What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Deathloop

kara

Lich
Joined
Dec 15, 2012
Messages
7,421
Το Deathloop είναι ο επόμενος τίτλος της Arkane (Dishonored 1 + 2 , Prey). Αυτή και μόνο η πληροφορία αρκεί για να κάνει must τον τίτλο σε όσους γνωρίζουν τις προηγούμενες δουλειές της εταιρίας. Πάμε να δούμε περι τίνος πρόκειται.

Βρισκόμαστε σε ένα νησί ονόματι Blackreef (60'ς) για λόγους που δεν ξέρουμε αυτό το νησί και όσοι μένουν εκεί ζουν την ίδια μέρα ξανά και ξανά και ξανά ώντας παγιδευμένεοι σε timeloop. O χαρακτήρας μας ονομάζεται Colt και για λόγους που δεν ξέρουμε προσπαθεί να σπάσει το loop, για να τα καταφέρει πρέπει να σκοτώσει 8 στόχους πριν η μέρα κάνει reset. Αν πεθάνει προσπαθώντας τότε η μέρα κάνει reset πρόωρα. Στον αντίποδα υπάρχει η Julianna η οποία σκοπός της είναι να προστατέψει το loop και να σκοτώσει τον Colt με κάθε μέσο,

Οπότε έχουμε να κάνουμε με first-person rogue like στο οποίο προσπαθούμε να συνδυάσουμε στοιχεία να μάθουμε τις ρουτίνες και αλληεπιδράσεις όλων και να βρούμε τρόπο να εξολοθρεύσουμε τους στόχους μας μέσα σε μια μέρα (έναν-έναν δεν προλαβαίνουμε) και έχοντας στο νου μας την Julianna η οποία ελέγχεται από AI (αν θέλουμε αμιγώς single player εμπειρία) ή από αντίπαλο παίκτη (αν θέλουμε multiplayer challenge) ή από εμάς (αν καλεστούμε σε παιχνίδι άλλου), α btw είναι και shapeshifter για να μην ξεχωρίζει αμέσως.


Ένα gameplay παράδειγμα που εξηγεί τα game mechanics καλύτεραStylish πιστολίδι και abilities όπως περιμένουμε από Arkane. Έρχεται με φόρα 21/5.
Ενώ μετά την εξαγορά της Bethesda (publisher) από την Microsoft είναι ο πρώτος first-party τίτλος που δεν θα κυκλοφορήσει Day 1 στο xbox pass αλλά θα τηρήσει το exclusivity deal με το Playstation. Όσοι δεν ψήνεστε με χίλια τότε μπορείτε να περιμένετε το xbox pass release (σε κανα χρόνο; )


Κλείνω με το πιο πρόσφατο trailer που έτσι χαλαρά επιδεικνύει άψογη μουσική.

 
Last edited:

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
13,701
Η αλήθεια είναι πως με το παραπάνω ποστ κατάλαβα για πρώτη φορά την πλοκή του παιχνιδιού.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
11,477
Ίσως το μόνο παιχνίδι της Arkane από τη μετά DIshonored εποχή για το οποίο δεν πετάω τη σκούφια μου.

Θα προτιμούσα κάτι πιο story-focused ή "immersive sim" με πλάγιους τρόπους αφήγησης, αν και δε φαίνεται άσχημο.
 

captain kal

Mind-flayer
Joined
Dec 2, 2012
Messages
2,206
Δεν ξέρω τι λέει το παιχνίδι, αλλά η μουσική στο trailer 3, τα σπάει!!!! Εξαιρετική η παρουσίαση από την kara!!
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
1,868
fps δείχνει προσανατολισμένο στο multiplayer.
 

maladroid

Blackguard
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,307
Χμμμ, από τη μία ενθαρρυντικό, από την άλλη λίγο ανησυχητικό ότι της άρεσε το Deathloop ενώ αντιπάθησε τα Dishonored. :unsure:
That said, αν το πρόβλημά της ήταν ότι δεν είχε την υπομονή να παίζει stealthy και τούτο εδώ είναι ουσιαστικά σαν high chaos run των Dishonored, τότε μια χαρά.
Είμαι συγκρατημένα hyped γι'αυτό το παιχνίδι, νομίζω ένα μήνα GamePass τον αξίζει, αν σταθεί αντάξιο των προσδοκιών.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
13,701
Στον αντίποδα ακριβώς με την τύπισσα, προσωπικά θα ψιλοξενερώσω αν δεν μπορεί να παιχτεί φουλ Stealth και με ωθεί αναγκαστικά σε τρόπο παιχνιδιού που μοιάζει με High-Chaos Run :p
 

maladroid

Blackguard
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,307
Έσκασαν τα reviews σήμερα και το παιχνίδι μαζεύει σχεδόν αποκλειστικά 9ρια και 10ρια, σφραγίδες Best Of/Recommended/Essential κτλ.

Μεγάλη έκπληξη για μένα, όσο και να αγαπάω τα games της Arkane περίμενα να πιάσει το πολύ 80/100 και να πατώσει εμπορικά. Το δεύτερο βέβαια δεν αποκλείεται, αλλά με τέτοιες βαθμολογίες δύσκολο να περάσει απαρατήρητο.

Ωστόσο το μεγάλο αγκάθι είναι οι ΠΟΛΥ αλμυρές απαιτήσεις σε hardware και κρίνοντας από τις επιδόσεις του Dishonored 2 στο PC μου, δεν είναι απλά για το θεαθήναι... :(
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
11,702
Και 'γω ξεγραμμένο το είχα, αλλά μ'αυτά που διαβάζω ξεκίνησε να με τρώει το χεράκι μου. Προφανώς η Arkane δεν σταμάτησε ποτέ να βγάζει sequels του Thief, ασχέτως μπράντινγκ, μουτσούνας ή μάρκετινγκ και αυτό μου είναι υπερ-αρκετό.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
13,701
Και το Dishonored 2, 90+ μάζευε από βαθμολογίες back in the day, αλλά χαντακώθηκε λόγω τεχνικών θεμάτων. Αν έμαθαν κάτι και λάνσαραν το Deathloop πιο γυαλισμένο αυτή τη φορά, αλλά και αν το gimmick του κάνει γκελ στο κοινό, λογικά θα σημειώσει μεγαλύτερη επιτυχία από το Dishonored.

Όπως και να έχει, διαβάζω πως στον πυρήνα του εξακολουθεί να είναι stealth τίτλος, οπότε GOTY confirmed.
 
Top Bottom