What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Cyberpunk 2077

argaliad

Gelatinous Cube
Joined
Oct 17, 2016
Messages
61
Γενικα μετα απο ενα σημειο το main story δινει ρεστα κανει tour de force η Cd projekt στο how its done, γι'αυτο πιστευω πως το παινχιδι ειναι οσο το εβαλε ο Hellion δεν παει ποιο κατω στα δικα μου κριτιρια, που ποτε δεν ηταν αν ειναι το ποιο αριστο τεχνικα sandbox οπως ειναι το gta πχ που δεν εχει κατι να προσφερει περα απο φυσικα διασκεδαση σε αντιθεση με την σοβαρη σειρα της Rockstar το Red dead που δινει ρεστα και εκεινο. Δηλαδη οταν ημουν 10 το 2004 το San Andreas το ειχα λιωσει απο 14 και μετα με Witcher 1, Dragon age origins και επιστροφη σε πολλα rpg του late 90s αρχες 00s είδα το φως δεν συγκρίνονται οι εμπειρίες ( γιατι παντα στο τελος οι εμπειριες μένουν και θυμασε) .Φυσικα αλλάζουν και τα ποσοστα ομως , απο όσους ξερω φιλους γνωστους ολοι παιξαν και λατρεψαν san andreas και κατα συνθήκη gta γενικα κανεις witcher περα απο έναν μιλαμε για χαοτικη διαφορά γιατι το ένα ζητα την προσοχη σου. Αυτο λεει και o Βαβρας στο twitter του που εκθείασε το παιχνίδι. Τωρα με την εισροη τοσου casual κοινου και με την αποτυχια της cd projekt στο open world ai κομμάτι έσκασε σαν βομβα.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,457

Η CDPR έχει καταφέρει πλέον να διείσδυσει στο mainstream κομμάτι της αγοράς, άρα είναι απίθανο να επηρεαστούν οι πωλήσεις της από αρνητική κάλυψη των μεγάλων gaming sites.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,937
λεμε λεμε οτι το first person εγινε να γλιτωσουν να κανουν εξτρα animations αλλα ειναι καποιες στιγμες που αν δεν ηταν fp δεν θα ειχαν το ιδιο inpact.
η πιο obvious στιγμη ειναι φυσικα στο heist που κρυβεσαι μαζι με τον jackie και βλεπεις την δολοφονια του saburo arasaka και νιωθεις τον φοβο. μετα στο αυτοκινητο βλεπεις στα ματια τον jackie κλπ.

btw θυμαστε την τυπισσα απο το reveal trailer? ειναι μεσα στο game απλα δυσκολο να την καταλαβεις.

edit: δεν θυμαμαι αν ειπωθηκε αλλα εκει εξω υπαρχουν ατομα που τωρα ειναι θυμωμενα επειδη ενώ ζητησαν refund δεν μπορουν να κρατησουν την κοπια τους. κακια microsoft που τους πηρες πισω την κοπια.
 
Last edited:

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,441
13 εκατομυρια πωλησεις μεχρι τωρα αλλα δεν μας λενε ποσοι πηραν τα λεφτα τους πισω(αρα και το παιχνιδι!). Σιγουρα θα ειναι πανω απο 1 εκατομυριο.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,688
Shredder, δεν σε ενδιαφέρει πόσοι το έδωσαν πίσω, διότι μετράς 13 εκατομμύρια αφού αφαιρέσεις όσους πήραν τα λεφτά τους πίσω. Αυτό λέει το άρθρο.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,596
μπακαλικες αποψάρες :

καταρχην, ξεκαθαριζω οτι δεν εχω αγγιξει το παιχνιδι. οσα γραφω ειναι γενικοτητες και δεν αφορουν τα δομικα του στοιχεια.

