δε εξ φαιλες

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

razvedchiki

Death Knight
λοιπον εχω το εξης προβλημα-τα windows 8.1 δεν βλεπουν την καρτα γραφικων μου.
τα εχω εγκαταστησει σε καινουργιο σκληρο,και η καρτα δεν φαινεται στην διαχειριση συσκευων.
η καρτα ειναι μια XFX 7870

μεχρι στιγμης εχω κανει τα εξης

-εβγαλα και ξαναεβαλα την καρτα απο την μητρικη,τζιφος
-update τους chipset drivers,τζιφος

δεν εχω εγκαταστηση ακομα τα updates των windows,ουτε εχω κανει update το bios

Μήπως τα pin που παίρνει ρεύμα η κάρτα δεν έχουν κουμπώσει καλά; Η κάρτα δουλεύει όταν ανοίγεις το pc κανονικά; Γυρνάει το ανεμιστηράκι;

gaius germanicus wrote:
λοιπον εχω το εξης προβλημα-τα windows 8.1 δεν βλεπουν την καρτα γραφικων μου.
τα εχω εγκαταστησει σε καινουργιο σκληρο,και η καρτα δεν φαινεται στην διαχειριση συσκευων.
η καρτα ειναι μια XFX 7870

μεχρι στιγμης εχω κανει τα εξης

-εβγαλα και ξαναεβαλα την καρτα απο την μητρικη,τζιφος
-update τους chipset drivers,τζιφος

δεν εχω εγκαταστηση ακομα τα updates των windows,ουτε εχω κανει update το bios</blockquote>
Καλλιγούλα, εννοείς ότι δουλεύει μεν (βλέπεις πράγματα στην οθόνη όταν την συνδέεις στην κάρτα) αλλά δεν μπορείς να περάσεις τους Catalyst ;

η καρτα δουλευει κανονικα,πριν 1 μερα στα xp την εβλεπε κανονικα,δεν ξερω τι εχει παιχτει.

τους drivers της καρτας τους κατεβασα και οταν κανει εγκατασταση σταματαει στο μισο και κανει αυτοματα επανεκινηση ο υπολογιστης.

στο ιντερνετ που μπηκα ειδα αρκετες παρομειες περιπτωσεις.

μητρικη εχω την gygabyte 970a-ds3 και αποτι ειδα υποστηριζει μεχρι τα windows 8-εγω εχω τα 8.1

να κανω bios update?

να ξαναβαλεις ΧΡ..

Δοκίμασε την αμέσως προηγούμενη έκδοση των Catalyst.

παπαλα και τα windows update ειχε ενα συγκεκριμενο για την δικη μου σειρα καρτων,αλλα δεν εκανε τπτ.

update στο bios δεν μπορω να κανω γιατι δεν υπαρχει 64 εκδοση......

κατεβαζω τωρα τους 14.4 να δω τι θα γινει.

Γάιε, το BIOS δεν έχει να κάνει με τα bit του λειτουργικού.

λοιπον ξανα εκανα install τα windows απο την αρχη και εφαρμοσα ολες τις πιθανες λυσεις-ουδεν αποτελεσμα

μαλλον η μητρικη ειναι μαγκιορικια και δεν πολυπαει τα νεα λειτουργικα.

εβαλα ξανα τα xp και ω του θαυματος η καρτα επανεμφανιστηκε.

εξ φαιλς ιντιντ.
http://www.youtube.com/watch?v=HQoRXhS7vlU

εντιτ
την ωρα που εγραφα το ποστ επεσε η ασφαλεια!!!

Ω θεοι των rpg λυπηθειτε με,ουτε καν θα το ξανασκεφτω να δοκιμασω το νταρκ σουλς. :pope:

gaius germanicus wrote:
εβαλα ξανα τα xp </blockquote>

χα. στο χα πει. το γερικο το λειτουργικο το χει το ζουμι..

