Sugamoto Panagia
Lich

Σαν τηλεκαρτα θα την πάρει πίσω.Τιποτα γκολντ πιστωτικες σου βρισκονται? Καλλιτερα εστιασε σε αυτη την αναβαθμιση
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Σαν τηλεκαρτα θα την πάρει πίσω.Τιποτα γκολντ πιστωτικες σου βρισκονται? Καλλιτερα εστιασε σε αυτη την αναβαθμιση
καλάδεν χρειαζεται threadripper με ryzen 5800x τρεχει τα παντα ταχυτατα ακομα και τα πιο απαιτητικα προγραμα και παιχνιδια σε 4κ.
...για το νινι τα δεινεις ολα, για το νινι για το νινι.Εγω οταν βρω γυναικα και παντρευτω
Τι λες τωρα? Οταν πρωτοανειξα το καφε, μπορει ναχαμε dial up συνδεση, αλλα ενας εκτυπωτης κι ενα σκανερ υπηρχαν για την εξυπηρετιση των πελατων, εστω inkjet. Yπηρχαν και σοβαρα ιντερνετ καφε, δεν ειταν ολα BnB με Αrtec.Στα ιντερνετ καφε δεν εχουν εκτυπωτες
Ωραιο! Εμενα μου γυαλισε η LG! Eρωτηση, τα ηχεια δεν σου μπουκωνουν οταν ανοιγεις ενταση?διπλα εχω αλλο ενα γραφειο με μια tv και το switch
εξαρταται για τι εντασεις μιλαμε. τις εντασεις τις εχω αρκετα "χαμηλα" οποτε δεν υπαρχει θεμα. ηχος κρυσταλο.Ωραιο! Εμενα μου γυαλισε η LG! Eρωτηση, τα ηχεια δεν σου μπουκωνουν οταν ανοιγεις ενταση?
μα το θεό μακάρι να είχα λεφτά να κάνω τέτοια συστήματα να τα φωτογραφίζω και να τα ανεβάζω να λένε όλοι ΟΥΑΟΦΟΒΕΡΟPCMASTERACE και στην πραγματικότητα να είναι κανένα μαναρόχρεπο athlon II x2 ATi 4850Shredder, τα χτήνοςPC μοιάζουν κάπως έτσι.
View attachment 2398
Το δικό σου είναι σαν περισσευούμενο από δημόσια υπηρεσία.
Μιας που θα έρθει να σε ανοίξει αύριο ο τεχνικός σου, δε βγάζεις και καμιά φωτογραφία να δούμε το εσωτερικό του.Σημερα η αυριο θα ερθει και ο τεχνικος να καθαρισει το κουτι απο την σκονη και να βγαλει τον 1TB HDD. Τι τερμα τζενερικ συστημα λεs tony? Χτηνος ειναι. Τι περιμενεςν α δεις δηλαδη? Στα ιντερνετ καφε δεν εχουν εκτυπωτες και χειριστηρια χbox ομως!