Desura

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Το χρησιμοποιείτε;

χαλι ειναι το Ντεσουρα και δεν εχει λογο υπαρξης λογω του στημ. Το μονο καλο ειναι οτι εχει linux client και νομιζω ειναι drm-free.
Και παλι ομως πανακριβο και με xαζο Ui.
Δεν νομιζω να αγοραζει κανενας παιχνιδια απο αυτο

Μια χαρά είναι το Desura, δεδομένου ότι έχει demo και windows/mac/linux drm-free εκδόσεις σχεδόν για ότι κυκλοφορεί εκεί. Καλύπτει τους πάντες με λίγα λόγια. Βέβαια, το χρησιμοποιώ μόνο όποτε έχω κάποιο key από bundles κτλ, για να το κάνω activate και να πάρω την drm-free έκδοση. Και αν θέλω να δοκιμάσω κάποιο game που βρίσκεται εκεί, οπότε ξέρω πως 90% θα έχει και demo.

Το χρησιμοποίησα λίγο, για να ενεργοποιήσω κάποια games που υπήρχαν μόνο εκεί. Δεν είναι καθόλου άσχημη υπηρεσία.

Για κάποια παιχνίδια απο bundles που μου εδωσαν key και για τον ατμό και για το desura μπορώ να τα βάλω και στα δύο;

Νομίζω πως ναι, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. Δε γράφει τίποτα στο faq του bundle; Βάλτα πρώτα στο Steam να είσαι σίγουρος και μετά ρίχτα στο Desura να δεις αν δουλεύουν. Λογικά δεν θα υπάρξει πρόβλημα, τα Steam keys και τα Desura keys είναι διαφορετικά.

Ναι, δεν υπάρχει πρόβλημα. Το έχω κάνει κάμποσες φορές.

Το χρησιμοποιω στο λινουξ μονο, για μεγαλυτερη οργανωση με τα διαφορα games που δεν υπαρχουν στον package manager κυριως....
Δεν μου φαινεται τοσο κακο οσο το αναφερετε παραπανω....ισα ισα που το συμπαθω πιο πολυ απο το στιμ :eek:hmy:

Back