Cyberpunk 2077

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Θα είναι unreal δυστυχώς αλλά μένει να δούμε πως θα είναι το δικό τους fork.

Να σημειωθεί ότι τα 35 μυρια τα έπιασε πολύ νωρίτερα από το αντίστοιχο Witcher 3.

Μακάρι να κάνουν τα μαγικά τους τα τζιμάνια της CDPR και να δούμε επιτέλους ένα optimized παιχνίδι σε Unreal (ανοιχτού κόσμου κιόλας).
Ενδιαφέρουσα πληροφορία ότι τα ηνία αυτή τη φορά θα έχει το σχετικά νεοσύστατο στούντιο στη Βοστώνη. Πήραν επιτέλους τη μεγάλη απόφαση για αποκέντρωση, λογικά απαραίτητο βήμα ώστε να περάσουν στο πολυπόθητο παράλληλο development 2 μεγαλόσχημων projects που ως τώρα είχε μείνει μόνο στα λόγια.

Παίζει να είμαι λίγο πιο hyped για το συγκεκριμένο παρά για το Witcher 4, ίσως επειδή η τριλογία έκλεισε τόσο άψογα που μου βγάζει vibes Toy Story 4. Καμιά φορά όσο καλή και να είναι η συνέχεια, θέλεις να μείνεις με την ανάμνηση του άψογου επιλόγου.

Ενδιαφέρον έχει και το νέο (δικό τους) ip που έχουν στα σκαριά.

npgoYbI.png

Συμπίπτει και το χρονοδιάγραμμα κυκλοφοριών W4/CP2 με τις νέες κονσόλες, κομπλέ, θα είναι από τα πρώτα 'βαριά' next-gen παιχνίδια.

Στάνταρ φταίει το γήρας, αλλά ενώ παρακολουθώ την ανάπτυξή τους με ενδιαφέρον, δεν έχω πια αυτή τη νεανική κάψα που είχα μικρός, να τρελαίνομαι και να σκέφτομαι πως ΜΠΩΜΠΩΜΠΩ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ DAY 0 ΚΑΙ Θ'ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΛΗ.

Ποιός ξέρει, αν τρώω λιγότερη παντόφλα ως το '29 (χλωμό), ίσως επανέλθει ο φυσιολογικός μου εαυτός.

Τελείωσα το expansion προχθές.
Έβγαλα το Tower Ending και είδα το νέο ending, το οποίο με απογοήτευσε για το γκρίζο του προς μαύρο φινάλε . Εξαιρετικό το DLC γενικώς, καρκίνος το alien isolation like part από την άλλη. Αλλά και η πλοκή του με εκνευρισε πόσο σε περιορίζει στις επιλογές σου. Γενικότερα το παιχνίδι το λάτρεψα υπέρτατα και εξακολουθώ να αδύνατω να το κάνω uninstall 5 μήνες μετά πριν βγάλω όλες τις αποστολές. Μου έχουν μείνει καμία 15αρια ακόμα. Ωστόσο ρε γαμωτο έχω και μια πικρία για το παιχνίδι γιατί κανένα από τα φινάλε του δεν ήταν αυτό που λέμε happy end . Σε όλα κάτι δεν πήγε καλά για κάποιον. Καταλαβαίνω πως ήθελαν να περάσουν πως έτσι είναι η ζωή δεν υπάρχει άσπρο μαύρο μόνο. Αλλά ρε διαολε παιχνίδι παίζουμε άσε μας να χαρούμε λίγο αν το θέλουμε. Ελπίζω στη συνέχεια αυτό να διορθωθεί, να υπάρχει δυνατότητα και για 3d person camera στη περιήγηση και το κυριότερο να μπορείς γενικά να κάνεις τα πάντα σε αυτό. Υπάρχουν πολλοί περιορισμοί σε πολλά πράγματα και δεν ήταν όσο open world μας είχαν κάνει να φανταζόμαστε να είναι. Το παιχνίδι μπορούσε να ξεπεράσει το witcher 3 αλλά απέτυχε δυστυχώς.

Άνετα στο top 5 αγαπημένων games ever πάντως ακόμα και έτσι

γιατί κανένα από τα φινάλε του δεν ήταν αυτό που λέμε happy end
αν δεις τι λεει ο creator του pnp θα καταλαβεις οτι δεν υπαρχει περιπτωση να δεις happy ending στο universe του.
αδύνατω να το κάνω uninstall 5 μήνες μετά
rookie numbers. δεν εχει βγει απο το pc ηδη απο το release του το 2020.

