What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Darkest Dungeon I και II

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Μετά τα φιλάκια, το τσίμπησα χωρίς πολλά πολλά.  :darkestborracho:
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Για άλλη μια φορά, αξίζουν τρελά εύσημα στην Red Hook Studios. <br><br>Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα η μηχανική της Crimson Curse, πρώτο boss παλουκάκι από τα λίγα, ατμόσφαιρα να τρέχει από τα παντζάκια...ο τίτλος ΟΚ, παίζει μπάλα μόνος του. Ζούμε τεράστιες single player στιγμές.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Υπάρχει κάποιος λόγος που η steam έκδοση βρίσκεται στο <b>Build #20092</b> και εμείς οι του gog έχουμε ακόμα την <b>Build #19990</b>?
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,958
<blockquote><br>Υπάρχει κάποιος λόγος που η steam έκδοση βρίσκεται στο <b>Build #20092</b> και εμείς οι του gog έχουμε ακόμα την <b>Build #19990</b>?<br></blockquote><br><br>Απ&#039; ό,τι μου είπαν πρόκειται για ένα patch που έσκασε χθες/σήμερα, σωστά; Δυστυχώς δεν το έχουμε ακόμα στα χέρια μας αλλά υποσχέθηκαν ότι έρχεται.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Ακριβώς. Έβγαλαν 3 μαζεμένα. Αυτό που αναφέρω πιο πάνω ήταν το 3ο συνεχόμενο.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Βγάζουν balancing patches και hotfixes ίσως και τρία την ημέρα αυτή την στιγμή. Απίστευτο support, αφουγκράζονται την κοινότητα στο Reddit διαρκώς. Περιττό να πούμε το Crimson Court είναι αντίο ζωή, ο έρωτάς μου για το Σκοτεινότατα Ανδροπρεπέστατο έπιασε limit up. Review μεθαύριο.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
<blockquote><br>Περιττό να πούμε το Crimson Court είναι <u>αντίο ζωή</u>, ο έρωτάς μου για το Σκοτεινότατα Ανδροπρεπέστατο έπιασε limit up. <u>Review μεθαύριο</u>.<br></blockquote><br><br>θα το θυμηθείς όμως εεε?
 

