DEATH STRANDING 2: ON THE BEACH

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Τι, δηλαδή η κυριολεκτικά πρώτη αποστολή του game δεν βάζει τον παίκτη να σκαρφαλώσει κατσάβραχα επί 500μ? Ξεκάθαρα downgrade σε σχέση με το 1.

'Xoύκο, όχι πως πρόκειται ν'ασχοληθώ ποτέ με τα Death Stranding, αλλά ήθελα να σε ρωτήσω, από τα γραφόμενά σου, αντιλαμβάνομαι πως ο πυρήνας αμφότερων των παιχνιδιών είναι το ίδιο το gameplay, δεν υπάρχει κάποια φοβερή πλοκή ή έτσι αξιομνημόνευτοι χαρακτήρες που 'κουβαλάνε' την αφήγηση, σωστά; Παίζεις για το φετιχιστικό βίτσιο των επιτυχημένων ντελίβεριζ, όχι για να δεις τί θα γίνει παρακάτω, ας πούμε;

Εγώ το είχα αγαπήσει το πρώτο πάντως, η μουσική, ατμόσφαιρα και γενικά ο κόσμος του παιχνιδιού. Ιδιαίτερο γκειμ που από μένα μάλλον θα τιμηθεί όταν πέσει στο 20αρικο

'Xoύκο, όχι πως πρόκειται ν'ασχοληθώ ποτέ με τα Death Stranding, αλλά ήθελα να σε ρωτήσω, από τα γραφόμενά σου, αντιλαμβάνομαι πως ο πυρήνας αμφότερων των παιχνιδιών είναι το ίδιο το gameplay, δεν υπάρχει κάποια φοβερή πλοκή ή έτσι αξιομνημόνευτοι χαρακτήρες που 'κουβαλάνε' την αφήγηση, σωστά; Παίζεις για το φετιχιστικό βίτσιο των επιτυχημένων ντελίβεριζ, όχι για να δεις τί θα γίνει παρακάτω, ας πούμε;
Χωρίς να το έχω παίξει, νομίζω ότι τα παιχνίδια που φέρουν την υπογραφή του Κοτζίμα, είναι ακριβώς το αντίθετο.

Eίχα προσπαθήσει ρε παιδιά να παίξω το MGSV κάποτε (ευχαριστώ για την ευγενική χορηγία @Tony Corvus ) αλλά το σενάριο και οι χαρακτήρες ήταν τόσο γιούχου και γκάου μπίου, που μου στάθηκε εντελώς αδύνατο να ενδιαφερθώ για τον οποιονδήποτε. Αν ΤΕΤΟΙΑ σκηνικά ορίζει ως 'σενάριο' ο Κοτζίμα, θα συμφωνήσω να διαφωνούμε στα καλλιτεχνικά :D

Έχω το πρώτο DS στο Epic και δεν έχω πειστεί ακόμη να το κάνω ινστόλ, έστω και για δοκιμή.

Οχι υπάρχει ιστορία και μπόλικη, αλλά:

αλλά το σενάριο και οι χαρακτήρες ήταν τόσο γιούχου και γκάου μπίου

...είναι ακριβώς αυτό. Είναι όλα τόσο κουκουρούκου που δεν έχει νόημα να τα πάρεις στα σοβαρά.

Είναι 1000 φορές πχιο κουκουρουκου από το MGSV.
Το MGSV έχει καλύτερο κεημπλεη και πχιο κατανοητή ιστορία*

Kι ένα γκομενάκι που φωτοσυνθέτει.

SPOILER ALERT

Οχι υπάρχει ιστορία και μπόλικη, αλλά:

...είναι ακριβώς αυτό. Είναι όλα τόσο κουκουρούκου που δεν έχει νόημα να τα πάρεις στα σοβαρά.
δεν θα το λεγα ότι στο death standing είναι κουκουρούκου οι χαρακτήρες. εχει αυτό το Ιαπωνικό χαρακτηριστικό που ακόμα και αν κάτι είναι σαν πρώτη ματιά εξωφρενικό αυτοί κάπως καταφέρνουν να το βάλουν μέσα στο gameplay πολύ ομαλά.
Πολύ πιο σοβαρό από τα snake game

Back