What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Δε δουλεύει ο Χρόουμ

ghostrider1993

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,437
Λοιπόν παίδες σήμερα που άνοιξα το pc ο χρόουμ δεν έλεγε να ανοίξει και σε κάθε προσπάθειά μου έτρωγα ένα ωραιότατο "chrome stopped working" με μόνη επιλογή το κλείσιμο. Στο pc δεν έγινε κάποιο update από χθες βράδυ ούτε εγκατέστησα κανένα πρόγραμμα, ούτε καμιά ενημέρωση του ίδιου του chrome έγινε απ' όσο ξέρω, οπότε δεν έχω καμία ιδέα γιατί προέκυψε το εν λόγω θέμα.

Δοκίμασα κάτι λύσεις που έδιναν στο troubleshooting της google, μέχρι κι ένα revo uninstaller για εντελώς clean uninstall κατέβασα που το πρότεινε σε μια σελίδα, αλλά ουσιαστηκά το μόνο που δούλεψε είναι ο Chrome Canary (μια μελλοντική έκδοση του σκέτου ή κάτι τέτοιο, σύμφωνα με την google :dry:) ο οποίος παρεπιπτόντως δουλεύει καλύτερα απ' τον σκέτο, αλλά δεν πολυκατάλαβα τι διαφορές έχουν και αν αυτός δέχεται ενημερώσεις κανονικά σαν τον άλλον.

Έχει κανένας καμιά ιδέα τι μπορεί να παίζει?
 

zombiecow

Blackguard
Joined
Nov 26, 2013
Messages
1,358
μπορει να ηταν κανενα extension που τα εκανε μανταρα. αλλα μου φαινεται περιεργο μετα απο re-install να μην δουλευει παλι. Το Chrome Canary ειναι μια ατελειωτη Beta εκδοση. ισως εχει θεματακια αλλα εφοσον σου δουλευει, δεν εχεις αλλη επιλογη <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

xenofonos

Half-Ogre
Joined
Dec 1, 2012
Messages
425
Την registry την καθάρισες; Μπορεί επίσης να είναι και θέμα από firewall/antivirus...

Πάντως άμα τρέχεις λίνουξ πήγαινε κατευθείαν σε chromium αν είσαι σε windows και τα έχεις κάνει όλα και πάλι δεν τρέχει βάλε firefox. Ναι, είναι λίγο πιο ασταθής αλλά επίσης είναι και open-source , πολύ παραμετροποιήσημος και δεν θα εξαρτάσαι από τις ορέξεις της μαμάς γκουγκλ :deal:
 

devvy

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,750
Δεν μπορείς να δεις youtube videos σε glorious 60fps tho...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
 

xenofonos

Half-Ogre
Joined
Dec 1, 2012
Messages
425


Devvy wrote:
Δεν μπορείς να δεις youtube videos σε glorious 60fps tho...</blockquote>

Άμα μπορείς στον έναν μπορείς και στον άλλον, επίσης κάτω ο flash player μόνο html5! :mosh:

 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Είδα στο insomnia την παρακάτω λύση:
Πας στο φάκελο που είναι εγκατεστημένος ο Chrome και μετονομάζεις το chrome.exe σε chrome2.exe. Δοκίμασε να τρέξεις το exe και αν δουλεύει, φτιάξε καινούργια συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας (αν τον ανοίγεις από εκεί).

Δεν ξέρω αν δουλεύει, αλλά μπορείς να το δοκιμάσεις.
 

ghostrider1993

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,437
Λοιπόν παίδες, τις καταχωρήσεις του chrome από registry τις καθάρισε 2 φορές που το έτρεξα το Revo Uninstaller (ήταν κομμάτι της φουλ απεγκατάστασης νομίζω), Θέμα firewall/anti-virus δεν είναι γιατί τα απενεργοποίησα για ένα δεκάλεπτο και πάλι τα ίδια έκανε.

Την αλεπού χρησιμοποιώ για τα πάντα, απλώς έχει λίγο καιρό που δεν μπορώ να δω βίντεο στο web tv του mega που έβλεπα κάτι επεισόδια και δεν δουλεύει καλά η αναζήτηση στο κατάστημα του steam (κατά πάσα πιθανότητα θέλει καθάρισμα η cache και τα σηναφή, αλλά βαριέμαι να το κάνω <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> ), οπότε έβαλα τον chrome μόνο γι αυτά και μέχρι προχθές δούλευε τζιτζί.

Επίσης θυμήθηκα τη μόνη διαφορά που είδα μετά που σταμάτησε να δουλεύει. Πριν κάθε φορά όταν τον άνοιγα στον task manager εμφάνιζε μόνο μία εφαρμογή του chrome, ενώ χθες το πρωί εμφάνιζε κατευθείαν 6-7. Δεν ξέρω αν παίζει αυτό κάποιο ρόλο!

