DARKEST DUNGEON II: INHUMAN BONDAGE

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Ξαναδιαβάζοντας το review του Admiral για το Darkest Dungeon 2 συνειδητοποιώ ότι ίσως ήμουν από τα μειονότητα που υποδέχτηκε με αρκετή ζέση το sequel του χθόνιου και υπέρμετρα επιτυχημένου πρώτου μέρους. Και ενώ συμφωνώ σε όλα τα ζητήματα που θίγει πάνω στην αλλαγή της συνταγής δεν μπορώ παρά να αξιολογήσω τη γενναία απόφαση της Red …

See full article...

Μποράτσε να ξέρεις είσαι βασικός λόγος που απόλαυσα τελικά αυτό το έπος. Το είχα πάρει λόγω του ενθουσιασμού που προκάλεσε στο φόρουμ αλλά το παράτησα σύντομα, μετά διάβαζα αυτά που έγραφες και λέω κάτσε δεν γίνεται να το τερμάτισε ο πόιντ εντ κλικ αντβετσουρακιας και να τού άρεσε και να το παρατήσω εγώ για να με λέει ρυπαρό κονσόλα μετά. Έτσι ασχολήθηκα πάλι και κόλλησα άσχημα, θύμισε μου να σε κεράσω ένα σκοτς αν συγκρουστούμε ποτέ.

Ωραίος Παύλο, Σε έβλεπα στο steam και σκόπευα να σε ρωτήσω.

Θα μπει στα υπόψιν, αν και στο νέο mode με προβληματίζει λίγο η ανάγκη χρήση διαφορετικών ηρώων γιατί κάποιους (βλ. Duelist) δε είναι ούτε να τους φτύσεις.

Πάντων, ο Crusader με άρεσε πάρα πολύ (Holy lance, απλώς τάβλα) και έκανα ένα Grand Slam για πάρτη του. Ας ελπίσουμε το Abomination να μη μας απογοητεύσει.

Πιστεύω ότι ο Duelist έχει κάποια θετικά, αλλά μόνο για "dancing-meta" parties όπου χρησιμοποιούν σχεδόν αποκλειστικά εναλλαγή των θέσεων σε συνδυασμό με το mastery του πρώτου skill της που της δίνει αυτομάτως ένα stance. Καλό mobility σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά ίσως πρόβλημα στο healing και στα back ranks αν είσαι τίγκα στους "χορευτές".

Η κίνησή τους με το δωρεάν Kingdoms είχε αποτέλεσμα για εμένα, που δεν είχα τσιμπήσει το Binding Blade: τώρα κάνω το quest του Crusader για να επαναφέρω την vanilla ομάδα.

Ο Abomination είναι ωραίος γρίφος επίσης, το πρώτο run το έτρεξα αποκλειστικά χωρίς μεταμόρφωση και απλώς φόρτωνε combo points για να καθαρίζουν οι υπόλοιποι (Leper, Grave Robber, Vestal).

Και επειδή τα γράφουμε όλα θετικά, το τελευταίο run. If you know, you know... 🥲🫠
20250129160258_1.jpg

ΠΩΣ ΑΦΗΣΕΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΟΣΗ ΝΑ ΣΕ ΓΛΕΝΤΗΣΕΙ ΕΤΣΙ, ΠΑΒΕΛ;!

Παρά την προτίμησή μου σε Vestal-Leper-Jester-Flagellant, όποτε αναγκάζομαι να παίξω με 'περίεργους' ή χορευτές, συνήθως το διασκεδάζω και πάω καλύτερα απ'όσο περιμένω, ίσως επειδή ξεκινάω με μηδενικές προσδοκίες.

Back