Η μητρική σου έχει UEFI έτσι? Αν ναι όταν κάνεις εγκατάσταση από το DVD στο boot section του BIOS υπαρχει επιλογή να ξεκινήσει το boot DVD είτε μεσω UEFI είτε μέσω SATA (κλασσικά δηλαδή). Ίσως μια από τις δυο παραμέτρους να κάνει κανα περίεργο στην εγκατάσταση του λειτουργικού.

Πρέπει να κάνεις το BIOS update ειδικά αν έχεις rev. 1.0 μητρική ή να δοκιμάσεις την εγκατάσταση και με τους 2 τρόπους όπως προείπα μπάς και ... ...
και μη φοβασαι το bios update, έχεις dual bios οπότε οι πιθανότητες να τη πατήσεις είναι μηδαμινές.
Βεβαια αμα πέφτουν οι ασφάλειες ... υπάρχει ένας τρόμος που παραμονεύει ...

Ανάμεσα στα XP και τα 8, δε δοκιμάζεις μία και τα 7? μήπως εκεί είσαι καλύτερα;

bump!

τελικα καταφερα να κανω fash to bios στην νεοτερη εκδοση χωρις ομως να αλλαξει τιποτα.
η μητρικη μου ειναι μια gygabyte 970A-ds3.
καπου στο ιντερνετς που ειδα,σαν λυση προτεινοταν μεσω του bios να αλλαχθει το primary disply adapter sto pci e αλλα στην δικια μου δεν εχει καν τετοια επιλογη!
εχει κανεις την ιδια μητρικη να μου πει που σκατα υπαρχει τετοια επιλογη?

@αλουκαρντ

δοκιμασα πειρατικα 7 64 bit αλλα τα αποτελεσματα ειναι ιδια.

@σολαφειν

τι εννοεις με το UEFI κτλπ?στην εγκατασταση των windows?

στην διαχειριση συσκευων κατω απο τους "προσαρμογεις οθονης" εχει μονο "τον βασικο προσαρμογεα οθονης MICROSOFT" ,ενω οταν παω να βαλω τους drivers η εγκατασταη σταματαει καπου στη μεση και κανει restart το pc.

εχω τσαντιστει με την φαση,εδωκα 100 ευρωπουλα για αυθεντικο λειτουργικο και δεν συνεργαζεται με υπολογιστη 1.5 χρονων!
δηλ γαμησετα,για βαλω windows 7 και πανω θα θελω καινουργιο πισι!

Ξέχνα το bios της μητρικής και τους drivers και όλα.

Το θέμα το έχει το bios της κάρτας γραφικών. Η XFX R7870 έχει πολλές φορές θέματα με τα win 7 + 8.

Κάποιοι έλυσαν το πρόβλημα περνόντας το εξής bios στην κάρτα γραφικών:
http://www.techpowerup.com/vgabios/136163/xfx-hd7870-2048-130313.html

πως το κανω εγκατασταση τοαρχειο?

http://www.youtube.com/watch?v=OjhC7sAaU5c

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΜΕΤΑ ΤΟ UPDATE TOY BIOS ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΡΟΛΟΙ!!!!!!

ΖΗΤΩ Ο ΕΛΡΙΚ
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η αντίδραση του γάϊου όταν τα windows αναγνώρισαν την κάρτα του...

https://www.youtube.com/watch?v=RETT-zid2SU

ωραια τα ζητω αλλα βαλε και το χερι στην τσεπουλα. δωσε μια ανταμοιβη στον ανθρωπο που σου εφτιαξε το κομπουτερ.
ενα παιχνιδακι, ενα κλειδακι, κατι ρε αδερφε.

Δωρεαν συνδρομη για 1 χρονο στον ριζοσπαστη. Θα του δωσει :mosh:

Η ενα κονσερβοκούτι απο χαβιάρι δώρο στους κομισάριους του κόμματος μετα την νίκη στον 2ΠΠ

Back