Cyberpunk 2077

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
O Kιάνου, γνωστός για τα βδελυρά καπιταλιστικά του ιδεώδη και χωρίς ίχνος ντροπής στο πρόσωπό του, συνεχίζει να πετάει τα προμοκλιπάκια το ένα πίσω από το άλλο.

#corpohools

Μονο που τοτε θα παζω το πολυ ανωτερο και Ιαπωνικο Υakuza 7 που βγαινει ταυτοχρονα. Πρεπει να στηριξω τη χωρα μου και ειδικα οταν προκειται για τετοιο παιχνιδι !

Leaked o χάρτης.

3q76VAvPGrgNjb4MWMVUTJ-970-80.jpeg

Oκ μόλις το αγόρασα με τις μλκς σας. Ήμουν μεταξύ αυτού, του γουόσντογκς λέτζιον και του φαρκράι 6 χθες, μιας και το ρηλήζ του λέτζιον είναι πιο κοντά και το φαρκράι απλά είναι φαρκράι. Είδα στο καπάκι λίγο γκέηπλεϊ λέτζιον και με κούρασε. Μετά είδα γκέηπλεϊ από φαρκράι 6 που τελικά ήταν από ντάινκ λάιτ 2 και δεν βοήθησε ιδιαίτερα. Στο καπάκι είπα να πάρω το γκετ δε φακ άουτ παρέα με το κούκινγκ σιμουλέητορ και να πάει να γαμηθεί. Αλλά τελικά επικράτησε η λογική και τα έδωσα στους κράντσερς.

Μονο που τοτε θα παζω το πολυ ανωτερο και Ιαπωνικο Υakuza 7 που βγαινει ταυτοχρονα. Πρεπει να στηριξω τη χωρα μου και ειδικα οταν προκειται για τετοιο παιχνιδι !
あなたの声明に同意する

Έτσι για να μορφωθείτε λίγο..

Ξέρεις όμως ότι το Yakuza 7 θα είναι turn-based;

να ξέρω και εγώ, "τσιν τσαν τσον!" "τσον! τσον!"

Ναι το ξερω οτι ειναι turn based αλλα λεω επειδη ειναι yakzua θα το παιξω. Και το Cyberpunk 2077 θα παιξω αλλα οχι αμεσως μολις βγει. Εχω και red dead redemption 2 και halo 3 odst να τερματισω και βγειναι το Ben 10 Power trip την Παρασκευη αρα εχω και αυτο.

Θεωρητικά προλαβαίνεις να είσαι τελειωμένος με όλα αυτά και να παίξεις day 1 Cyberpunk. Πρακτικά θα φανεί στην πορεία. Μη μασάς πάντως δεν ήμαστε τόσο κωλοπαιδα να στέλνουμε σποιλερς.

Back