Cyberpunk 2077

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Απορώ ποιος μπετόστοκος πίστευε ότι ότι το Cyberpunk θα έτρεχε νεράκι στο απλό XBOX One και στο απλό PS4. Διάολε, ακόμα και στις αναβαθμισμένες εκδοχές τους, CPU για netbook φοράνε. 720p Low/medium, και να μην γκρινιάζουν. Τα μεταξωτά σώβρακα είναι για επιδέξιους κώλους.
 
Πάνω στην ώρα αυτά τα rewards δεν τα φορούσα πια. Αλλάζεις αβερτα. Μόνο το κατανα έχω ακόμα equipped αλλά παίζω με assault :p
Μπορείς να κάνεις upgrade το gear σου φυσικά.
 
Ζηλεύω αφάνταστα αλλά δεν είμαι διατεθειμένος να παίξω το παιχνίδι με την 970 σε 1440p. Αυτά τα κάνουν άλλοι :p

Οπότε αναμένω να στρώσει λίγο η κατάσταση με τις κάρτες και να πάω σε αγορά νέας, μάλλον από τον νέο χρόνο.
 
Δεν χρειάζεται να έχεις Nvidia. Σαν το stadia είναι.
 
Υπήρχε απαίτηση για Geforce GPU, αν θυμάμαι καλά. Βλέπω σκληροπυρηνικά αδέρφια πιάνουν low teens FPS, με εγγραφή και χειρότερη APU. Βλέπω να χτυπάω 720p low, 30 FPS.

:PCMR:
 
Υπήρχε απαίτηση για Geforce GPU, αν θυμάμαι καλά. Βλέπω σκληροπυρηνικά αδέρφια πιάνουν low teens FPS, με εγγραφή και χειρότερη APU. Βλέπω να χτυπάω 720p low, 30 FPS.

:PCMR:

Το Geforce now είναι η υπηρεσία cloud gaming της Nvidia που χρησιμοποιεί τα δικά σου games (αντίθετα με το Stadia που πρέπει να τα αγοράσεις ξανά). Δεν χρειάζεται Nvidia GPU, τρέχει στα πάντα.


Μπορείς να το δοκιμάσεις δωρεάν, έχει trial μιας ώρας συνεχόμενου gameplay. Μπορείς δηλαδή να παίξεις μια ώρα, να το κλε_σεις, να ξαναπαίξεις μια ώρα κλπ.
 
Μόλις πήρα ενημέρωση από Πλαίσιο πως θα μου το στείλουν Σάββατο, με ταξί! Arggg
Εντάξει έτσι κι αλλιώς πήζω ανελέητα στη δουλειά..

Πάντως ένα έξτρα καλό με αυτή τη φάση, είναι πως ξαναγράφω στο φορουμ :love:😘
 
turtles.jpg


cookie_monster_waiting.gif
 
@Admiral
Θα το αγοράσω από GOG, και το laptop στην χειρότερη να χρειαστεί αναβάθμιση στα 16GB RAM. Περιμένω review.
Και ειδικά το RQ review.
 
@Chosen Undead
Αυτός/ή/οί ο/η/οι Winter Queen είναι npc από το παιχνίδι; Ή έχει έστω σχέση με MadQueen;
Δεν έχει σχέση. Αυτή είναι αντίπαλος από ροκελι

@Ultimus και γω μια από τα ίδια. Δυστυχώς δεν πρέπει να παίζει ούτε καν στα Minimum λόγω επεξεργαστή
 
Με την 5700xt στο αυτόματο oc που έχει και ανάλυση 1440p ultra κατάφερα βάζοντας το volumetric fog και το screen reflection αν τα θυμάμαι και σωστά στο medium να φτάσω στα 55-60 fps. Πριν 45 - 55.
 
Back
Top