What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Deus Ex: Mankind Divided

Arwindan

Mind-flayer
Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 3, 2012
Messages
2,487
<blockquote><br>@arwindan: Όχι, περιμένω την ΓΚΟΤΥ όταν θα είναι ολοκληρωμένο πια το παιχνίδι<br></blockquote><br><br>Τότε μπορείς να μου εξηγήσεις πώς ακριβώς έχεις βγάλει το  συμπέρασμα ότι η ιστορία του MN είναι χειρότερη, ή όπως αλλιώς θες πες το, από αυτήν του HR; Ούτε εγώ το έχω παίξει ακόμα και ακριβώς για αυτό δεν μπορώ να καταλάβω πως έβγαλες αυτό το συμπέρασμα. Εκτός αν εμπιστεύεσαι με κλειστά μάτια τον Angry Joe και ασπάζεσαι τη γνώμη του χωρίς να αποκτήσεις προσωπική άποψη πρώτα.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
<blockquote><br>Ίσως η kara ήταν πιο ακραία στην αντίδρασή της<br></blockquote><br><br>Αν δε βαριέσαι πιάστο από http://ragequit.gr/Forum/index.php/topic,5956.msg170056.html#msg170056" class="bbcode_url">δω σε παρακαλώ και πες μου ποια σημεία "ίσως θεωρείς ακραία αντίδραση". Από απλή περιέργεια ρωτάω και για να δω ενδεχομένως πόσο λάθος με διαβάζεις. Αν βαριέσαι δεν πειράζει, move on.
 

ccwr

Mind-flayer
The Ultimate Sacrifice Never tell me the odds Hug the Snek PCMaster Veteran
Joined
Dec 19, 2012
Messages
2,353
@hellion<br><br>Όταν σ&#039; ένα παιχνίδι κάτι είναι μπλε και σε άλλο παιχνίδι ΤΟ ΙΔΙΟ μπλε το λέμε πράσινο κάτι τρέχει με το κριτήριο μας. Ανεξάρτητα σε πια κατηγορία ανήκει το παιχνίδι. πχ Το καλό gameplay είναι καλό gameplay, ανεξάρτητα του αν μιλάμε για platform, sandbox, shouter ή rpg.(φυσικά είναι άλλα τα κριτήρια που κρίνεται το "καλό" ανα είδος και φυσικά το "καλό" είναι υποκειμενικό). Αν μπορείς να παραβλέψεις, ένα ίσως μέτριο(dunno) story και να απολαύσεις το gameplay s&#039; ;ena 1st person RPG θα έπρεπε να μπορείς να κάνεις το ίδιο και σε ένα 1st person sandbox. (ενδεικτικό το δεύτερο πρόσωπο, δεν αναφέρομαι σε εσένα...)<br> Δεν είμαι σίγουρος για το ποιος έμπλεξε τις φούτσες με τις βούρτσες. Αλλά κλέιν υποθέτω ότι το ragequit δεν είναι κατάλληλο για όλες τις gaming συζητήσεις... Ειδικά αν κάποιος τολμήσει να ακουμπήσει το δόγμα... <br><br>Συνεχίζει το αστείο με τα fishdicks που μοιράζεις. Αναρωτιέμαι αν θα είχες το ίδιο ύφος, αν με είχες μπροστά σου(ή έστω μέσω mumble) ή είσαι άλλος ένας μαχητής του πληκτρολογίου του fishstick. Ξεκαβάλα...<br><br>Δεν έχω σκοπό να συνεχίσω κουβέντα... συγχύστηκα  <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" />
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,309
Ναι καλά τα λες. Ο Χέλλιο και ο Παλαιός έχουν δίκιο!<br>Από τη μία έχουμε να κάνουμε με μια σειρά που φημίζεται για τις πολλές μεθόδους με τις οποέις μπορείς να επιτύχεις κα΄τι και από την άλλη για κάποιον που δεν χάνει ποστ από το θρεντ ενός παιχνιδιού που δεν έχει παίξει.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,683
