Desolation of smaug

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

razvedchiki

Death Knight
νεο τρειλερ

http://www.youtube.com/watch?v=OPVWy1tFXuc

ντισκας

Το πρώτο μέρος έκανε κοιλιά, ελπίζω το δεύτερο να είναι καλύτερο, αν και δεν πιστεύω πως το Hobbit έπρεπε να είναι τριλογία. Και αν είναι μάγκας ο σκηνοθέτης, ας επιχειρήσει να γυρίσει το Silmarillion.

αν το γυρισει ολο {το σιλμαριλιον} θα πρεπει να βγει το λιγοτερο 6λογια.

αν εστιασει σε συγκεκριμενες ιστοριες οπως πχ τον ερωτα μπερεν και λουθιεν μπορει και να βγει τριλογια.

ΣΙΧΑΜΕΡΟΙ ΤΖΟΥΖΕΔΕΣ ΤΟΥ NECROMANCER, ΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ

SMAUG ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΕΡΙΣΕ ΤΑ ΚΑΜΑΡΩΤΑ NUMENOREAN @@ ΜΑΣ

ΟΡΞ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ

Με χαλάει λίγο η τελείως "με το ζόρι" αρπαχτοεμφάνιση του Legolas και της γκόμενας του Jack και του Sawyer που γλίτωσε από το νησί και έγινε Elf, αλλά νταξ αναγκαίο κακό υποθέτω.

Κατά τα άλλα, προσωπικά θεωρώ πως η 3η ταινία ίσως και να είναι ό,τι πιο σπουδαίο LOTRίστικο θα έχουμε δει ποτέ. Η περίοδος ανάμεσα στο Hobbit και το LotR είναι άκρως ενδιαφέρουσα και με άπειρο ψωμί που δεν έχει αναλυθεί ενδελεχώς σε κάποιο εκτενές κείμενο, πράγμα που αφήνει ατελείωτες ανοιχτές προοπτικές.

Το αναμενω πως και πως :woohoo:

Το πρωτο εκανε κοιλια.. αλλα μας επεφυλαξε δυναμικο φιναλε.. Πιστευω πως το δευτερο μερος θα ειναι πολυ καλυτερο γιατι και στο βιβλιο η αρχη του ηταν χαλαρη. Το δε βιβλιο στα παιδικα μου χρονια το διαβασα και σκεφτομαι : να το κανω μια επαναληψη ή θα μου χαλασει την απολαυση της ταινιας..; :dry:

Εμένα μου τη σπάει βασικά όχι ότι φέρανε τον Λέγκολας ή την Ταούριελ πως διάλο λέγεται, αλλά το ότι η σκηνή που δείχνει στο Trailer είναι τίγκα στην ΤΥΡΙΛΑ. Διάλογος "όχι δεν πρέπει να αφήσουμε το κακό να πάρει το πάνω χέρι" και γενικά πάνε να δώσουνε νόημα εκεί που δεν υπήρχε καθόλου ο διάλογος μεσ το βιβλίο για να γίνει πιο ψαγμένο και να βγάλει συμπέρασμα και ο τελευταίος πρεζάκιας που ακούει Sunno))).

Κατά τ'άλλα περιμένω πως και πως να βγει. Ο Τζάξον είπε ότι είναι η αγαπημένη ταινία του μέχρι τώρα. Δεν ξέρω αν το λέει για όλες τις ταινίες του, όπως κάνουνε οι μουσικοί ("είναι το καλύτερο υλικό που χουμε μέχρι στιγμής" κλπ), αλλά για μένα ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ αυτό.

όβερ εν άουτ μπίτσεζ. θα μιλήσω σε άλλο θρεντ για το τι έκανα στη φυλακή που βγήκα τελικά χθεσ λόγω του ότι είμαι συγκοινωνούν δοχείο με ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

το τρεηλερ φαινεται :woohoo: [μου την σπα το γεγονος που 8α φαμε στην μαπα τον λεγκολας αλλα γουατ εβα].
@ επιταφ : τελικα εσυ τα εχεις με την κορη του αρχηγου :woohoo: [κανε εντιτ γρηγορα πριν το δει ο χελιον :trollface: ]

http://www.youtube.com/watch?v=UHqzmuIcttI

gaius germanicus wrote:
</blockquote>

Ο Chris Tolkien δεν θα παραχωρήσει τα δικαιώματα του Silmarillion.