εμεις οι γεροντες θυμομαστε το αμπύσμαλ πραγματικα λωντς του γουιτσερ 1. καμια σχεση με τουτο δω, κεινο ηταν γενικα ανπλέιαμπλ, οχι μαλακίες. θυμαμαι ακομα τα χτυπηματακια στις πρωτες σελιδες του πισιμάστε, εκει στα νεα, για το θεμα. απ τα σκρηνς μονο και το τρειλερ το ειχα ερωτευτει κι ελεγα κριμα που δεν μπορεσαν τα παλικαρια. και θυμαμαι την ανακουφιση/ευτυχια οταν μετα απο κανα δυο χρονια η τσιντιπί εβγαλε την "κανονικη" εκδοση, που τα σαρωσε ολα και μας εκανε φανς. τοτε ομως ηταν μια νονέιμ αγνωστη πολωνικη εταιρια, δεν ηταν ο τωρινος κολοσος. και ηταν θεμα δικης τους επιβιωσης να κατσουν κατω τα πωπουλινια τους και να φτιαξουν το παιχνιδι οπως επρεπε.
το γουιτσε 2 δεν θυμαμαι στο ξεκινημα να ειχε τοσα θεματα, αλλα διορθωστε με, μπορει να κανω λαθος. το 3 προφανως ως τελειως τεραστιος οπεν γουωρλντ ειχε θεματα (και εχει ακομα μπαγκάρες άφτιαχτες, που αν πεσεις πανω τους, την μαμησες (εσενα κοιτω αιρέινικε), αλλά μπροστα στο αριστουργημα που ξεχειλιζε απ τις οθονες, ηταν αμαρτια να ασχοληθεις παραπανω.

ΤΩΡΑ, ον δη αδερ χεντ, εχει βαλει ΜΟΝΗ ΤΗΣ (να τα λεμε αυτα) χιλιους μαλακες στο κεφαλι της. πολλα μετωπα.
εχετε ξεχασει τουτο δω?
το σχολιαζαμε τοτε (2016) θυμαμαι στην κουνενα. αχρειαστο τελειως, θεωρω, αν και δε θα με ρωτησει ο μαρτσιν πως τονελενε, ουτε τοτε με ρωτησε.
επισης, νομιζω οτι το γουιτσεροσετινγκ ηταν πιο βατό για να φτιαξεις παιχνιδαρα. ετοιμος ηρωας, βαση απο πισω με τα βιβλια τεραστια, να φτιαξεις οτι θες, οκ, ηταν τρομερα ταλαντουχοι οι αθρωποι και βγαλανε το Υπερτατο. οταν πας να καταπιαστεις με νεο σετινγκ, κυβερνοξερωγω κι εχεις και οραμα κι εχεις ισως υπερτιμησει τις δυναμεις σου (οχι στον δημιουργικο τομέα, στον "εκτελεστικο" εννοω) και εισαι και λιγο ψηλωμενος του στυλ, "ελα τωρα, θα τους παρουμε τα βρακουλίνια παλι", αυτα συμβαινουν. κι εχεις ανοιχτει σε επενδυτες, σε κονσολοβερσιονς, σε μουλτιπλειερ και προφανως σε περιμενει ενα ολοκληρο συστημα στη γωνια. ναι, ισως ακουγεται λαικιστικο, αλλά οταν εχεις φερθει τοσο λαρτζ στο κοινο (φανταστικα dlc, σαπορτ, no-DRM) oι οχτροι σου πολλαπλασιαζονται.
το θεμα ειναι οτι τωρα την πατησε η τσιντιπι οτι κι αν λεμε εμεις. εφαγε γερη καρπαζια. το παιχνιδι θα το διορθωσει, αλλά επισης δεν ειναι κακο να σκεφτει κανείς (βασικα εγω, αποψαρα μου ειναι) οτι το Υπερτατο δεν θα επαναληφθει και καλο ειναι η cdp να μην αγχωνεται για να το ξεπερασει.

