<b>ccwr wrote:</b>
<blockquote>Αν σκοπεύεις να μπεις στην extra περιοχή (pvp arena, extra bosses etc) από το πρώτο playthrough, δες κάποιον οδηγό, γιατί δεν παίζει να τα βρεις μόνος σου και αν κάνεις κάποια πράγματα, χάνεις την δυνατότητα να μπεις και πρέπει να ξαναπροσπαθήσεις στο newgame+.</blockquote>
Βασικά δεν με απασχολεί καθόλου το PvP κομμάτι. Απλά ήθελα να δω τι γίνεται με τα μηνύματα που λένε ότι αφήνουν άλλοι παίχτες και ίσως και κάνα co-op αν τύχαινε.
<b>ccwr also wrote:</b>
<blockquote>Τώρα για τα περι ταμπέλας... Πείτε το όπως θέλετε, αλλά όχι και να μου το βάζετε στην ίδια κατηγορία με το batman ή το sleeping dogs. Να μου λέγατε mass effect 3... και πάλι... αλλά τρώγεται πιο εύκολα</blockquote>
Δε διαφωνώ, σαν παράδειγμα το έδωσα. Ας δούμε λίγο την περίπτωση τού Sleeping Dogs. Έχει leveling και υποτυπώδες skill tree? Check
Έχει ρούχα που δίνουν διάφορα μπόνους? Check
Έχει κύριες αποστολές, cop missions, και misc missions? Check
Έχει διάφορα όπλα? Check
Όλα αυτά όμως το κάνουν rpg? Σε καμία περίπτωση. Τελοσπάντων, δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίσουμε το συγκεκριμένο. Απλά μια προσωπική διαπίστωση έκανα. Όποιος θέλει συμφωνεί, όποιος όχι, προφανώς θα έχει τους λόγους του. Ας μην αναλωθούμε σε αυτό γιατί θα ξεφύγουμε κλασικά, ως προς το τι ορίζουμε ως rpg και το thread θα χάσει την αξία του.
Να διηγηθώ όμως και τη χθεσινοβραδυνή μου οδύσσεια. Φαγώθηκα να δω για ποιο λόγο δεν μπορούσα να παίξω online, ενώ μου έλεγε ξεκάθαρα ότι έχω κάνει sign in.
Με τα πολλά (3 ώρες περίπου searching στο internet μεταφράζεται αυτό), αποφάσισα να θεωρήσω a priori ότι κάνω εγώ κάτι λάθος. Και αποφάσισα να κάνω ολοκαίνουριο λογαριασμό στο windows live (ενοποιήθηκε με το xbox live, απ' ότι είδα

).
Αφού λέω με θεωρείς offline, δεν έχεις κάνει register και το cd-key μου(εδώ ομολογουμένως ρίσκαρα, γιατί αν το είχε καταγράψει δεν ξερω τι θα γινόταν μετά). Anyway.
Μπαίνω ξανά στο παιχνίδι, κάνω φτου μανά απ' την αρχή sign-in, με το νέο λογαριασμό όμως. Αφού μου έκανε και ένα update τη συνέχεια την υποψιάζεστε. Ήμουν ON-LINE. :S
Ό, τι να' ναι δηλαδή. Πιο fail αυτή η υπηρεσία δε γίνεται. Και όπως είναι αναμενόμενο, save δεν έχω και πρέπει να ξαναρχίσω. Αυτό όμως είναι κάτι που δε με χαλάει καθόλου.