<blockquote><br><blockquote><br>Ίσως η kara ήταν πιο ακραία στην αντίδρασή της<br></blockquote><br><br>Αν δε βαριέσαι πιάστο από http://ragequit.gr/Forum/index.php/topic,5956.msg170056.html#msg170056" class="bbcode_url">δω σε παρακαλώ και πες μου ποια σημεία "ίσως θεωρείς ακραία αντίδραση". Από απλή περιέργεια ρωτάω και για να δω ενδεχομένως πόσο λάθος με διαβάζεις. Αν βαριέσαι δεν πειράζει, move on.<br></blockquote><br><br><img src="http://i.imgur.com/OnG04vk.gif" alt="OnG04vk.gif" class="bbcode_img" /><br><br>Kara ηρέμησε θα κάνεις φονικό με φαίνεται.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Οκ αυτό βρήκες ακραίο. Thanks  :thumbsup:
 

zombiecow

Blackguard
Joined
Nov 26, 2013
Messages
1,358
Το thread αυτο φτιαχτηκε για να γινονται κουβεντες πανω στον συγκεκριμενο τιτλο. Ειναι απολυτως λογικο να γινονται κουβεντες για ολα τα σημεια του story και αν καποιον τον ενοχλει, το καλυτερο που μπορει να κανει ειναι να αγνοησει τελειως το thread εως ωτου το τερματισει και μπορει να ερθει εδω χαλαρος και να πει την αποψη του. <br><br>Ειναι απλη λογικη. Μετα την κυκλοφορια του game, δεν μπαινεις στο αναλογο thread εαν θες να αποφυγεις spoilers αφου μπορει και κατα λαθος να ξεφυγει σε καποιον κατι. <br>
 

Miden Agan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
1,627
H νυχτερινή Πράγα, που λέτε, είναι απο τις καλύτερες (αν όχι η καλύτερη) σε οπτική απόδοση+overall feeling του κυβερνοπάνκ κόσμου τους DeusX.  <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /><br><br>Μοιράζεται το θρόνο με την πανέμορφη Toussaint του Μπλοντ εντ Γουάιν .
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,695
<blockquote><br>@hellion<br><br>Όταν σ&#039; ένα παιχνίδι κάτι είναι μπλε και σε άλλο παιχνίδι ΤΟ ΙΔΙΟ μπλε το λέμε πράσινο κάτι τρέχει με το κριτήριο μας. Ανεξάρτητα σε πια κατηγορία ανήκει το παιχνίδι. πχ Το καλό gameplay είναι καλό gameplay, ανεξάρτητα του αν μιλάμε για platform, sandbox, shouter ή rpg.(φυσικά είναι άλλα τα κριτήρια που κρίνεται το "καλό" ανα είδος και φυσικά το "καλό" είναι υποκειμενικό). Αν μπορείς να παραβλέψεις, ένα ίσως μέτριο(dunno) story και να απολαύσεις το gameplay s&#039; ;ena 1st person RPG θα έπρεπε να μπορείς να κάνεις το ίδιο και σε ένα 1st person sandbox. (ενδεικτικό το δεύτερο πρόσωπο, δεν αναφέρομαι σε εσένα...)<br> Δεν είμαι σίγουρος για το ποιος έμπλεξε τις φούτσες με τις βούρτσες. </blockquote><br><br>Πες μου λίγο σε παρακαλώ τι είναι το Fallout 1 και το Fallout 2. Με λίγα λόγια. (1)<br><br>Πες μου μετά και τι είναι το πρώτο Deus Ex του 2000. (2)<br><br>Σύγκρινε μετά το gameplay του (2) με τα Human Revolution και Mankind Divided, και του (1) με το Fallout 1 και 2.<br><br>Θα σε γλιτώσω από την αναζήτηση: το (2) είναι ένα action-rpg, και έχει ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο Gameplay με το original DEUS EX, πραγματεύεται ΤΑ ΙΔΙΑ ζητήματα, ο κόσμος έχει ΤΗΝ ΙΔΙΑ ατμόσφαιρα, και μάλιστα όλα αυτά τα βλέπουμε σε ΚΑΛΥΤΕΡΗ υλοποίηση θα τολμούσα να πω ακόμα και σε σχέση με το ορίτζιναλ.<br><br>Στο (1)... τίποτα δεν είναι ίδιο, ούτε καν παραπλήσιο. Μιλάμε για κάτι ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικό, που απλά τοποθετείται σε ένα μέρος του κόσμου του (1).