What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Adhan

Ρετροπιξελούμπεν
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
10,787
Επιπλέον, η Roach πάρκαρε μόνη της σε παχνιά αν την άφηνες στη μέση του δρόμου (ωραία λεπτομέρεια). Τα καγκουράμαξα μπορούν να το κάνουν αυτό;
XA, ΑΡΠΑΤΕ ΤΗΝ απολογητές του Ντούντεκ.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,636
Μόλις τώρα συνειδητοποιώ πως το CP δεν έχει Gwent ή κάποιο άλλο δικό του minigame.

Ανακαλώ τη βαθμολογία, 70% και πολύ του είναι.
 

mruseyourbrain

Umber Hulk
Joined
Oct 29, 2015
Messages
829
Cyberpunk 2077 is an open-world, action-adventure story set in Night City, a megalopolis obsessed with power, glamour and body modification. Από την περιγραφή του παιχνιδιού στην επίσημη του σελίδα. Αυτά παθαίνεις όταν κοιτάς να ανοίξεις το αγοραστικό σου κοινό βάζοντας κι άλλες κατηγορίες παικτών. Φτιάξε εκεί ένα σκληροπυρινικό rpg ρε CD Project RED που να σχολούμαστε όλη μέρα με classes, skills κι επιλογές (την γραφή ιστοριών έχει αποδείξει ότι την έχει) και να μην προλαβαίνει ούτε και να ενδιαφέρεται κανένας άμα κλωτσήσεις κανένα περαστικό αν θα έρθει η αστυνομία να σε βάλει μέσα.
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
5,919
Σήμερα την ώρα που παραβίαζα την καραντίνα με ένα φιλαράκι μιλούσαμε μόνο για το σιμπί. Και του έλεγα πόσο γαμάει αλύπητα απ' όπου και να το πιάσεις, αλλά αυτή η ΑΙ ρε φίλε, ΓΙΑΤΙ; Μπαλντ κίλερ κλόουν είναι ένα σκαλί από το να την θεωρήσεις ανύπαρκτη. Οι πολίτες που κυκλοφορούν έτσι και τους διαταράξεις τη ρουτίνα απλά σκύβουν και βάζουν τα χέρια στο κεφάλι. Οι οδηγοί το ίδιο, αν και δεν πρόσεξα τι κάνουν μέσα στο αμάξι, δεν ξέρω που βάζουν τα χέρια δηλαδή. Να φανταστείς, σαν προικισμένος νετράνερ που είμαι με το μεγαλύτερο τζενιτάλιο που μπορούσα να διαλέξω (αν και όχι το ζελεδάκι), έτσι και κάτσω στην άκρη του πεζοδρομίου κοιτώντας το δρόμο απλά τα αυτοκίνητα σταματάνε.
 

Nobody

Gelatinous Cube
Joined
May 12, 2021
Messages
174
Σε είχα διαβάσει όταν κυκλοφόρησε το παιχνίδι Κώστα και μου άρεσε που παρά την αισιοδοξία σου, παρέμεινες προσγειωμένος. Τίμια παρουσίαση και συμφωνούμε σε αρκετά σημεία (σεντονάκι με γεροντικές γκρίνιες στο αντίστοιχο νήμα του φόρουμ). Τώρα που έχει καταλαγιάσει το hype και έχεις περισσότερη απόσταση από το παιχνίδι, πώς το αξιολογείς; Θα έβαζες χαμηλότερη βαθμολογία; Σε μένα παρατήρησα ένα αντίστοιχο σχήμα :

Μεγάλος αρχικός ενθουσιασμός και μια πεποίθηση πως οι αρνητές 'δεν ήξεραν τί έλεγαν' ή 'έπαιζαν σε κονσόλες'. Μαγευτικά πρώτα είκοσι λεπτά γιατί έπαιζα τις προσδοκίες μου και όχι το παιχνίδι. Σιγά σιγά όσο έπαιζα και παίζω, τόσο το απομυθοποιούσα. Για εμένα είναι ένα καλό AA ημι-open world action RPG, ακόμη σε Early Access. Δεν είναι κακό, αλλά τα δυο πρόσφατα Deus Ex το δέρνουν αλύπητα εκεί που μετράει. Πώς το κόβεις τώρα που πέρασε καιρός;
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,636
Χαμηλότερο βαθμό δεν νομίζω να έβαζα, απλά θεωρώ πως αυτός ο βαθμός είναι το μέγιστο των δυνατοτήτων του και πως πλέον δεν υπάρχει περίπτωση να αξίζει ποτέ για παραπάνω, εκτός αν έρθουν τα πάνω κάτω.

