What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

DESPERADOS III

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Είναι αρκετά δύσκολο να παρουσιάσεις ένα παιχνίδι για το οποίο έχεις ήδη μιλήσει μόλις πριν δύο μήνες νωρίτερα χωρίς να αυτοπλαγιαριστείς. Παρότι είχαμε πρόσβαση σε ένα εξαιρετικά μικρό δείγμα του παιχνιδιού τότε, εν τέλει ήταν και άκρως αντιπροσωπευτικό για το τελικό προϊόν της Mimimi Games. Το Desperados III είχε τα φόντα να είναι μία ολοκληρωμένη πρόταση για τους φίλους των tactical-RTS ενός είδους που εγκαινιάστηκε με το πρώτο Commandos και άφησε εποχή, παρά τους σχετικά λίγους αντιπροσώπους του. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δηλώσουμε ευθαρσώς ότι πετυχαίνει να θέσει πολύ υψηλά τον πήχη ποιότητας τόσο για τη σειρά ειδικότερα όσο και για το είδος γενικότερα!



“Για αυτό να είσαι σίγουρος!”



Πολλά πράγματα...

Continue reading...


 

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000
Εξαιρετικό ριβιου μαν! Μπορω να πω οτι ολο το review ηταν πολυ ευχαριστο στην αναγνωση, χωρις να κουραζει η να γινεται επαναλαμβανομενο ειδικα μετα το σχετικα προσφατο preview σου για το ιδιο θεμα, kudos! :D


Μερικές σκέψεις, που μου δημιουργήθηκαν καθώς διάβαζα το review σου:

Η mimimi μπας και εκανε καμια συμφωνια και πηρε κανα παλιο μελος της Black Forest (πρωην spellhound) μέσω της συμφωνιας της για distribution απο THQ Nordic; Μου έβγαλε όντως πολυ familiarity και nostalgia όλη η αίσθηση του παιχνιδιου, με πηγε πισω στο πρωτο φοιτητικο μου εξαμηνο, φοβερη μουσικη και αξιολατρευτα γραφικα. :love:

Ετσι οπως εχουν υλοποιησει το replay στο τελος ειναι τοσο καλο και δενει τοσο πολυ με αυτου του ειδους το genre, που απορω πως και δεν το ειχαν σκεφτει αλλοι παλαιοτερα!

Το ατου στο gameplay, για μενα, εναι το slowdown mode...Σε ευκολοτερες δυσκολιες μπορει να γινει ενα ψιλο-απλουστευμένο RtwP συστημα μαχης(αν και προς το τελος φανταζομαι θα μπορει να παιχτει αντιστοιχα με τα κανονικα pure RtwP) ενω στις 2 τελευταιες δυσκολιες το κανει ακομη πιο ευελικτο, κατι που αποδεικνυει οτι αυτου του ειδους τα συστήματα προσφέρουν μια ιδιαίτερη χαρά και πρόκληση, ειδικα αν το παιζεις με gamepad! :gap:

Το παίξιμο με gamepad δεν υστερεί πουθενά (αποτι ειδα!) αντίθετα προσφέρει ενα διαφορετικού είδους UI που όμως έχει ισάξια ευκολία χρήσης με το k/m! :cool:

Συμφωνώ απόλυτα με το score σου μαν!
Φοβερό παιχνίδι, αξίζει με το παραπάνω τα λεφτά του!
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Ναι, σε όλα. Ευχαριστώ για τα σχόλια, πρωτίστως!

Δεν ξέρω για συμφωνίες με μέλη. Μπορούμε να δούμε στα Credits ή να ρωτήσουμε στο Discord.

Όλα τα υπόλοιπα είναι ένα προς ένα υλοποιήσιμα με γερμανική τελειομανία. Αυτό είναι το παιχνίδι σε μία πρόταση. Ούτε ένα bug στις 27+ ώρες παιχνιδιού, όλα άψογα, λειτουργικά. Κλάνεις στο γέλιο με την πίστα που ανέφερα όπου είναι όλοι κουρούμπελο. Μετά από δύο επίπεδα είσαι WTF. Κέντησαν.
 

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000
Δεν ξέρω για συμφωνίες με μέλη. Μπορούμε να δούμε στα Credits ή να ρωτήσουμε στο Discord.

Θα είχε μεγάλο ενδιαφερον παντως αν οντως ειναι αναμεμειγμενα μελη των αυτων των παλαιοτερων games αλλα επισης θα πεσει τρελο respect αν το καταφεραν ολο αυτο απλα απο εμπνευση, γιατι ολο το feeling ειναι αυτο που θυμαμαι απο το πρωτο desperados...εχει τη "ψυχη" του θα ελεγα! Βεβαια πιστευω οτι και το να μην ξερουμε προσθετει ποντους στο urban legend hype :D

Όλα τα υπόλοιπα είναι ένα προς ένα υλοποιήσιμα με γερμανική τελειομανία. Αυτό είναι το παιχνίδι σε μία πρόταση. Ούτε ένα bug στις 27+ ώρες παιχνιδιού, όλα άψογα, λειτουργικά.
Teutonic efficiency :p



Κλάνεις στο γέλιο με την πίστα που ανέφερα όπου είναι όλοι κουρούμπελο
Ανυπομονώ να παίξω ειδικά αυτή τη πίστα! xD
 

tyrion395

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,887
Bulls eye δηλαδή. Ντάξει τα άτομα είχαν δείξει το ταλέντο τους. Κρίμα μόνο για το commandos.

Eγώ, σε ευχαριστώ για το review, το πορτοφόλι μου όχι και τόσο. :)
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Εντάξει από το πρώτο αλφαντέμο κάτι που λειτουργούσε άψογα και από γκέημπλεϊ κεντούσε ήμουν σίγουρος ότι θα κάνουν παπάδες με την τελική έκδοση. Βγάλανε και γούστα με το μάρκετινγκ του τίτλου. Γενικά είναι από τις φάσεις που λες τζιτζί γκετρέκτ, φαίνεται να τα κάνουν όλα τόσο σωστά και κυρίως με φροντίδα και προδέρμ προς τον τελικό καταναλωτή.. που αισθάνεσαι και λίγο μλκς όσο καθυστερείς να ασχοληθείς μαζί του.
 
Top Bottom