<br><br>Αν ΔΕΝ καταλαβαίνεις το γιατί μιλάμε πράγματι περί πούτσας και βούρτσας εν προκειμένω, μάλλον δεν θες να καταλάβεις.<br><br><blockquote>Αλλά κλέιν υποθέτω ότι το ragequit δεν είναι κατάλληλο για όλες τις gaming συζητήσεις... Ειδικά αν κάποιος τολμήσει να ακουμπήσει το δόγμα... </blockquote><br><br>Μα εσύ δεν κάνεις συζήτηση εν προκειμένω. Βγάζεις την γνωστή Passive-Aggressive ειρωνεία που βγάζεις σε κάθε θρεντ έστω και έμμεσα σχετικό με Fallout 4, που σκοπό έχει να δείξει πως "το Ragequit κρίνει με 2 μέτρα και 2 σταθμά ένα γκεημ που εγώ γουστάρω άρα έχουν άδικο κι εγώ δίκιο κι οφείλω να τους το τονίζω συνέχεια" ή κάτι τέτοιο.<br><br>Γουστάρεις το Fallout 4. Δεκτόν, περί ορέξεως κτλ κτλ. Εγώ δεν το γουστάρω, και έχω τεκμηριώσει πολλάκις την άποψή μου και εντός ρηβιού και εκτός. Αν εσύ εξακολουθείς να θες να εντοπίσεις δόλο ή 2 μέτρα και 2 σταθμά σε αυτήν μου την άποψη, λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά δεν.<br><br><blockquote>Συνεχίζει το αστείο με τα fishdicks που μοιράζεις. Αναρωτιέμαι αν θα είχες το ίδιο ύφος, αν με είχες μπροστά σου(ή έστω μέσω mumble) ή είσαι άλλος ένας μαχητής του πληκτρολογίου του fishstick. Ξεκαβάλα...<br><br>Δεν έχω σκοπό να συνεχίσω κουβέντα... συγχύστηκα  <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" /><br></blockquote><br><br>...σοβαρά τώρα? Πες μου όντως αν τρολλάρεις ή αν το εννοείς, έχει καεί η φλάτζα μου και δεν μπορώ να το ξεχωρίσω.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,683
<blockquote><br>H νυχτερινή Πράγα, που λέτε, είναι απο τις καλύτερες (αν όχι η καλύτερη) σε οπτική απόδοση+overall feeling του κυβερνοπάνκ κόσμου τους DeusX.  <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /><br><br>Μοιράζεται το θρόνο με την πανέμορφη Toussaint του Μπλοντ εντ Γουάιν .<br></blockquote><br><br>Κάτσε ρε φίλε 0Αγάνε, διότι βγαίνεις off-topic. Αυτό που είπες τώρα τι σχέση έχει με την Braille και το πώς αυτή εξελίχθηκε από τα αιγυπτιακά ιερογλυφικά?
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
<blockquote><br>Το thread αυτο φτιαχτηκε για να γινονται κουβεντες πανω στον συγκεκριμενο τιτλο. Ειναι απολυτως λογικο να γινονται κουβεντες για ολα τα σημεια του story και αν καποιον τον ενοχλει, το καλυτερο που μπορει να κανει ειναι να αγνοησει τελειως το thread εως ωτου το τερματισει και μπορει να ερθει εδω χαλαρος και να πει την αποψη του. <br><br>Ειναι απλη λογικη. Μετα την κυκλοφορια του game, δεν μπαινεις στο αναλογο thread εαν θες να αποφυγεις spoilers αφου μπορει και κατα λαθος να ξεφυγει σε καποιον κατι.<br></blockquote><br><br>Ωραία γενική άποψη. <br>Στο RQ συγκεκριμένα 5 χρόνια σχεδόν έχω φάει απειροελάχιστα spoilers κι αυτό όχι επειδή δεν μπαίνω στα threads μετά τις κυκλοφορίες. Σε όλα τα Threads τηρείται το spoilertag. Ακόμα και στο "got spoiler thread" γράφετε μέσα spoilertag! Γενικά αυτή η πρακτική ακολουθείται από τα τακτικά μέλη. Ακόμα και στο "Life is Strange" που δεν είναι και το κορυφαίο παιχνίδι της γης γίνονται αναλύσεις επί αναλύσεων μέσα σε spoilertag. Στο W3 που βγήκε πέρσι ακόμα είναι spoiler free και γίνονται γενικόλογες συζητήσεις. Έτσι λειτουργεί το RQ.