What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

DECK OF ASHES (video review)

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,259
Το είδος των deck-building γνωρίζει μεγάλες δόξες τελευταία, με πολλαπλούς τίτλους υψηλής ποιότητας να διαγωνίζονται για την προσοχή (και τα χρήματα φυσικά) του κοινού. Ο τίτλος που παρουσιάζουμε σήμερα εξήλθε πριν από μερικές ημέρες από Early Access, ας δούμε λοιπόν τι έχει να προσφέρει και αν μπορεί να ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους.










ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - 78%




78%
Αξιοπρεπές


Ένα ικανό deck-building roguelike που δεν ξαναγράφει τους κανόνες του είδους αλλά προσφέρει πολλές ώρες διασκεδαστικού gameplay.

Continue reading...
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,925
Ωραίος, Ναύαρχε! Και, ναι, προσωπικά θα ήθελα να δω κι άλλα video review! Δε λέω, ωραία και τα γραπτά, αλλά αυτή η φωνή... :Ρ
 

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000
Ωραία πρωτοβουλία Ναύαρχε!

Αν και αρεσκομαι περισσοτερο στα γραπτα reviews (εχω συνηθησει και μου αρεσει το fast reading) οι βιντεοπαρουσιασεις προσφερουν αρκετα πλεονεκτηματα :)

Μεγάλο ατού για μένα σε αυτού του είδους τις παρουσιάσεις είναι η άμεση αλληλεπίδραση του ενδιαφερόμενου με τη μουσική, το animation και το gameplay. Eτσι οπως το παρουσίασες πιστεύω οτι ικανοποιείς και τα 3 αξιοπρεπέστατα!


Προσωπικά, καλό παιχνιδάκι μου φάνηκε (προσέξατε το starbucks cup χωμενο καπου στην camp? :p ), αλλα πιστεύω οτι οπως ειπες και συ ειναι για παικτες που αρεσκονται σε τετοιου ειδους καρτοπαιχνιδα και που εχουν ηδη παιξει τα top που ηδη κυκλοφορουν.
Μου άρεσε ιδιαίτερα η επίδειξη της μάχης (που θυμίζει αρκετά slay the spire) ομως παλι οπως πολυ σωστα ανεφερες, τα γραφικά του δεν εχουν κατι αξιοπρόσεκτο.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Γκουχ, γκουχ. Έτοιμος για το κράξιμο? Παμε λοιπόν.

Μια χαρά ήταν το video review. Προσωπικά μου αρέσουν και οι δύο τρόποι παρουσίασης, καθένας έχει τα πλεονεκτήματά του. Να τα συνεχίσετε αν είναι εφικτό βεβαίως.

Όσον αφορά το παιχνίδι τώρα, σίγουρα θα το τσιμπήσω σε κάποια έκπτωση. Φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον. Δε με ενοχλεί που η μάχη είναι καρμπόν slay the spire, όπως δεν με ενοχλεί και στο iratus. Όλοι από κάπου εμπνέονται.
Πάντως όσα καρτοπαιχνιδα και να παίξω, κανένα δεν πλησιάζει το μεγαλείο τού m:tg. Ίσως ευθύνεται που ηταν το πρώτο (μετά το υπερ ατου) με το οποίο ασχολήθηκα σοβαρά.
 

tommas

Half-Ogre
Joined
Dec 2, 2012
Messages
735
Καλούτσικο παιχνιδάκι αλλά ο οπτικός τομέας μάλλον απωθητικός. Και δεν είναι θέμα προχειρότητας/έλλειψης πόρων (βγάζει μια early access χρειά για να είμαι ειλικρινής) αλλά και θέμα εικαστικών επιλογών.

Πάρομοιο παιχνίδι που παίζω αυτό τον καιρό (Gordian Quest) και είναι πολύ ανώτερο όσον αφορά το εικαστικό κομμάτι. Ναι μεν ο εικαστικός τομέας είναι κάτι υποκειμενικό αλλά τα animations μου θυμίζουν κάτι παλία flash videakia που κυκλοφορούσαν την προ-youtube εποχή.
 
Top Bottom