What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

DAYS GONE

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,973
ο @Admiral θα νοιώθει λίγο περίεργα που δεν μιλάμε για το παιχνίδι που έκανε review 😅

Δεν παρεξηγεί ο Ναυαρχούκος της καρδιάς μας. :Ρ
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Eυχαριστούμε για την παρουσίαση!

Έμπαινα είχα πει προφητικά τότε, αλλά δεν έβρισκα τρύπα, κάποιο κενό στην άμυνά του, οτιδήποτε. Ήρθε η ώρα κι ομολογώ πως εντυπωσιάστηκα. Δυσκολάκι μου φάνηκε αρχικά, τουλάχιστον μετά τα εισαγωγικά που πέφτεις με τα μούτρα στον κόσμο του. Κλασσικό ανοικτοκοσμοειδές σε γενικές γραμμές. Αλλά τρομερός κόσμος με γουόκι ντεντ βάιμπς, τυχαία ηβέντς κτλ που σε κρατάνε συνεχώς στη τσίτα. Ο χάρτης φαίνεται τεράστιος και δεν ξέρω πόσο θα γιουμπισοφτίσει από εικονίδια κτλ. Αλλά το πακέτο γενικά αρκετά δυνατό για να συνεχίζεις. Μου βγάζει και ρουντουρού βάιμπς εδώ κι εκεί, οπτικοακουστική πανδαισία γενικά, αλλά δε ξέρω, μπορεί και να φαντάζομαι πράματα επειδή μου άρεσε τόσο ο κόσμος του. Χαρακτήρες κλισέ μεν, τουλάχιστον στην αρχή, αλλά έχουν τον τρόπο τους να σου τραβάνε την προσοχή για τα δύο πράγματα που έχουν να πουν. Και αυτά τα ζομποειδή που εμφανίζονται κυριολεκτικά παντού κι έχουν τέτοια τυχαία και σπασμωδική συμπεριφορά. Πραγματικά στην αρχή αγχωνόμουν ακόμα και για το αν αξίζει να κάνω στάση για ρησουπλάι αν έβλεπα να τριγυρνάει κανά μπουλούκι από δαύτα. Πλέον ξέρω ότι πρέπει να χαίρομαι αν είναι μόνο ένα μπουλούκι κι όχι καμιά ή 5-6 ντουζίνες. Λογικά μετά από μερικές αναβαθμίσεις θα αρχίσουν να αγχώνονται αυτά. Ελπίζω δηλαδή.

Γενικά θετικότατο πρόσημο. Κρίμα που μας ζηλεύανε τόσο για την ανωτερότητά μας κι άργησαν να μας το φέρουν.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Ρε είναι έπος. Κάποιος θα έλεγε ότι άνετα φτάνει σε ποιότητα καναδυό τρίχες από τα @@ του ρουντουρού, το οποίο είναι κάτι που ελάχιστα γκέημς εκεί έξω μπορούν να περηφανευτούν ότι κατάφεραν.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,533
Σόδα πολλάν με αρέζουν αυτά που γράφεις, με τσιγκλάς να το ξεκινήσω μετά το Ρέκβιεμ. Είχα κι εγώ κάποιο απροσδιόριστα θετικό προαίσθημα για δαύτο, ενδεχόμενως θάφτηκε καθώς προωθεί Υπερανδρικές (ΤΜ) αξίες και δεν τα σηκώνει η μωβομαλλούσα κενωνία αυτά τελευταία.
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,973
Αν δεν είχα λιώσει νωρίτερα το Ψοφοφώς (Dying Light) και αν δεν ξεκινούσα το Days Gone αμέσως μετά το τέλος του Horizon Zero Dawn (όπου και επήλθε η σχετική κόπωσις και το άφησα στα κρύα του λουτρού), θα έλεγα ότι το Days Gone είναι αρκετά εντυπωσιακό παίγνιο και αξίζει να ασχοληθεί κανείς μαζί του.

Σόδα μου μου άναψες φωτιές (καλά δεν ήθελα και πολύ :Ρ) να το συνεχίσω ή, καλύτερα, να το ξαναπιάσω από την αρχή.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,354
Χαίρομαι που το παιχνίδι βρίσκει σιγά σιγά την πρεπουσα αναγνώριση.
 
Top Bottom