<br><br>Στην προκειμένη περίπτωση ξέφυγε σε 2 posts το killswitch. Εντάξει δεν έγινε κάτι μπορεί να συμβεί. Έβαλα εικόνα με Spoiler. Ακολούθησε ειρωνικό σχόλιο από τον Κώστα το οποίο προσωπικά δεν με πείραξε και το είχα αναμενόμενο, συνεχίστηκε σαχλοσυζήτηση. Σήμερα μάθαμε φάτσα φόρα που είναι αυτό και συνεχίζουμε να το αναλύουμε. Διαφορετικό πράγμα το ξέφυγε κάτι και διαφορετικό το να πούμε που είναι, πως κολλάει στο lore κλπ.<br> <br>Όταν έδειξα κι εξήγησα πως με ενοχλεί, τότε ναι το καλύτερο ήταν να μου πουν μία άλλη ακριβής επιλογή τερματισμού (διάβασα πριν το edit όχι επειδή πατάω F5 αλλά επειδή κάνουμε συζήτηση και περίμενα απάντηση). Αλλά οκ δεκτό ίσως όλο αυτό να είναι δική μου ακραία αντίδραση και ναι λάθος μου που μπαίνω εδώ.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,683
Το ότι θα ξεκινήσει πάντως τέτοια "καυτή" κουβέντα με αφορμή και αιτία τη γνώμη κάποιου που δεν έχει καν παίξει το παιχνίδι, δεν το περίμενα.<br><br>Ήρθε η ώρα μου φαίνεται για το<br><br><img src="http://www.images-iherb.com/l/FBS-00340-3.jpg" alt="FBS-00340-3.jpg" class="bbcode_img" /><br><br>Ας πάρουμε όλοι από ένα.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Βετζετέριαν λέει, υπονοείς τίποτα; Έλεος δηλαδή.<br><br>Για τα σπόιλερς είναι απλά τα πράματα. Ελπίζετε να ξεχάσετε ότι ειπώθηκε μέχρι να παίξετε το γκέημ, ή μπλοκάρετε τον γκου. :thumbsup:<br><br>Περί άποψης κάποιου που δεν έχει παίξει ένα γκέημ, θα &#039;λεγα κάτι για το Νο Man&#039;s Sky ή το <insert ubi game here>, αλλά με απέλυσε ο Sean από δικηγόρο του εδώ και λίγες μέρες. Δεν απαντάει και στα μηνύματα μου, οπότε fishdicks. Η γιούμπι δε νιώθει όπως και να&#039;χει.. :pcmr:<br><br><span class="bbcode_spoiler">https://www.youtube.com/watch?v=Q4iKLWjp-JM</span>
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,683
Soda μου σου έχω εξηγήσει πλήρως τη γνώμη μου για το No Man&#039;s Sky. Ποτέ δεν το έκρινα ως παιχνίδι, έκρινα τη marketing τακτική που ακολουθήθηκε. Όποιος ενδιαφέρεται ας ανατρέξει στο αντίστοιχο thread. <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /><br><br>[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=UhJteYnoLBI[/youtube]
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Γενικά μιλάω, φυτίλια να μπαίνουν. Σκοτώνω ώρα μέχρι να φύγω για καφέ. :blush2: :pcmr:
 

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,207
