Τώρα είδα τις απαντήσεις. Ώρα να αποκατασταθεί η αλήθεια, διότι ο Shredder δεν κατάλαβε ότι το δώρο είναι από μέλη της κοινότητας του Ragequit, και όχι αποκλειστικά από εμένα. <br><br>PM που είχα νωρίτερα μέσα στην ημέρα από τον Σρεντερίνο της καρδιάς μας. <br><br><blockquote><br>Γεια σου. Ευχαριστω πολυ αλλα δεν χρειαζοταν μια χαρα ειναι αυτο που εχω τωρα. Μid tower ειναι αυτο που εχω. Τι διαφορα εχει αυτο που μου εστειλες? Βλεπω στo skroutz οτι και αυτο ειναι mid tower.<br></blockquote><br><br>Και ευγενικό το παιδί, και κατάλαβε τι δώρο του κάναμε. Μην γκρινιάζετε άδικα. <br><br>Σρεντεράκο, http://www.aerocool.us/pgs/pgs-a/pgs_a_a800_bk.html" class="bbcode_url">δες αυτό το link μήπως και ερωτευτείς λίγο περισσότερο το νέο σπίτι του "τέρατός" σου. Δες εκεί που λέει για "Superb Airflow - Up to 5 fans". Τόσα δεν έχει ούτε ο Brother Bruce, για αυτό ζηλεύει και χτυπιέται τώρα. Θα τρέχει η 970 και ο Ryzen όταν τον πάρεις σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Ξέρει να προτείνει ο devilride, όχι αστεία.