tommy

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 13, 2015
Messages
396
<blockquote><br>Ναι, υπάρχει <u>σκέδιο.</u><br></blockquote><br>Last famous words .....
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
<blockquote><br><blockquote><br>Υπάρχει κάποιος λόγος που η steam έκδοση βρίσκεται στο <b>Build #20092</b> και εμείς οι του gog έχουμε ακόμα την <b>Build #19990</b>?<br></blockquote><br><br>Απ&#039; ό,τι μου είπαν πρόκειται για ένα patch που έσκασε χθες/σήμερα, σωστά; Δυστυχώς δεν το έχουμε ακόμα στα χέρια μας αλλά υποσχέθηκαν ότι έρχεται.<br></blockquote><br><br>Έγινε το update. Έχουμε το build #20108
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Μετά από 25 ώρες, έπεσε ο Βαρώνος. Απολαυστικό το Epic Dungeon του, χρειάστηκα τέσσερις συνολικά απόπειρες για να το ολοκληρώσω και καλά να πάθω, θα έβγαινε σε τρεις, αλλά κοκορεύτηκα για την σύνθεση ομάδας μου με την αθάνατη μηχανή του κιμά Flaggelant, και μου έδωκε το πουλί στο χέρι ο κύριος Βαρώνος, κανονικά και με το νόμο. Απίστευτο το πως το παιχνίδι, αν δεν προσέξεις, ακόμη και αν γνωρίζεις άψογα τους μηχανισμούς του, μπορεί να σε ξετάξει για πλάκα. Μετά το πλήρες wipe μιας εκ των δυο ομάδων κρούσης που κατέβασα εναλλάξ στο Crimson Court, οι ρεζέρβες τους καθάρισαν με απίστευτο DPS run (να είναι καλά τα saves μέσα στο dungeon) και είπα να χτυπήσω Shrieker, ο οποίος γενναιόδωρα φύτρωσε για να επιστρέψει τα χαμένα Trinkets μου. Σκέφτηκα λοιπόν να τον ξεπετάξω εντελώς πρόχειρα (αντοχή-ξεσκόνισμα φωλιάς μόνο-περισσότερη αντοχή και γεια σας). Κατάφερα να χάσω 6άρη DD Veteran Highwayman απλά γιατί...θεωρούσα πως πλέον  έχω το Shrieker για πλάκα. <br><br>Έρωτας μόνο το παιχνίδι. Συνεχίζω για κύριο Αντι-Κόμητα και κυρία Κοντέσσα, βεβαίως βεβαίως.
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Συνεχίζω το παιχνίδι με αμείωτο ενδιαφέρον. Η απουσία save (και άρα save scumming) το κάνει απίστευτα ενδιαφέρον. Οι νεκροί μου χαρακτήρες έχουν φτάσει πλέον τους 12!!! Αυτό οφείλεται στο ότι στο δεύτερο dungeon κατά λάθος δεν πήγα για απλό scout, αλλά για skirmish και παρόλο που ήταν εύκολο η αμπαλοσύνη και η απειρία μου οδήγησαν στο να χάσω όλο το party (επιπλέον δεν ήξερα πως ακριβώς λειτουργούν τα retreat και abandon, π.χ. αν κρατάς loot, τι γίνεται με το υπόλοιπο party κτλ.). Δεύτερο λάθος, το ότι βλέποντας short και apprentice level dungeon επιχείρησα μέσα στα 4-5 πρώτα dungeons το πρώτο του courtyard. Little did I know. Μόλις έφτασα στο τέλος κατάλαβα πόσο λάθος έκανα και πρόλαβα να σώσω την υπερπολύτιμη vestal μου. Τρίτο λάθος, μόλις έκανα κατά λάθος summon ένα shambler  :pP :pP. Το σκότωσα μεν χωρίς απώλειες, αλλά προσπαθώντας να τελειώσω το quest (δύο battles είχαν μείνει, μία hallway και μία room) έχασα άλλους τρεις ήρωες. Τουλάχιστον έσωσα πάλι τη vestal που κράτησε τους πάντες ζωντανούς μέχρι το τελευταίο room.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Πάλι μείναμε πίσω εδώ και αρκετές μέρες αυτή τη φορά. Στο steam υπάρχει η #20229.  <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" />
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,547
Ξεκινάω το ταξίδι μου και γω σήμερα. Ανυπομονώ να μοιραστώ ιστορίες μαζί σας :mosh:
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,958
<blockquote><br>Πάλι μείναμε πίσω εδώ και αρκετές μέρες αυτή τη φορά. Στο steam υπάρχει η #20229.  <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" /><br></blockquote><br><br>Οι πληροφορίες μου λένε ότι σήμερα πρέπει να μπήκανε τα πιο πρόσφατα fixes και στην GOG έκδοση. Ισχύει;
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,958
<blockquote><br>Όχι δυστυχώς. Ακόμα 20108 λέει.<br></blockquote><br><br>>.<<br><br>EDIT: Αυτή τη στιγμή τεστάρεται η έκδοση #20235, λογικά σε μερικές ώρες το πολύ θα είναι live.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Κύριοι,<br><br>Με περηφάνια αναφέρω πως πλέον έπεσαν οι Φανατικός και  Αντικόμης, κατόπιν τιτάνιας προσπάθειας. Δυο Flagellants εξάρισαν και είναι και οι δυο πλέον νεκροί. Ήταν δε εκπληκτικό, στην πρώτη μου απόπειρα στο επίπεδο του Αντικόμη, πήρα το αρχικό μου party σχεδόν μέχρι το ίδιο το boss. Είχα ανεβάσει stress προς το τέλος και μπήκα σε μια τελευταία trash mob μάχη, έτσι χαλαρά, πριν αποσυρθώ για να επιστρέψω με τη μπακάπ ομαδάρα. Μέσα σε τρία λεπτά, για άγνωστους λόγους, άθλια trash mobs με έκαναν κομμάτια. Αποφάσισα να ποντάρω στον Flagellant με Martyr&#039;s Seal για να ρίξει solo τρία mobs. Για άλλη μια φορά, το trinket με απογοήτευσε οικτρά. Τα ουρλιαχτά μου στο wipe "αθάνατης" ομάδας κατόπιν 50 λεπτών στο Viscount level, πρέπει να τα άκουσε όλη η γειτονιά.<br><br>Εύκολο boss πάντως, καμία σχέση με το Βαρώνο που ήθελε τακτική και σε ζόριζε αν δεν την ακολουθούσες. Ο δε Fanatic, ουσιαστικά αποτελεί reskin της Hag. Οι ίδιες επακριβώς τακτικές τον ξεπετάνε για πλάκα. Θα επανέλθω όταν πέσει και η Κοντέσσα καθώς και το Garden Golem, καθώς κάνουμε ολοκληρωμένες και μεθοδικές δουλειές, δεν χαζεύουμε. Παιχνίδι της δεκαετίας με διαφορά <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 
Top Bottom