<blockquote><br><blockquote><br>Βασικά σε βρήκαμε μικρή και σε δουλεύουμε Κara, στην πραγματικότητα δεν υπάρχει killswitch στο Mankind Divided.<br><br>Συγνώμη που το χαλάω ρε παιδιά, αλλά νομίζω το αστείο εις βάρος της Kara παρατράβηξε...<br></blockquote><br>Οι τελευταίες τρεις σελίδες μου έχουν καταστρέψει την προσέγγισή στο τελικό boss fight. Γνωρίζω και αναμένω πολλαπλές προσεγγίσεις, θα διάλεγα τελευταία στιγμή αναλόγως το πως μου πάει η ιστορία και η ψυχολογία του Adam μέχρι εκείνη στη στιγμή. Τώρα υπάρχει ένας δρόμος.<b> Πρέπει να βρω ένα πράγμα σε ένα συγκεκριμένο μέρος και να έχω μία επιλογή.</b><br><br>Γιατί; Επειδή δεν μπορείτε να βάλετε spoliertag όσο συζητάτε για ένα γαμωβιντεοreview. Αλλά κλαιν χαρούμενο 4ο playthrough <br><br><blockquote><br><blockquote><br><blockquote><br>Σε ευχαριστώ που δεν με spoilerιάζεις. Αν και για να πούμε την αλήθεια, με αυτά που έχω διαβάσει μέχρι τώρα κάτι spoilers τα έχω φάει... <br></blockquote><br>Και αφού τα έχεις φάει εσύ λες "δεν πάω να γράψω που είναι το killswitch αφού δεν είναι σημαντικό για μένα. Αφού το είπε ο AJ στο βίντεο και το είδα όλοι θα το έχουν δει." Σε ευχαριστώ.<br></blockquote><br><br>Συγνώμη Κάρα. Νόμιζα ότι είμαι ο μοναδικός εδώ μέσα που δεν το έχει παίξει. Ο σαρκασμός στο τέλος ήταν περιττός ... <br></blockquote><br><br>Καθόλου περιττός. Σε 2 βδομάδων παιχνίδι ΔΕΝ γίνεται να είσαι ο μοναδικός. Και οκ δεν σε νοιάζει εσένα, άλλους όμως ενοχλεί. Ένα κουμπάκι είναι και κρύβεται το κείμενο και μετά ανέλυσε όσο θες αυτό που έχεις καταλάβει από αναλύσεις άλλων.<br></blockquote><br><br>Δεν εχω παρακολουθησει τη συζητηση αλλα ψυλλιαζομαι σε τι αναφέρεσαι. Και δε νομιζω οτι υπαρχει μονοδρομος εκει.
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
Μισό, για να καταλάβω τι έγραψε ο βορειος, η μια από τις συζητήσεις που γίνονται αυτή τη στιγμή εδώ πέρα, αφορά το ότι ανέφερα ότι το killswitch είναι σε ένα γραφείο; Όλα τα υπόλοιπα δηλαδή, όπως η ύπαρξη αυτού του killswitch που προηγήθηκε χρονολογικά, η terminator αφίσα και το Easter egg κτλ, είναι ήσσονος σημασίας και αφορμή να υποβιβαστώ στους νέοπες του φόρουμ ... Πέραν του ότι είναι νήμα που αφορά παιχνίδι που έχει κυκλοφορήσει ευρέως εδώ και εβδομάδες ... <br><br><br>Το βίντεο του AJ που δείξατε εδώ στάθηκε η αφορμή για να ξαναπιάσουμε μια συζήτηση γύρω από το παιχνίδι, ναι δεν το έχω παίξει γιατί περιμένω την GOTY,  αλλά για αυτό και απευθύνομαι εδώ για να σχολιάσουμε τα του παιχνιδιού τώρα που είναι νωρίς και όχι μετά με νεκρανάσταση του νήματος... <br><br><br>Προσωπικά δεν θεωρώ ότι υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά, και στο 90% των δικών σας reviews συμφωνώ... Τώρα βρέθηκε ένα που δεν συμφωνώ και τόσο γιατί ίσως να ήταν πιο ανεκτικό ενώ εγώ θα του έβαζα 30 points κάτω, δεν έγινε και τίποτα όμως... <br><br><br>Υ.Σ. Φυσικά συμφωνώ με την συνταγογράφηση του Βόρειου για όσους το έχουν ανάγκη... <br><br><br>Υ. Σ. 2 Να αναφέρω επίσης για όσους δεν γνωρίζουν πως από το Tapatalk που μπαίνω συνήθως, διότι τα μεγάλα πλαίσια του forum δεν είναι ιδιαίτερα ευανάγνωστα, ΔΕΝ υπάρχει δυνατότητα για Spoiler tags και αφού το killswitch είχε ειπωθεί ήδη δεν καταλαβαίνω πως εγώ έκανα χειρότερα τα πράγματα <br><br><br>-Spoiler Duck Logic Spoiler-<br><br> <br>Sent from my N5206 using Tapatalk<br>
 

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,207
