Cyberpunk 2077

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Εντάξει ρε tinapeis, με κατάλαβες, δεν έχω φίλους που διαβάζουν resetera. Τι είστε εσείς ρε, κουβέντα δεν αφήνετε να πέσει κάτω.

Χα, όταν εγώ πόσταρα εξώφυλλα του Μακελειού στο Φέησπαλμ Σταφφ, εσείς κάνατε on-topic, γόνιμες και παραγωγικές συζητήσεις για games στα σωστά αντίστοιχα threads ως ώριμοι και επιμελείς χρήστες. Γατάκια.

Πάμ' παρακάτ'.

Άσχετη φλασιά.

ddehckddcpd41.jpg

Αν υποθέσουμε πως οι 3 από τις 4 παρακάτω παλιές προμοεικόνες αντιστοιχούν, από τα αριστερά, στα υπόβαθρα ως Nomad, Street Kid και Corporate, να υποθέσουμε πως υπήρχε και ένα τέταρτο υπόβαθρο το οποίο στην πορεία κόπηκε?

Άσχετη φλασιά.

ddehckddcpd41.jpg

Αν υποθέσουμε πως οι 3 από τις 4 παρακάτω παλιές προμοεικόνες αντιστοιχούν, από τα αριστερά, στα υπόβαθρα ως Nomad, Street Kid και Corporate, να υποθέσουμε πως υπήρχε και ένα τέταρτο υπόβαθρο το οποίο στην πορεία κόπηκε?

Θα το δούμε σε κάποιο DLC μάλλον.

Άσχετη φλασιά.

ddehckddcpd41.jpg

ή πήραν χαμπάρι ότι το τελευταίο είναι λάθος και έπρεπε να λέει "no style, no substance" και το έκοψαν.

Οπότε τα άλλα πάνε με την σειρά, nomad, street kid, corporate

Άσχετη φλασιά.

ddehckddcpd41.jpg

Ας τους δώσουμε την ευκαιρία να τα κάνουν και αυτοί πουτάνα μια μέρα,μέχρι εκείνη την στιγμή που θα είμαστε σίγουροι ότι μας την κάνανε,ας σκεφτούμε ότι δεν άξιζε να ρίξουν χρόνο στο τέταρτο και βάλανε παραπάνω δουλειά στα άλλα τρία..

Χαζεύοντας λίγο τα lifepaths με βλέπω να διαλέγω για τον χαρακτήρα μου Corpo, μου φάνηκε πιο ενδιαφέρον από τα άλλο δυο.

Πρώτο πλέηθρου κι εμένα για Κόρπο με κόβω 💰

Kι εγώ δε μπορώ να με φανταστώ να παίζω οτιδήποτε άλλο εκτός από κόρπο, θα ταυτιστώ απόλυτα.

Κι εγώ πρώτο πλέυ Κόρβο. Στο 2ο ίσως το σκεφτώ για Έμιλυ.

Back