What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

DEAD SPACE

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,199
Παρόλο που η οπτική αναβάθμιση είναι αισθητή, παίζω αυτές τις μέρες το παλιό, με ελάχιστο tweaking στα γραφικά και ένα patch που ξεκλειδώνει το ποντίκι από το framerate και θα έλεγα ότι βαστάει ακόμα πάρα πολύ καλά, για να δικαιολογήσει remake. Πρακτικά ο μόνος λόγος που βλέπω είναι για να το πουλήσουν στις κονσόλες νέας γενειάς ή σε όσους δεν έχουν παίξει το παλιό και θέλουν να το δουν με σημερινό eye candy.

Από την άλλη, ίσως είμαι σαν τους ρετροπιξελούμπες, και για αυτό δεν με ενοχλούν τα γραφικά, αν και θεωρώ μετά το 2007 ότι έχει βγει μπορεί να σταθεί ακόμα στα πόδια του αν είναι καλό παιχνίδι.
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,505
Ναι, την ίδια άποψη είχα και'γω, αλλά τελικά το remake με διέψευσε. Είναι γνώριμο το σκηνικό, αλλά σαφώς βελτιωμένο και όχι μόνο στο eye-candy.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Νιτρολούμπα, δεκτό ότι προσπέρασες όλο το πρηρηλήζ ίνφο για το πως είναι πολλά περισσότερα από μία οπτική αναβάθμιση. Αλλά θα σου πρότεινα να περιμένεις κανά ρηβιού πρώτα πριν βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα. Αξίζει λέμε.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,514
Περισσότερα σημάδια εγγυημένου γήρατος : remakes σε παιχνίδια που 'τώρα δα, πρόπερσι τα παίζαμε ολοκαίνουρια'. Χαίρομαι πολύ που διαβάζω πάντως ότι έγινε τόσο ποιοτική δουλειά στον 'εκσυγχρονισμό' του τίτλου. Κάποιος πιτσιρικάς κάπου, θα πάθει την πλάκα της ζωής του, βιώνοντας τον εφιάλτη του Κλάρκ επάνω στο Ισιμούρα για πρώτη φορά.
 

tommas

Half-Ogre
Joined
Dec 2, 2012
Messages
733
Χαλαρά, επόμενο στη σειρά για να παιχτεί

Το RT που έχει τι λέει? Ούτε καν έγινε απόπειρα να φανταστώ?
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,505
Δεν έχει τα χάλια του Callisto, όσον αφορά το performance, αλλά γενικά δεν το ενεργοποίησα για πολύ. Με αυτό στο on, οριακά έπεφτε κάτω από τα 60fps, χωρίς να υπάρχει τρομακτική διαφορά στην εικόνα.
 
Top Bottom