What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Cyberpunk 2077

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,379
Συντάσσομαι με Tom G <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /> Η θεματολογία του cyberpunk δε με γοητεύει καθόλου, το παιχνίδι θα πρέπει να είναι εκπληκτικό για να με πείσει να το παίξω.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,795
Διακόπτουμε το πρόγραμμα μας για να σας μεταδώσουμε συγκλονιστικά νέα κυρίες και κύριοι...
Πράκτορες με γυαλιά ηλίου, μαύρες καπαρντίνες και βιονικά μέλη έχουν περικυκλώσει το σπίτι του Αλέξανδρου "Admiral" Γκέκα και καταστρώνουν σχέδιο εφόδου...
Στο μεταξύ, η παρακάτω εικόνα εμφανίζεται σε όλες τις συσκευές του με δυνατότητα απεικονισης και επαναλαβάνει με επιτακτικό τόνο την εξής φράση "Install me".
<span class="bbcode_spoiler"><img src="http://www.deviantart.com/download/187692578/shodan_nowadays_by_ago18-d33qwiq.png" alt="shodan_nowadays_by_ago18-d33qwiq.png" class="bbcode_img" /></span>
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,379
Ας έρθουν!

<img src="http://24.media.tumblr.com/tumblr_ma9mgcevbt1rfc2cwo1_500.jpg" alt="tumblr_ma9mgcevbt1rfc2cwo1_500.jpg" class="bbcode_img" />
 

c3rberoz

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,466
Οταν ελεγε ο μπορατσος οτι χαραζει το σημαδι του αγιου γαβριηλ της βαλβης εσεις νομιαζτε οτι εκανε πλακα.....BORRACHO THE PROFET WE BOW IN FRONT OF YOUR GLORY!!!


<span class="bbcode_spoiler">http://www.youtube.com/watch?v=krb2OdQksMc</span>
 

tyrion395

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,889
https://www.youtube.com/watch?v=P99qJGrPNLs" class="bbcode_url">Ναυαρχούκοοο!
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,795
ΤΟ είδα από άλλο site καθώς δεν έχω λογιαριασμό στου youtube, αν μπορούσε να βάλει κάποιος το βιντεο χωρίς να χρειάζεται sign in καλά θα ήταν...
Εκπληκτικό αλλά no gameplay (μαλλον είναι νωρίς ακόμα).
Το επιβεβαιώνει και το τρολομήνυμα "coming: when it's ready" <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> . Κάπου πήρε το μάτι μου στα σχόλια ότι η cdprojekt είπε ότι θα είναι pc exclusive, ισχύει?

EDIT: Ακυρο, μόλις το βρήκα! <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />

https://www.youtube.com/watch?v=qtRw1YzMnv0

Επίσης υπάρχει και εδώ...
http://www.cyberpunk.net/
 

difunto

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 13, 2012
Messages
200
Εξαιρετικό από άποψη ποιότητας το trailer αλλά δεν κατάλαβα πολλά και δεν δείχνει gameplay.

Σε άλλα νέα, στις 5 φεβρουαρίου ανακοινώνεται το Witcher 3 :cheer:
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Καταπληκτικό και καλλιτεχνικά άψογο το teaser.Βέβαια το μόνο που καταλαβαίνεις από αυτό είναι ότι η CD Projekt ξέρει να φτιάχνει trailers,αλλά όπως και να έχει,παρατείνει την αγωνία.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,795
Όντως από σκηνοθεσία φυσάει!
Κάτω από το video είχε την εξής περιγραφή: "The Psycho Squad specializes in combating "psychos" -- individuals who overuse implants and substances that boost or otherwise alter the human body.

There comes a point when they overdose on these innovations, and their bodies start to rebel against their biological body parts as well as all things organic around them. Simply put, they start killing people, who they now derisively call "meatbags."

When a psycho goes on the rampage, strange things can happen. There's carnage, and the psycho might be taken down by regular police, but they're not always able to get the job done.

When things spin out of control, they call in MAX-TAC (Maximum Force Tactical Division), popularly called the Psycho Squad".
Difunto ελπίζω να βοήθησα.<img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
Όταν λες θα ανακοινωθεί, θα δείξουν και trailer?
Εσύ πως το ξέρεις ήδη? <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

rasko

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 1, 2012
Messages
306
ανετα θα το παιρνουσα αν το εβλεπα καπου τυχαια για συνεχεια του human revolution
 

difunto

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 13, 2012
Messages
200
^Ωραίος Adhan.Απ'ότι κατάλαβα βλέποντάς το 2-3 φορές ακόμα η γκόμενα στην αρχή και στο τέλος είναι η ίδια οπότε κάτι παίζει εκεί,κάτι που έχει σχέση με το σενάριο.

