όνειρο του.
:p

Back