Και γιατί αυτό;

Eidolon wrote:

gaius germanicus wrote:
</blockquote>

Ο Chris Tolkien δεν θα παραχωρήσει τα δικαιώματα του Silmarillion.</blockquote>

Ούτε την ιστορία των παιδιών του Hurin; Αυτη η ιστορία και όταν o Witch King ήταν ακόμα στην Angmar θα αξίζαν με τα χίλια να τα γυρίσουν σε ταινία. Ιδιαίτερα με τον Hurin που πραγματικά πιο θλιβερή και τραγική ιστορία δεν εχω ξαναδιαβάσει.
<span class="bbcode_spoiler">Αν και φωσκολοφέρνει αρκετά :trollface: </span>

Δεν έχεις δει το Oldboy μου φαίνεται. :trollface:

Tsok wrote:
Και γιατί αυτό;</blockquote>

“Tolkien has become a monster, devoured by his own popularity and absorbed into the absurdity of our time. The chasm between the beauty and seriousness of the work, and what it has become, has overwhelmed me. The commercialization has reduced the aesthetic and philosophical impact of the creation to nothing. There is only one solution for me: to turn my head away.”

για πετε,πηγε κανενας να το δει?

απο οτι διαβαζω,μαλλον καλυτερα πηγε απο την πρωτη.

Ήταν πολύ καλύτερη απο την 1η, με συνεχή δράση και φυσικά πολύ πιο επική. Γαμιστεροί όπως περίμενα Λέγκολας και Bάρδος, και ο Thranduil πιο badass πεθαίνεις. Το Mirkwood ήταν πανέμορφο απλά. Υπήρχαν αρκετά πράγματα που με χάλασαν όπως <span class="bbcode_spoiler">σχέση Ταούριελ με Κίλι (εκει ο Τζάκσον το μάμησε), στην Λιμνούπολη που κανένας δεν πήρε χαμπάρι τίποτα για το πως μπήκαν τα όρκ μέσα, και το τέλος με ξενέρωσε απίστευτα, γιατί περίμενα να σκοτώσουν τον Σμόγκ και να τελειώσει με ενα speech του Γκάνταλφ - Νεκρομάντη, και αντι γ'αυτο τέλειωσε τρομερά απότομα. Απο τις πιο επικές στιγμές που έχω δεί σε ταινία ήταν εκεί στο Dol Guldur, και τρομερό mindfuck - καυλωτικό στη σκηνή του Gandalf με τον Sauron.</span>

<blockquote> σχέση Ταούριελ με Κίλι ( </blockquote>

ντα φακ? :eek:hmy:

βαλε και κανα σποιλερ καλε

O ναι <span class="bbcode_spoiler">υπήρχε αισθητό ερωτικό tension ανάμεσα σ'αυτους τους 2 ( τόσο που βάλαν ακόμα και τον Λέγκολας να ζηλέψει :facepalm: ) και επειδή είχε φάει ο Κίλι Μοrgul arrow, πήρανε αυτούσια την σκηνή που είχε η Arwen στο 1ο με τον Frodo και την βάλανε ανάμεσα στον Κίλι και Ταούριελ ( της έπιασε και το χέρι :sick: ). Δηλαδή πόσο πιο ξενέρα μετά;</span>

Όλα καλά, χρυσά και άγια ρε παιδιά, αλλά υπάρχει ένα μικρό θέμα... Σαν ταινία, είναι βαρβάτη, ναί, μπράβο, τον Τζάκσον για Πρόεδρο κλπκλπ. Μα δεν έχει σχέση με το βιβλίο (δηλαδή έχει, αλλά κάπου το χάνει για να βοηθήσει την δράση και την ποζεριά)
Εξηγούμαι
<span class="bbcode_spoiler">1. Ο Λέγκολας είναι τόσο "Ματσό" όσο θα έπρεπε να είναι στην τριλογία του Άρχοντα.
2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΓΚΟΛΑΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "The Hobbit"
3. Δεν νομίζω να υπάρχει ούτε η Τauriel</span>

Θα χυ...*γκούχ* Καραγουστάρεις... Νο moar spoilerz for youz, oh Troll King...

Back