Τώρα για το άλλο,προς το τέλος του trailer σε κάποια φάση εμφανίζεται ένα κείμενο που μεταξύ άλλων γράφει και αυτό:<blockquote>And that's not all that's new we are about to reveal. Our other project, which is much closer to being completed (and yes it will also be a fully open-world game with an intense story you can probably guess the game we're talking about ) on the 5th of February it will all be clear.</blockquote>

Φαντάζομαι ότι εννοούν το Witcher 3.Επίσης λέει ότι θα είναι open-world,κάτι πολύ ενδιαφέρον.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,795
Ναι αυτό κατάλαβα και εγώ για τη βιονική γυναίκα...
Το κειμενάκι το είδα αλλά ξέχασα να πατήσω pause να το διαβάσω (facepalm).
Ναι μάλλον το witcher 3 θα είναι αλλά από την άλλη κάνουν λόγο για πλήρως ανοιχτού κόσμου παιχνίδι. Εντάξει, τα witcher είχαν σχετικά μεγάλες και ανοιχτές περιοχές, αλλά σαν εξέλιξη ήταν γραμμικά (κυρίως το 2). Λογικά θα το εχουν και σε πιο προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης οπότε ίσως να δούμε gameplay και να ανακοινώσουν ημερομηνία.
 

MaverickStrange

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,682
Εγώ μένω στο "much closer to being completed ". Θα περάσουμε το καλοκαίρι σφάζοντας και γ@μώντας?
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,431


MaverickStrange wrote:
Θα περάσουμε το καλοκαίρι σφάζοντας και γ@μώντας?</blockquote>

Ναι, εκτός και αν όντως βγει το Witcher 3, οπότε θα λιώσω απλά στο PC.

 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,661
<img src="http://s3.amazonaws.com/rapgenius/1354338910_oh-you-93067263235.jpeg" alt="1354338910_oh-you-93067263235.jpeg" class="bbcode_img" />
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523


Difunto wrote:
.Απ'ότι κατάλαβα βλέποντάς το 2-3 φορές ακόμα η γκόμενα στην αρχή και στο τέλος είναι η ίδια οπότε κάτι παίζει εκεί,κάτι που έχει σχέση με το σενάριο.</blockquote>

Όντως,το παρατήρησα κι εγώ βλέποντάς το αρκετές φορές.Να το πάω ένα βήμα παραπέρα και να υποθέσω ότι θα είναι και ο κεντρικός χαρακτήρας;Long shot,αλλά το γεγονός ότι μας τη δείχνει να ετοιμάζεται για επιχείρηση μαζί με την υπόλοιπη μονάδα ίσως σημαίνει κάτι.

 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Από πολυετή θητεία σε τέτοιες καμμενιές, θα εκπλαγώ πολύ αν ΔΕΝ είναι το στόρι ως εξής :

*Γκόμενα χτυπάει ένα κάρο εμφυτεύματα γιατί δεν έχει άλλη επιλογή. Σαλταίρνει και σε κάποια φάση σφάζει ένα κάρο κόσμο. Τη συλλαμβάνει το Psycho Squad και της δίνει την επιλογή join or die. Εμφανίζεται ο Μέγιστος Πλοκαμοσογκόκου και μόνο η γκόμενα μπορεί να τον σταματήσει, κάπου μεταξύ Άνταμ Τζένσεν και Σάρας Κέριγκαν.*

Μακάρι να ΜΗΝ είναι έτσι, γιατί αυτό είναι το Cyberpunk 101 σενάριο.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,958
Τώρα χωρίς να θέλω να το παίξω εναλλακτικός και σπαζοσκλαμπάνιας, προσωπικά το trailer δεν μου έκανε κούκου. Αφενός γιατί έχω βαρεθεί το "φτηνό" slow-mo χωρίς λόγο και αιτία, αφετέρου γιατί από τη CDP έχω πολύ μεγαλύτερες απαιτήσεις από τέτοιες στυλάτες (not) δηθενιές. Ούτε καν η επιλογή της μουσικής δε μ'άρεσε (διευκρινίζω: σε συνδυασμό με την εικόνα, σκέτη καλή είναι).
Ελπίζω στην ολοκληρωμένη εκδοχή να δούμε τίποτα της προκοπής (ΔΕΝ εννοώ gameplay) γιατί άμα έχει απλά δυο ακόμα σκηνές στο ίδιο ύφος και κρατάει 6 λεπτά θα ξενερώσω άσχημα.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Α ντάξει εγώ δεν έχω τέτοια άγχη. Trip hop μουνίτσα τσέκ, φλού θολοκουλτούρα και πιστολίδια τσέκ, ένας καλός θάνατος τσέκ, μια χαρά είμαι για την επόμενη πενταετία <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,795
Μαλαντρόιντ, ξεχνάς (ή παραβλέπεις) κάτι πολύ σημαντικό. Το τίζερ ήταν περισσότερο για να τσιμπήσει ταλεντάκια για το τιμ της. Πως κάνουν οι μπάντες με τα ντέμο, ε, το αντίστροφο...:cheer:
Κάπου μέσα στο "κρυφο μήνυμα" λέει για 2015 (οπότε καταλάβαινεις ότι είμαστε λίγο μακρια), τίζαρε και το Γουίτσορα για Φλεβάρη, μια χαρά! Μανούλα σε αυτά η cdprojekt...

EDIT: Μποράτσε, από τη συγκεκριμένη εταιρία ΕΥΤΥΧΩΣ δε θα δούμε κάτι σαν αυτό (το κοινότυπο στόρι )που περιγράφεις... :lol:
Λένε ότι θα υπάρχει δημιουργία χαρακτήρα, οπότε η γκόμενα μπορεί να μην είναι καν ο κεντρικός χαρακτήρας.
Ιν άδερ νιουζ, συγκεκριμένη σκηνή στο τρέιλερ μου θύμισε αυτό

<span class="bbcode_spoiler">(0.21) :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=itmNiTwHOsM</span>
 
Top Bottom