ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΤΟ PC ΣΑΣ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Οχι και τενεκες το κουτι πυου εχω. Ειναι πολυ καλο. Σημσια εχει τι βαζεις μεσα στο κουτι οχι το ιδιο το κουτι. Αν του βαλω τωρα μια GTX 1080 και εναν 6800κ θα τρεχει σε ultra 4k 60 fps και ας ειναι παλιο το κουτι. Αυριο θα ερθει ο τεχνικος.

Αν θέτε λέω και τον καφέ.  :pP<br><br><blockquote><br>για κλωτσές τωρα, οχι αστεια.<br></blockquote><br><br>Ούτε καν.

<blockquote>νιώθουν ότι μόλις τους έφτυσες στα μούτρα. Και οι 15+.<br></blockquote><br><br><strike>Shredder</strike>Spender the Offender.<br><span class="bbcode_spoiler">Λεφτά υπάρχουν, ειδικά αν πουλάς και τα δώρα που σου κάνουν.</span>

<blockquote><br>Οχι και τενεκες το κουτι πυου εχω. Ειναι πολυ καλο. Σημσια εχει τι βαζεις μεσα στο κουτι οχι το ιδιο το κουτι.<br></blockquote><br>Ακριβώς. Τι κι αν έχεις Datsun, του βάζεις κινητήρα της Ferrari και είσαι Θεός.

<blockquote><br>Αν θέτε λέω και τον καφέ.  :pP<br></blockquote><br><br>Έχω timestamped quote που το αναφέρω με μέλος του RQ. Εσύ?  :silly:

Εχω μάρτυρες τους αλλους 4 που ησασταν στο mumble.  :pP

Ναι, αλλά εγώ το έχω νωρίτερα εκείνο το πρωί. :pP

Εαν δεν χωραει κατι στο κουτι η ειναι κατωτερο σε οτιδηποτε απο αυτο το ιστορικο κουτι που εχω τοτε θα το πεταξω αμεσως. Για το καλο σας λοιπον ελπιζω να μην με κοροιδεψατε και να ειναι εστω και σε κατι λιγο κατωτερο απο το ιστορικο κουτι.

<br>Ακριβώς. Τι κι αν έχεις Datsun, του βάζεις κινητήρα της Ferrari και είσαι Θεός.<br></blockquote><br>Ακριβως. Οταν αγορασα αυτο το κουτι το 2006 ειχα Athlon x2 2 GB RAM DDR1 400 MHZ Geforce 7900 GT 256 MB. Τωρα 11 χρονια με το ιδιο κουτι εχω ενα πολυ πιο ισχυρο pc απο τοτε. Που σημαινει οτι οπως ειπα ηδη δεν παιζει ρολο το κουτι αλλα ο επεξεργαστης η μνημη και η καρτα γραφικων.

και η σωστή ροή του αέρα μέσα στο κουτί.

:facepalm: Τώρα πήρα πρέφα τι γίνεται<br>Καλά ρε Σρέντερ ανέχεσαι να έχεις ένα κουτί που είναι πιο απαρχαιωμένο και απο αυτό του Επιταφ; Εγω θα ντρεπόμουν να βγω έξω...

<blockquote><br>Εαν δεν χωραει κατι στο κουτι η ειναι κατωτερο σε οτιδηποτε απο αυτο το ιστορικο κουτι που εχω τοτε θα το πεταξω αμεσως. Για το καλο σας λοιπον ελπιζω να μην με κοροιδεψατε και να ειναι εστω και σε κατι λιγο κατωτερο απο το ιστορικο κουτι.<br></blockquote><br><br>Εάν ήταν να με κοροϊδεύαν και εμένα έτσι και μου έστελναν τζάμπα πράγματα, τότε όποιος το έχει κατά νου ας το κάνει. Έτσι και θελήσεις να το πετάξεις, θα στείλω courier να το παραλάβει. Μην μπεις στον κόπο δηλαδή.<br><br>Επίσης πες στον τεχνικό σου να κάνει λίγο "cable management" και να μην αφήσει τα καλώδια να αιωρούνται μπροστά. <br><br>Ζω για την στιγμή που θα αποφασίσει να πάρει full-tower και θα μας λέει πόσο μεγάλη σημασία έχει του κουτί να είναι μεγάλο και να έχει τουλάχιστον 7 ανεμιστήρια. Plebs.