τι θα ηθελα? οκ, εγινε οτι εγινε. κατσε 2 χρονακια, χωρις την φοβερη πιεση με ντιλέις και ανακοινωσεις και πατσαρε οτι μπορεις, δωσε το στον λαό και μετα κοψε τα πολλα πολλα με πολλους πολλους, (χρημα σου εχει μεινει αφθονο, απ οτι βλεπω), και γυρνα σ αυτο που ξερεις καλα και το εκανες τέλεια, χωρις αγχος ομως να ξεπερασεις το w3. και μετα με μικροτερο scope και λιγοτερη εξωστρεφεια, κατσε και καταπιασου με οτι σετινγκ θες, δε θα σου κοψω την δημιουργικοτητα.


tl/dr: ο μαλαχτης θελει γουιτσε 4 και ισως και να ψιλοχαρηκε ο καναγιας με την χαστούκα που εφαγε η cdp, οταν αλλαξε σετινγκ.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,728
Η συνδρομή της Πολωνικής κυβέρνησης εν προκειμένω θεωρώ λειτούργησε και λίγο αμφίδρομα. Δηλαδή, όσο ισχύον είναι το να είπε ο Μαρτσίν Πολωνίσκι ότι "πήραμε ως εταιρεία κρατικά λεφτά για να σώσουμε το development του παιχνιδιού μας", άλλο τόσο είναι το να βγει ο υπουργός και να πει "εμείς, η κυβέρνηση, χώσαμε ψίχουλα σε ένα surefire hit για να έχουμε στη λίστα επιτευγμάτων μας, μεταξύ άλλων, τις φράσεις ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ και ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΔΙΕΘΝΩΣ, εν όψει των επόμενων εκλογών". Μια χαρά βολεύτηκαν όλοι. Δεν είναι να πεις πως υπήρχε ποτέ περίπτωση να αποτύχει εμπορικά το γκεημ κιόλας, τα οικονομικά οφέλη της Πολωνίας από την επιτυχία της CDPR είναι πολλαπλάσια σε βάθος χρόνου.

Πέραν τούτου, όντως, νέο Witcher 3 δεν υπήρχε περίπτωση να ξαναβγεί, για πολλούς και διάφορους λόγους. Άσχετα που το hype τόσων ετών έκανε πολλούς να πιστεύουν/πιστεύουμε κάτι τέτοιο. Αλλά θα ήταν και ψιλοπαράλογο να έχει κανείς την απαιτηση από την εταιρεία να κυκλοφορεί για πάντα αποκλειστικά games σε ένα franchise για να μην γκρινιάζει ο χειρομαλάκτης. Μέχρι και η Ρόξταρ σπάει τα GTA με κάνα Ρέτ Τέτ που και που, ή, σπανιότερα, και ένα Μπούλη.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
tl/dr: ο μαλαχτης θελει γουιτσε 4 και ισως και να ψιλοχαρηκε ο καναγιας με την χαστούκα που εφαγε η cdp, οταν αλλαξε σετινγκ.

θα σε στεναχωρήσω αλλά αυτό είναι ό,τι πιο κοντά έχουμε σε νέο Witcher

 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,728
^^^
Στο εγγύς μέλλον, ο Χειρομαλάκτης με το σμάρτφων ανά χείρας στον Εθνικό Κήπο, να κάνει χειρονομίες Igni προς τις πάπιες.
 

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000
ΠΟΣΟ ΓΚΡΙΝΤΖΙ ειναι το side-quest
με τη Grimes ρε γμτ.
..με εκανε να παταω C συνεχως, χαλαει τελειως οποιο Immersion προσπαθεις να εχεις, οσο καλοπροαιρετος και να εισαι :mad: :mad: :mad: :mad:
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,457
13 εκατομυρια πωλησεις μεχρι τωρα αλλα δεν μας λενε ποσοι πηραν τα λεφτα τους πισω(αρα και το παιχνιδι!). Σιγουρα θα ειναι πανω απο 1 εκατομυριο.

