Cyberpunk 2077

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
ναι οκ μην λέμε οτι να 'ναι, έσωσε την παρτίδα, αλλά έδειξαν πράγματα που δεν έγιναν ποτέ. Έκαναν τεράστια πατάτα, τουλάχιστον ο Μουράι με το NMS ότι δεν είχε το έδωσε και με τόκο

To launch ήταν όντως πατάτα, bugs, ΑΙ ξαδέρφη της Radiant, optimization της πλάκας κλπ. Biggest offender βέβαια ήταν πως είχαν αποκρύψει υλικό από τις κονσόλες και εκεί έτρεχε σκατά. Το οποίο, αυτό ήταν που κλόνησε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο την εμπιστοσύνη του κόσμου, με τη γνωστή ιστορία με τα refunds και την απόσυρση από το ps store.
Βέβαια στην πορεία τα έστρωσαν (βοήθησε και η σειρά με το exp για να διατηρηθεί ζεστό το ενδιαφέρον), ελπίζουμε στο W4 μην έχουμε τα ίδια.

Η οδήγηση είναι αρκετά άγαρμπη στα περισσότερα οχήματα, ίσως ήθελαν να δείξουν ότι τα Mad Max-esque τζιπ δεν τρέχουν καλά. Όταν πας για τα high street αμάξια, έχουν καλύτερο χειρισμό, αλλά νιώθω όχι τόσο καλό όσο τα GTA. Το μόνο ψεγάδι που βρήκα στο δικό μου playthrough ήταν το πώς ανταποκρίνονται οι πεζοί λόγω κώδικα έτσι και περνάς δίπλα τους, πάντα θα κάνουν άλμα προς τα πίσω με γνώμονα που κοιτάνε εκείνη τη στιγμή και όχι να αποφύγουν το αμάξι.

Κατά τα άλλα, θεωρώ το CP2077 ανώτερο του W3 εν τέλει σε επίπεδο συστημάτων, αλλά και στο πώς παντρεύει διαφορετικές πλοκές, αναφορές σε σημαντικά σημεία, η ευρύτερη θεματολογία του που ξεφεύγει από τον καθορισμένο κόσμο του Σαπόφσκι. Θα μπορούσε να είναι ΤΟ σημείο αναφοράς βάσει υποσχέσεων; Μάλλον ναι. Εξακολουθεί να είναι peak, αν φύγουν οι όποιες δυσθεώρητες προσδοκίες και (μετά τα patches/Phantom Liberty expansion) τεχνικοί λόξυγγες.

Μην ξεχνάτε ότι αρχικά και για το γουιτσερ βγαίναν άτομα και λέγανε για νταουνγκρει από τα τρειλερς

Σε σημείο που ομάδα modders συμφώνησε ότι το γραφικό downgrade οδήγησε το πραγματικό απωλεσθέν feature του παιχνιδιού. 🐫🐪

Προσωπικά δεν μπαίνω σε διαδικασία να πείσω κανέναν. Είπα την γνώμη μου αρκετές φορές και αν μετράει για κάποιον καλώς. Προφανώς θα συνεχίσω να ποστάρω screenshots από το πιο όμορφο γκειμ εβερ.

Last edited:
Έβαλα λίγο να παίξω. Μετά από κάνα μισάωρο με έπιασε μια ζαλάδα. Δε ξέρω αν συνηθίζεται μετά ή φτιάχνεις κάτι στις ρυθμίσεις

Το fov το άλλαξες; Συνήθως αυτό δημιουργεί προβλήματα ζαλάδας
Το άλλαξα (το πήγα στο 100), έβγαλα τελείως και το motion blur και είδα τεράστια διαφορά.
Προχωράμε πλέον ακάθεκτοι 🫡

motion blur, bloom, chromatic aberration και ότι καρκίνωμα side effect των φακών τους, έκαναν χρόνια οι κινηματογραφιστές/φωτογράφοι να γλιτώσουν, οι game devs είπαν, φάτε το στην μάπα πλεμπέοι...

motion blur, bloom, chromatic aberration και ότι καρκίνωμα side effect των φακών τους, έκαναν χρόνια οι κινηματογραφιστές/φωτογράφοι να γλιτώσουν, οι game devs είπαν, φάτε το στην μάπα πλεμπέοι...

To motion blur δεν υπάρχει κυρίως για τις κονσόλες για να κρύβει το χαμηλό framerate?

To chromatic aberration δεν ξέρω γιατί υπάρχει μου φαίνεται πολύ άσχημο και αποπροσανατολιστικό σαν εφέ, πάντα το κλείνω. Για να πω την κρυάδα μου μάλλον θα το έλεγα chromatic abomination.

KlklySC.jpeg

@Borracho αφού κόλλησες τώρα και το έχεις ήδη περάσει ένα χέρι, δες μήπως μπορείς να χτυπήσεις τα προαπαιτούμενα για το Don't Fear the Reaper τέλος. Νομίζω θα σου αρέσκει πολλάν.

Back