Δεν μου έρχεται κάτι ευφυές, γνώμες για ψύκτρα

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Κύριοι (και κυρίες), χθες ανέβασα το νήμα για την βοήθεια σας σε επιλογές hardware αλλά ξέχασα κάτι πολύ βασικό. Ψύκτρα. Έλεγα να αγοράσω την BE QUIET! Dark Rock TopFlow αλλά είμαι τόσο σκουριασμένος σε γνώσεις και εξελίξεις που νιώθω πως παίζει και να κάνω πατάτα. Τα reviews της συγκεκριμένης είναι από πολύ καλά έως εξαιρετικά αλλά η άποψη σας πάντα μετράει οπότε ρωτάω αν έχετε άλλη πρόταση να κάνετε.

Βάλε ένα closed loop που σε όλα θα μου είσαι κουβαρτνάς και εδώ θα κάμεις εκπτώσεις. :pcmr:<br><br>

Ok, ποιό μου προτείνεις; Corsair H100i, ξέρω &#039;γω;<br>(Geeky γέλιο με ρούφηγμα μύτης) Είπε κουβαρΤΝάς

Εκσαρτάτε από τον επεξεργαστή στον οποίο θα κουμπώσεις την ψύξη.<br><br>Εγώ έχω την Hydro H105 240mm Extreme Performance (CW-9060016-WW - για να γουστάρει και ο Shredder), η οποία είναι overkill για την καθημερινή μου χρήση (<strike>Binding of Isaac</strike>). Βλέπω στα διάφορα <strike>epeen</strike> hardware enthusiast fora ότι πολλοί προτιμούν τηνhttps://www.overclockers.co.uk/nzxt-kraken-x62-aio-water-cooling-unit-280mm-hs-01c-nx.html" class="bbcode_url"> Kraken X62 AIO LED - 280 mm (για να τα έχεις μεγαλύτερα) με 6 χρόνια εγγύηση. <br><br>Αλλά ναι, μία αερόψυξη θα σε βγάλει μια χαρά. Προσωπικά έχω γλιτώσει χρόνο από το να καθαρίζω κάθε τόσο το ψυγείο της ψύκτρας αφού μόνο τα φουρφούρια είναι που έχουν το μεγάλο πρόβλημα.

Θα βάλλο τον 5930k τισ Intel. Μια χαρά θα ίνε ο Η100, θαρρώ. :pcmr:

Ne alλά 280 > 240 χιλιωστά. Είνια καλυερος σίουρα.

Σιμφωνάο. Είναι σαν τους σκλιρούσ δήσκουσ, άσω μεγαλιτερυ η χοριτικοτιτα, τόσο καλιτερρα :pcmr:<br>Ιδικα σε σχέση με SSD που στην είδηα τημη δεν χοράνε ούτε τα άπλιτα γεια το πλιντιριο ναουμ, να εκσειγουμαστε.<br>(Άσε και το άλλο. ΠΟΥΘΕΝΑ δεν αναγράφονται οι ταχύτητες περιστροφής των SSD, κάτι μας κρύβουν)

Πρέπει να είναι καλό αυτό που καπνίζετε...  :silly:<br><br>Εγώ ακόμα προτιμώ την αερόψυξη... Noctua και ξερό ψωμί.

Ενώ η αρχική σκέψη ήταν να βάλω CLC, μετά άλλαξα και είπα να βάλω μια ήπια αερόψυξη αφού δεν έχει ιδιαίτερα θέματα με θερμοκρασίες ο 5930k, άλλαξα πάλι λέγοντας πως αφού φτιάχνω τούμπανο ας κάνω κάτι διαφορετικό και ξαναπήγα προς CLC. ΑΛΛΑ δεν μπορώ. Είμαι αερόψυκτο junkie και αφού θα βάλω που θα βάλω αερόψυξη, ας βάλω το top notch. Noctua και ξερό ψωμί. Θα ρώταγα αν χωράει στο Enthoo Primo αλλά είναι εξαιρετικά προφανής η τρολοερώτηση. Οπότε ρωτάω αν υπάρχει περίπτωση να μπατάρει το κουτί λόγω της Noctua. :gappa: :gappa: :gappa:

φραπε, δεν ποσταρεις και καμια φωτο του γραφειου σου καλου κακου? χωρο εχεις??<br>επισης αν θες βοηθεια και καλο τεχνικο, νομιζω εχω διαβασει σ αλλο θρεντ οτι εχει εναν ο σρεντερ. στειλε του πιμι αμα ενδιαφερεσαι.

Back