Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ένα επεισόδιο μένει ακόμα για να τελειώσει η δεύτερη σαιζόν του Peacemaker. Ξεκίνησε λίγο νωθρά και για πολλά επεισόδια πολλοί από τους χαρακτήρες ήταν στα χαμένα αλλά το δεύτερο μισό με κέρδισε και περίμενα κάθε επεισόδιο με αγωνία.

Και εντάξει, δεν λείπουν οι πολλές κωμικές στιγμές και οι σαχλαμάρες που τις βρίσκεις χιουμοριστικές μόνο αν είσαι 14χρονο αγόρι, αλλά ταυτόχρονα καταφέρνει να είναι αρκετά δραματική σε σημεία, τραγική θα έλεγα.

Τον John Cena. τον συμπαθούσα έτσι κι αλλιώς, αλλά ο τύπος είναι γεννημένος για αυτόν τον ρόλο. Η σαιζόν επικεντρώνεται υπερβολικά στην σχέση του με την Emilia (Jennifer Holland, τυχαίνει να είναι η σύζυγος του James Gunn) και όπως έγραψα παραπάνω, δεν υπήρχε πολύ χώρος ανάπτυξης για τους υπόλοιπους.

Δένει κάπως με το Superman, τα γύριζε ο Gunn παράλληλα. Όπως είχα γράψει και για την πρώτη σαιζόν, νομίζω ότι είναι λάθος του Gunn που είναι σόλο σεναριογράφος και δεν έχει συνεργασίες. Κάποιες φορές πράγματα επαναλαμβάνονται και νομίζω ότι η σειρά χάνει κάτι από την έλλειψη και μιάς άλλης πένας / ματιάς.

Εν κατακλείδι ( ναι το ξέρω, και εγώ έχω εντυπωσιαστεί με το λεξιλόγιο μου) την βρίσκω μία πολύ τίμια πρόταση για τον χρόνο σας, και σε αντίθεση με το υπόλοιπο ψυχρό απόμακρο DCU, μια πολύ ανθρώπινη ζεστή ιστορία.

5HtP7Rc.jpeg

Γερά για την πρωτιά. Στόχος είναι το The Flash που είχε μπει μέσα 200 εκατομμύρια.

Όχι ρε θα τα βγάλει τα λεφτά του, ένα πεντακοσάρι είναι νομίζω εγγυημένο. Αν βγει καλό δεν αποκλείεται να πάει αρκετά ψηλότερα.

Το Superman δεν μου άρεσε (ο τύπος πάντως ήταν πιό συμπαθητικός απ'ότι περίμενα). Βλέπω έκανε τζίρο 618m από τα οποία 180m ήταν κέρδη. Πιό εντυπωσιακό το 91% audience score αλλά εδώ ψηφίζουν Μητσοτάκη και Τραμπ. Δεν ξέρω κανέναν που να το είδε και να είπε ότι ήταν καλό. Ποιοί στο διάολο είναι όλοι αυτοί που πήγαν αγόρασαν εισητήριο και το ευχαριστήθηκαν κιόλας; Είναι οι ίδιοι που πάνε με τα πατίνια στην αριστερή λωρίδα της Συγγρού και μετά τα παρατάνε έξω από την πολυκατοικία μου;

Επίσης ήταν λέει κερδοφόρο το Aquaman and the lost kingdom. Μα τους χίλιους κεραυνούς. Πως είναι δυνατόν: Τα προσπέκτους του Lidl έχουν μεγαλύτερη αφηγηματική συνοχή απο αυτή την αηδία.

Επειδή ξέφυγα, το trailer του Supergirl δείχνει άψογη μετριότητα. Δεν βλέπω πως μπορεί να κάνει τζίρο πάνω από 350-400m αλλά από την άλλη πάω και συνέχεια κουβά.

Last edited:
Το Superman δεν μου άρεσε (ο τύπος πάντως ήταν πιό συμπαθητικός απ'ότι περίμενα).

Συμφωνούμε περίπου. Η ταινία αυτή καθεαυτή ήταν μέτρια και κάπως αδέξια στο storytelling, ενώ διαφώνησα με αρκετές επιλογές του Gunn (π.χ. την απεικόνιση του Lex Luthor). Ο πρωταγωνιστής κράτησε όρθια όλη την ταινία, ήταν άψογο casting.

Βλέποντας το trailer του Supergirl αυτό που ανησυχεί λίγο είναι ότι έχει πάλι το στυλ των Guardians of the Galaxy. Η DC έχει κάπως διαφορετικό ύφος από την Marvel και δεν ξέρω αν η ίδια συνταγή κουμπώνει και εδώ. Ίδωμεν.

To Σούπερμαν το είδα περιμένοντας τα καλύτερα, ακόμα προσπαθώ να το ξεχάσω. Με απογοήτευσε όσο δε πάει. Περίμενα τον κόσμο ολόκληρο και το οστεοπορωτικό τρέηλερ ήταν τόσο παραπλανητικό που δεν έδειχνε ούτε στο ελάχιστο πόσο μλκ ήταν πραγματικά. Και κάπου εκεί έχασα πάσα ελπίδα ότι το Gunn-verse θα κάνει τη διαφορά. Την έκανε δηλαδή, απλά προς λάθος κατεύθυνση.

Back