<blockquote><br>Πάμε λοιπόν για ακόμη μια φορά.<br><br>1) Η ιστορία, ΔΕΝ είναι ημιτελής. Τα γεγονότα που βλέπουμε στον πρόλογο αποτελούν το προοίμιο μιας Άλφα πλοκής, και η πλοκή αυτή εξελίσσεται και ολοκληρώνεται ΠΛΗΡΩΣ μέσα στα όρια του παιχνιδιού. Αυτό δεν αλλάζει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ότι κι αν λέει ο κάθε θυμωμένος Τζο ή ο οποιοσδήποτε. Θέμα του καθενός από εκεί και πέρα αν αυτή η πλοκή (που ξαναλέω, έχει αρχή μέση και τέλος κανονικότατα) του φανεί αξιόλογη ή όχι, ειδικά σε σχέση με τον "επικό" χαρακτήρα του ΗR που λέει και ο Μποράτσος παραπάνω. Εμάς μας φάνηκε αξιόλογη. Τι να κάνουμε.<br><br>2) Τα DLC όντως προλογίζονται στο φινάλε, και είναι και ο ΜΟΝΟΣ λόγος που εγώ προσωπικά δεν θα έβαζα στο παιχνίδι 100%. Αλλά αυτά τα DLC δεν έχουν σχέση με την πλοκή που πραγματεύεται το παιχνίδι στην αρχική του έκδοση, απλά έχουν σχέση με χαρακτήρες που γνωρίσαμε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, πράγμα που δεν είναι σε καμία περίπτωση το ίδιο με το να πεις "πετσόκοψαν το φινάλε για να το βγάλουν ως DLC". Καλό είναι να μην γίνονται τέτοια όπως και να έχει.<br><br>3) Τα microtransactions ούτε σε κάνουν overpowered (είσαι ήδη αρκετά), ούτε προσθέτουν μέσα στο παιχνίδι κάτι που χάνει όποιος δεν επενδύσει σε αυτά. Τουτέστιν, είτε είναι εκεί είτε δεν είναι δεν επηρεάζουν απολύτως σε τίποτα.<br><br>4) <blockquote>Να δεχτώ την κριτική ότι δεν ήξερε πως killswitch υπήρχαν και στο 1ο. Αυτό δεν σημαίνει πως να το βρίσκεις κάτω από ένα τυχαίο γραφείο το καθιστά αξιόλογο....είναι απλά χαζό και ατεκμήριωτο (δεν ξέρω εάν υπάρχει αυτή η λέξη)</blockquote><br><br>Το γραφείο δεν είναι ούτε τυχαίο, ούτε φάτσα-φόρα μες στα μούτρα σου. Απαιτεί μεθοδικό ψάξιμο για να το βρεις, κάτι το οποίο απ&#039;ότι καταλαβαίνω δεν κάνουν και πολλοί (με βάση το ότι αγνοούν στοιχεία του Lore που επεξηγούνται μια χαρά στις in-game νουβέλες που βρίσκεις με ψάξιμο, και μετά ταμπελιάζουν αυτήν τους την άγνοια ως "ελλιπές και ακατανόητο σενάριο").<br></blockquote><br><br>Συμφωνω με τα της πλοκης. Αδυνατώ να καταλάβω τι περιμενε το κοινό το οποίο μιλάει για απότομο τέλος και παραλογο focus της πλοκής στον μαρτσένκο. Να συλλάβουμε τους ιλουμινάτους; Δηλαδή τους ιδιους χαρακτήρες που στο συμπαν του παιχνιδιού κινούν τα νήματα και 23 χρόνια μετά ,όπως γνωρίζουμε από το πρωτο Deus Ex ,το οποίο παραμένει canon; Σοβαρα;  Tωρα στο killswitch  με εχετε καταμπερδέψει.<br><br><span class="bbcode_spoiler">Xαλάει κάποιους η ύπαρξη kilswitch για τον ρώσο; Είχαμε στο HR πρακτικά τρεις συγκρίσιμες καταστάσεις, η μια το σαμποτάζ και η αλλαγή τσιπ, η άλλη στον Adam και η τρίτη το incident πρακτικά. Επίσης αδυνατώ να καταλάβω γιατι κανεις θα ειχε θεμα με αυτό όταν αρκεί μια EMP grenade και ενα takedown για να ξεμπερδέψεις με τον Μαρτσένκο ούτως ή άλλως.</span>
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