Δηλαδή, αν υπήρχε έστω μια μικρή προς μέτρια ελπίδα τότε στον καιρό του release πως η CDPR θα στρωθεί χάμω και θα αρχίσει να κυκλοφορεί patches και νέο περιεχόμενο δίχως αύριο, με αποτέλεσμα το γκεημ να μετατραπεί από "Witcher 1" σε "Witcher 1 Enhanced Edition", πλέον και αυτή η ελπίδα έχει πρακτικά εκμηδενιστεί. Η εταιρεία είναι πλήρως διαφορετική από αυτήν που αγαπήσαμε, και σαν φιλοσοφία και σαν στελέχωση των επιμέρους τομέων της, και αυτό δυστυχώς βγαίνει σε πολλά επίπεδα, μεταξύ των οποίων και στο αμιγώς σχεδιαστικό.
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
5,919
Ναι, δυστυχώς δε φαίνεται να έχουν καμία ουσιαστική πρόθεση να φέρουν τα πάνω κάτω πέρα από το μάσιβ δεύτερο πατς που απλά έκανε το πακέτο μακράν πιο αξιοπρεπές από την αρχική κυκλοφορία.
 

Adhan

Ρετροπιξελούμπεν
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
10,787
Μεγάλος αρχικός ενθουσιασμός και μια πεποίθηση πως οι αρνητές 'δεν ήξεραν τί έλεγαν' ή 'έπαιζαν σε κονσόλες'. Μαγευτικά πρώτα είκοσι λεπτά γιατί έπαιζα τις προσδοκίες μου και όχι το παιχνίδι. Σιγά σιγά όσο έπαιζα και παίζω, τόσο το απομυθοποιούσα. Για εμένα είναι ένα καλό AA ημι-open world action RPG, ακόμη σε Early Access.
Μιας και είπες για προσδοκίες, αν δεν είχες παίξει Witcher 3 στο μεταξύ, θα το έβλεπες διαφορετικά;
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,773
To Witcher 3 βγήκε μετά από ένα Witcher 2. Ένα αμιγώς AA game με ΑΑΑ καταβολές.
Η όλη προβολή + τους παράγοντες που είπε ο Κώστας, θαρρώ ότι φούσκωσαν ολίγον τα μυαλά των χαρτογιακάδων της εταιρίας και έφερε τα "αναμενόμενα" απότελεσματα
 

Nobody

Gelatinous Cube
Joined
May 12, 2021
Messages
174
Αν το έβγαζε δηλαδή η CDPR μετά το Witcher 2; ; Ή αν π.χ. δεν είχαν κυκλοφορήσει ποτέ την τριλογία Witcher; Θα περίμενα σίγουρα λιγότερα. Όχι δηλαδή ότι περίμενα τον ουρανό με τ'άστρα, αλλά προφανώς η φάση 'το επόμενο παιχνίδι μας μετά το Witcher 3' θ'ανέβαζε τους σφυγμούς οποιουδήποτε είχε απολαύσει εκείνο το Σλαβικό έπος.

Αλλά και ως απλός και ταπεινός θιασώτης της cyberpunk φιλολογίας, πολύ περισσότερα εντυπωσιάστηκα από τα Deus Ex, ενώ είχα βέβαια και ελάχιστες αρχικές προσδοκίες. Χαρακτηριστικά θυμάμαι την εντύπωση που μου είχε κάνει η εισαγωγή με τον αντίστοιχο ripperdoc στην Πράγα του Mankind Divided. Ενώ πάνε χρόνια απ' όταν τελείωσα το παιχνίδι, τη θυμάμαι ακόμη με λεπτομέρειες, κάτι που δεν μπορώ να πω για τον ripperdoc στην αρχή του CP2077.
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,773
Δεν αντιλέγω. Όμως πέρα από αυτό είναι και ο παράγοντας της ομάδας (μέσα βάζω και την διαχείριση). Στην Eidos-Montréal έβλεπες την όλη καύλα της υπόθεσης και ας μπήκαν μες στο κόλπο τα γνωστά χαρτογιακάδικα. Η CDPR μετά την επιτυχία του Witcher 3 ήθελε να χωρέσει πολλά καρπούζια σε μια μασχάλη, με μια ανάπτυξη που ήταν ένα συνεχόμενο back and forth.
 
Top Bottom