Ένα πράγμα που έχω διαπιστώσει σε αντίστοιχες περιπτώσεις είναι ότι πολλοί γαβγίζουν, λίγοι δαγκώνουν. Ακούς δηλαδή πολλούς να λένε ότι θα κάνουν refund και θα έβαζα άνετα, πολύ άνετα στοίχημα ότι αν μπω στο προφίλ τους μετά από ένα μήνα σχεδόν όλοι θα ξεκλειδώνουν ακόμα achievements στο παιχνίδι για να το φτάσουν στο 100%. Είπα και στο Industry drama thread ότι ακόμη και στο γνωστό φόρουμ "επαναστατών" η ηγετική ομάδα που πρωτοστάτησε στην προσπάθεια να χαρακτηριστεί η CD Projekt ως τρανσφοβική εταιρία παίζει ασταμάτητα από τότε που βγήκε το παιχνίδι. Η μία είπε ότι κάποιος της "χάρισε έναν κωδικό για να κάνει έρευνα για το (συμπληρώστε ότι θελετε)-φοβικό περιεχόμενο. Ο άλλος είπε ότι χρησιμοποίησε τον κωδικό του συντρόφου της αδερφής του, μετά από μια βδομάδα το ξέχασε και είπε ότι έκανε uninstall και θα ζητήσει refund και πριν από μερικές μέρες είπε ότι τελικά το εγκατέστησε ξανά γιατί του άρεσε.

Σέβομαι απεριόριστα όσους έχουν το σθένος να πουν ότι θα στερηθούν κάτι για έναν σκοπό και το κάνουν πράξη. Δυστυχώς οι περισσότεροι φωνάζουν σαν λιοντάρια αλλά ενεργούν σαν γατιά.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,728
lol δεν είχα παρατηρήσει καν ποια είναι η Grimes στο παιχνίδι, χρειάστηκε να το googlάρω.

Ψιλοκαλό ήταν το quest πάντως, αργότερα που πας στο κλαμπ έχεις αρκετούς τρόπους να κινηθείς προς το objective, και τυπικά έχει και δύο δυνατές εκβάσεις ανάλογα με το τι θα αναφέρεις στο τέλος.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,937
Είπα και στο Industry drama thread ότι ακόμη και στο γνωστό φόρουμ "επαναστατών" η ηγετική ομάδα που πρωτοστάτησε στην προσπάθεια να χαρακτηριστεί η CD Projekt ως τρανσφοβική εταιρία παίζει ασταμάτητα από τότε που βγήκε το παιχνίδι.
εγω περιμενω να μας πεις τις αντιδρασεις τους για την καλυτερη τρανς χαρακτηρα σε βιντεοπαιχνιδι εβερ.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,457
εγω περιμενω να μας πεις τις αντιδρασεις τους για την καλυτερη τρανς χαρακτηρα σε βιντεοπαιχνιδι εβερ.

Δεν μπαίνω στο κυρίως thread τους για να αποφύγω τα spoilers οπότε δεν έχω εικόνα.
 

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000
lol δεν είχα παρατηρήσει καν ποια είναι η Grimes στο παιχνίδι, χρειάστηκε να το googlάρω.

Ψιλοκαλό ήταν το quest πάντως, αργότερα που πας στο κλαμπ έχεις αρκετούς τρόπους να κινηθείς προς το objective, και τυπικά έχει και δύο δυνατές εκβάσεις ανάλογα με το τι θα αναφέρεις στο τέλος.
Κανει μπαμ η φωνη της ρε πανεμορφη!!!

Και οντως, ισχυει οτι το quest ειναι ενα τυπικο side-quest που χωνει και λιγο κριτικη για τα
engrams κλπ
και δεν θα του εδινα πολυ σημασια αν δε με γκριντζαρε οσο παει καθε φορα που μιλαει η τυπισσα. Τοσο over-the-top voice acting σε μερικες στιγμες και τοσο αχρωμο speech στις κρισιμες στιγμες με εβγαζε τελειως απο ολη τη φαση και ηθελα να βγαλω τα ματια μου με πιρουνι
 

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000
Let your thoughts dance the rusty rumba while accompanied to a joyfull accordion

Become like the obese narwal in heat amingst the blazing ice

Behold his wounds, inflicted by a red panda...a soda-can lies nearby - the object of their passion!

Επικο, απλα Επικο!
 

Niris

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2013
Messages
277
Ένα μάτσο Simps για την Panam καταντήσατε εδώ...Το παιχνίδι έχει quest compass
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,728
Top Bottom