πρωτη φορα παιζω τοσο πολυ με το photomode σε game. συνηθως βγαζω μια δυο pics εκει και δεν το ξαναακουμπαω αλλα στο cyberpunk εχω αρκετο υλικο στην ακρη.

Z9tZhkS.png

pnkKm3E.png

lTSCtpX.jpeg

rpJQ6E5.jpeg

Προσωπικά θεωρώ ότι είναι ανώτερο του Witcher 3, αλλά γούστα είναι αυτά. Πρέπει να ξανακάνω πέρασμα μάλλον στον Gerald μήπως και δεν θυμάμαι καλά.

Θα σου πρότεινα να δεις το άλλο μονοπάτι επίσης, είναι εντελώς διαφορετική η κλιμάκωση (action,όχι horror) και η σκηνή πριν το τέλος μαζι με το OST είναι absolute cinema.

προσωπικα ναι και εγω το θεωρω ανωτερο. και το εχω και σχετικα προσφατα παιγμενο το witcher 3.

Αν κρίνουμε κι από τη μοίρα των χαρακτήρων στο Edgerunners anime ή στα συνοδευτικά κόμιξ που έχουν βγει, το setting απεχθάνεται το "εμείς καλά κι αυτοί καλύτερα".

Πάντως κάποια φινάλε του expansion παραήταν καταθλιπτικά και για τα δικά μου γούστα, ειδικά αυτό με την κλινική όπου επιβιώνεις ναι μεν αλλά καταδικάζεσαι να ζήσεις για πάντα ως NPC στη δική σου ιστορία. Ρεαλιστικό δε λέω αλλά δυσκολοχώνευτο. Φυσικά το κάνει χειρότερο ότι πολλοί από τους χαρακτήρες που γνώρισες/ερωτεύτηκες ρίχνουν μαύρη πέτρα, δεν θέλουν να σε ξέρουν κτλ. επειδή δεν έδωσες σημεία ζωής για κάποιους μήνες. Ειδικά η Panam ντιπ ανώριμη, drama queen αντίδραση, εντελώς για κλωτσιές. Καλύτερα single την άλλη φορά ασταδιάλα.

Last edited:
Με πρόλαβε ο Maladroid, το Cyberpunk είναι λίγο κατάθλιψη σε αυτό τον τομέα και θεωρώ πως είναι ένα απο τα υπερ του ότι ο πρωταγωνιστής δεν καταλήγει να είναι ο σουπερ γαμαουα άρχοντας του σύμπαντος, παρά το γεγονός ότι στο gameplay είσαι λίγο-πολύ αυτό όταν φτιάξεις καλό build.

ο mike podsmith ο δημιουργος του pnp ντε σε μεσες ακρες ειχε πει και προσφατα μαλιστα " Its not about saving the world Superheroes save the world, you are cyberpunks you don't save the world you save your people"

edit για να βαλω και το αποσπασμα

Last edited:
Ρε παιδιά τα τρέηλερς και το χάιπ του C2077 είναι καλύτερα από την εμπειρία του ίδιου του παιχνιδιού, είναι άδικο δηλαδή :D

Βασικά όχι, το παιχνίδι γαμοδέρνει, απλά δεν είναι για σένα 🤷

Εγώ πάντως θα συμφωνήσω και με τους δύο. Καταλαβαίνω τι εννοεί ο Μπορατσο. Και γω αλλιώς το φαντάζομουν το παιχνίδι. Δεν κατάφερε να είναι αυτό που είχα στο μυαλό μου βάση του τρέιλερ. Και αυτό γιατί δεν το άφησαν. Πολλοί περιορισμοί σε πολλά πράγματα. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν ήταν 10/10 παιχνίδι. Υπήρχε περιθώριο για κάτι ανώτερο θεωρώ

Εγώ πάλι από τα πρώτα trailer περίμενα μια tryhard γκάνγκστα φαντασίωση τύπου GTA + mantis blades και τελικά βρήκα τρομερό συναισθηματικό βάθος, ώριμο storytelling, αξιομνημονευτους χαρακτήρες, world-building κτλ. Το μόνο που όντως δείχνει καλύτερο στα trailer είναι η οδήγηση. Αν εξαιρέσουμε τις μηχανές, τη βρήκα αρκετά κουραστική in-game.

Last edited:
Back