Jimmy, αφού μου δούλεψε ο Canary, έδωσα πόδι στον απλό, αλλά θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή σύντομα αυτό που λες και θα ενημερώσω αν δούλεψε ή όχι!
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Γενικά το κάνει αυτό ο chrome. Δεν ξέρω γιατί σπάει σε πολλές διεργασίες και δεν με απασχόλησε αφού πήρε πόδι. Αλλά το σίγουρο είναι ότι μετά από κάποια ώρα χρήσης ίσως περάσει τις 10 και κάθε μια θέλει πολύ ραμ. Είναι σα να ταίζεις κότες. Όσο ρίξεις θα το φάνε
 

ghostrider1993

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,437
Ακριβώς, ειδικά αν είναι ανοιχτές πολλές καρτέλες δίνει πόνο. Δε νομίζω όμως ότι είναι λογικό να ξεκινάει και να απαιτεί τόση ραμ εξαρχής!
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Τα video του webtv που λες, χρησιμοποιούν flash. Ο firefox έχει από default, στις τελευταίες εκδόσεις, απενεργοποιημένο το flash player (σε αντίθεση με τον chrome). Οπότε απλώς ενεργοποίησε τον αν τον χρειάζεσαι και λογικά θα παίζουν τα video.
 

ghostrider1993

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,437
Χμμ αυτό δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται... Και στο youtube ο flash δε χρησιμοποιείται? Εκεί πώς δουλεύει κανονικά χωρίς να έχω πειράξει τη ρύθμιση που λες?
 

zombiecow

Blackguard
Joined
Nov 26, 2013
Messages
1,358
Eχει γυρισει σε HTML5 το Youtube για ολους εδω και καιρο. Εκτος και αν γυρναει αυτοματα σε HTML5, οταν "μυριστει" οτι ο browser του χρηστη δεν υποστηριζει Flash.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
με αφορμη αυτο το θρεντ κι επειδη εχω κρομ :mosh: το κοιταξα λιγο κι εφτασα στα εξης ωραια λινκς:

http://www.howtogeek.com/124218/why-does-chrome-have-so-many-open-processes/
http://smallbusiness.chron.com/disabling-multiple-processes-google-chrome-33767.html

δηλαδη τα προσέσηζ δεν ειναι οσα και οι καρτελες, αλλα μπορει και πολλα παραπανω, και το καθενα εχει δομη και λειτουργια καρτελας με αποτελεσμα να ρουφαει το μεδουλι της μνημης. ασχημο. επισης και αν κανω λαθος διορθωστε πληζ, μπορει να εχεις κλεισει καρτελα και το extention της να μην εχει κλεισει κι ετσι να μενει ανοιχτη και να τρωει μνημη. το γραφει και το ενα λινκ, αλλα επειδη βαριεστε και δε θα τ ανοιξετε, θα δειτε τι ακριβως παιζει πηγαινοντας στο
Menu-> Tools -> Task Manager (ή απλά shift+esc ) μεσα στον chrome.
χμμ, σκεφτομαι να τον διαολοστειλω και να γυρισω στην αλεπου. πως την βλεπετε τελευταια?
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Το μόνο θέμα της Αλεπούς είναι όταν βλέπω κάτι 2ωρα βιντεάκια από πολιτικές ομιλίες ή άλλες καμμενιές. Μετά από 2-3 πρέπει να την κλείσω για να καθαρίσει λίγο η μνήμη.
Επίσης, με αλεπού είναι πιο γρήγορο και το φόρουμ
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704
Μπα ο firefox μου φαίνεται πιο βαρύς και αργός από τον chrome.
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,420
Σου φαίνεται <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
Χωρίς πρόσθετα, είναι πούπουλο η Πύρινη Αλώπηξ :lol: Τώρα αν θέλετε να έχετε ένα σκασμό πρόσθετα, λογικό είναι να είναι πιο βαρύς.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Με Ghostery, Light Beam και Ad Block είναι μια χαρά ελαφριός. Μόνο το Light Beam θέλει κάθε τόσο καθάρισμα.

Και πιο βαρύς να ήταν, που δεν είναι, θέλω όταν τραγουδάω γυμνός πάνω στον ενισχυτή να μην με ηχογραφεί η Google.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Και σε μένα μου φαίνεται λίγο πιο γρήγορος ο chrome (είναι και οι δύο στον ssd).

Brother, υπάρχει ένα κουτί στις σύνθετες ρυθμίσεις (στο κάτω μέρος) όπου αν θες επιλέγεις να μην τρέχει τίποτα όταν κλείνει ο chrome.
 

ghostrider1993

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,437
Χμμ αυτό για το HTML5 μου είχε διαφύγει. Κάτι είχα διαβάσει σε κάποια φάση ότι είχε μπει στον chrome και νόμιζα ότι είχε να κάνει με τον browser και όχι την σελίδα. Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση!
 
Top Bottom