<blockquote><br><blockquote><br>Πάμε λοιπόν για ακόμη μια φορά.<br><br>1) Η ιστορία, ΔΕΝ είναι ημιτελής. Τα γεγονότα που βλέπουμε στον πρόλογο αποτελούν το προοίμιο μιας Άλφα πλοκής, και η πλοκή αυτή εξελίσσεται και ολοκληρώνεται ΠΛΗΡΩΣ μέσα στα όρια του παιχνιδιού. Αυτό δεν αλλάζει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ότι κι αν λέει ο κάθε θυμωμένος Τζο ή ο οποιοσδήποτε. Θέμα του καθενός από εκεί και πέρα αν αυτή η πλοκή (που ξαναλέω, έχει αρχή μέση και τέλος κανονικότατα) του φανεί αξιόλογη ή όχι, ειδικά σε σχέση με τον "επικό" χαρακτήρα του ΗR που λέει και ο Μποράτσος παραπάνω. Εμάς μας φάνηκε αξιόλογη. Τι να κάνουμε.<br><br>2) Τα DLC όντως προλογίζονται στο φινάλε, και είναι και ο ΜΟΝΟΣ λόγος που εγώ προσωπικά δεν θα έβαζα στο παιχνίδι 100%. Αλλά αυτά τα DLC δεν έχουν σχέση με την πλοκή που πραγματεύεται το παιχνίδι στην αρχική του έκδοση, απλά έχουν σχέση με χαρακτήρες που γνωρίσαμε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, πράγμα που δεν είναι σε καμία περίπτωση το ίδιο με το να πεις "πετσόκοψαν το φινάλε για να το βγάλουν ως DLC". Καλό είναι να μην γίνονται τέτοια όπως και να έχει.<br><br>3) Τα microtransactions ούτε σε κάνουν overpowered (είσαι ήδη αρκετά), ούτε προσθέτουν μέσα στο παιχνίδι κάτι που χάνει όποιος δεν επενδύσει σε αυτά. Τουτέστιν, είτε είναι εκεί είτε δεν είναι δεν επηρεάζουν απολύτως σε τίποτα.<br><br>4) <blockquote>Να δεχτώ την κριτική ότι δεν ήξερε πως killswitch υπήρχαν και στο 1ο. Αυτό δεν σημαίνει πως να το βρίσκεις κάτω από ένα τυχαίο γραφείο το καθιστά αξιόλογο....είναι απλά χαζό και ατεκμήριωτο (δεν ξέρω εάν υπάρχει αυτή η λέξη)</blockquote><br><br>Το γραφείο δεν είναι ούτε τυχαίο, ούτε φάτσα-φόρα μες στα μούτρα σου. Απαιτεί μεθοδικό ψάξιμο για να το βρεις, κάτι το οποίο απ&#039;ότι καταλαβαίνω δεν κάνουν και πολλοί (με βάση το ότι αγνοούν στοιχεία του Lore που επεξηγούνται μια χαρά στις in-game νουβέλες που βρίσκεις με ψάξιμο, και μετά ταμπελιάζουν αυτήν τους την άγνοια ως "ελλιπές και ακατανόητο σενάριο").<br></blockquote><br><br>Συμφωνω με τα της πλοκης. Αδυνατώ να καταλάβω τι περιμενε το κοινό το οποίο μιλάει για απότομο τέλος και παραλογο focus της πλοκής στον μαρτσένκο. Να συλλάβουμε τους ιλουμινάτους; Δηλαδή τους ιδιους χαρακτήρες που στο συμπαν του παιχνιδιού κινούν τα νήματα και 23 χρόνια μετά ,όπως γνωρίζουμε από το πρωτο Deus Ex ,το οποίο παραμένει cannon.  Tωρα στο killswitch  με εχετε καταμπερδέψει.<br></blockquote><br>Το πρόβλημα με το killswitch δεν είναι η ύπαρξη του αυτή καθαυτή, από ότι έχω καταλάβει, εκτός του Angry Joe. <br><br>Το πρόβλημα είναι ότι αποκαλύφθηκε από μέλος εδώ η ύπαρξη του, σχολιάζοντας το βίντεο του AJ, και μετά εγώ αποκάλυψα ότι βρίσκεται κάτω από ένα γραφείο. Δεν είπα γιατί δεν ξέρω που είναι αυτό το γραφείο καθώς αγνοούσα και την ύπαρξη ακόμα του εν λόγω killswitch, αλλά όπως βλέπεις δημιουργήθηκε πρόβλημα με αυτό.... <br><br>Sent from my N5206 using Tapatalk<br>
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
@ Cercaphus Δε θα σου εξηγήσω αυτά που δεν έχεις καταλάβει. Αν θες για να σου λυθούν κάποιες απορίες μπορείς να διαβάσεις προσεκτικότερα τα γραφόμενά μου. Επίσης μη ψάξεις για αφίσα Terminator, όταν το παίξεις.
 
Top Bottom