..ειναι θεμα νοοτροπιας...<br>τον οροκουσακι δεν τον νοιαζει ο εξωτερικος -σας- κοσμος - το παν ειναι τι εχει μεσα το κουτι!<br><br>θελει να ξεχειλιζει απο πλουτο ο εσωτερικος και μονο κοσμος του υπολογιστη του...<br><br>γι αυτο κ δεν τον νοιαζει πχ που το κοριτσακι που θα γνωρισει αν ειναι χοντρο με γυαλια , με σπυρακια , με τη καραφλα του δρακουμελ , <br>τη τριχοφυια του γουλβεριν στο προσωπο και τη πλατη του αρκτουρου<br><br> ...τον νοιαζει να παιζει 4κ , 60 φπσ , ultra ..<br>ειναι ολα θεμα νοοτροπιας <br><br>πσ :μηπως ειμαι πολυ..ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τυχερος που δε προλαβα να στειλω κατι;;; :pcmr:

Τι κουτι εχει ο Epitah? Σιγουρα κανα πολυ χειροτερο απο το δικο μου για να εχει 750 ti και core 2 duo. Αλλα πιο ακριβως εχει? Ο λογος που το κρατησα τοσα χρονια ειναι επειδη δεν χρειαστηκε να το αλλαξω αφου οτι αναβαθμισεις εχω κανει απο το 2006 μεχρι σημερα δεν ειχα ποτε προβληαμ. Ακομα και με 10πυρηνο επεξεργαστη και GTX 1280 δεν θα ειχε προβλημα σε 8κ max settings με 8κ textures 60 fps.

<blockquote><br>πσ :μηπως ειμαι πολυ..ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τυχερος που δε προλαβα να στειλω κατι;;; :pcmr:<br></blockquote><br><br>Το paypal είναι ακόμη ανοιχτό, αλλά μην κάνεις τίποτα τώρα και το κλαις μεθαύριο. Ήδη είμαστε αρκετοί. :facepalm:<br><br><blockquote><br>Τι κουτι εχει ο Epitah? Σιγουρα κανα πολυ χειροτερο απο το δικο μου για να εχει 750 ti και core 2 duo. Αλλα πιο ακριβως εχει? <br></blockquote><br><br>Μπορεί να έχει καλύτερο αλλά με αυτά τα εξαρτήματα. Αφού σημασία δεν έχει το κουτί. Μπορεί να έχει ένα με διαμαντένια θήκη.

Ρε bb, ειλικρινής απορία. Έχεις επίγνωση της κατάστασης ή όχι? Δλδ ας πουμε, ποιος πιστεύεις οτι είναι ο λόγος που δεν θα πει ευχαριστώ? Η αχαριστία?

Από το μεσημέρι και μετά πατάω F5 σε αυτό το topic κάθε δέκα λεπτά, γιατί λέω, <i>δε μπορεί</i>, τώρα, να, τώρα ο Σρέδερ θα πει ένα ευχαριστώ...<br><br>Ήμουν από την αρχή αντίθετος με αυτή την κίνηση για δύο λόγους, αλλά πλέον δεν έχει σημασία... νιώθω άσχημα που απλά προσπέρασα και δεν προσπάθησα να μεταπείσω τους συμφορουμίτες.<br><br>EDIT: Jon, πόσταρες ενώ έγραφα - για την "κατάσταση" ξέρω μόνο ότι μου έχουν πει άλλοι, αλλά αν μπορεί να μας λέει 24/7 για το σούπερ PC που θα αγοράσει το 2019, μπορεί να καταλάβει και πότε αρμόζει ένα ευχαριστώ.

μετα απο καποια πιμίς απεσυρα την αναρτηση μου (ωου, ποσο βαθυ ακουστηκε αυτο) για να μην παρεξηγηθει κανεις, αν και η ουσια της αποριας παραμενει.

<blockquote><br>EDIT: Jon, πόσταρες ενώ έγραφα - για την "κατάσταση" ξέρω μόνο ότι μου έχουν πει άλλοι, αλλά αν μπορεί να μας λέει 24/7 για το σούπερ PC που θα αγοράσει το 2019, <u>μπορεί να καταλάβει</u> και πότε αρμόζει ένα ευχαριστώ.<br></blockquote><br><br>Μην στηρίζεσαι και πολύ σε αυτό.

Back