Ούτε πήρα χαμπάρι πως έχει banchmark, εκεί που το χώσαν. <br><br>Λοιπόν, με το MSAA πάντα στο off, και exclusive fullscreen στο on γιατί βοηθάει να κερδίσεις 1-2 fps.<br><br>Χρήση Very high και Ultra presets, ΑΛΛΑ με Motion Blur και Chromatic aberration στο off γιατί απλά δε μου αρέσουν. Ανάλυση 1080p.<br><br>Very High: Min 44, Avg 52, Max 66. <br><br>Ultra: Min 36, Avg 44, Max 55.<br><br>Μια δοκιμή με "πραγματικό" Ultra, δηλαδή με Motion Blur και Chromatic aberration στο on.<br><br>Full Ultra: Min 34, Avg 42, Max 54.<br><br>Χάσαμε 2fps για εφέ που εμένα προσωπικά δεν μου αρέσουν, αλλά περί ορέξεως.<br><br>Και για να κλάψουμε/γελάσουμε λίγο, Full Ultra με MSAA 4x (πάει και 8x, αλλά φοβάμαι μη πάθει η GPU καρδιακό).<br><br>Full Ultra MSAA 4x: Min 17, Avg 22, Max 28<br><br> :'( :'( :'(<br><br>Και μια τελευταία περασιά με Very High, Motion Blur και Chromatic Aberration στο off, αλλά MSAA 2x έτσι από περιέργεια.<br><br>Very High MSAA 2x: Min 30, Avg 38, Max 49.<br><br>Παλεύεται, αλλά να πω πως είναι εμφανώς καλύτερο από ότι χωρίς MSAA 2x, θα λέω ψέμματα.<br><br>Για τα δικά μου γούστα και απαιτήσεις, θα μείνω στο Ultra, MB και CA off, MSAA off. <br><br>Αρκετά με το benching, θα επανέλθω όταν μπει DX12 support. Πάμε τώρα για gameplay :mosh: :mosh: :mosh:.<br><br>EDIT: Ξέχασα να αναφέρω πως το παιχνίδι τα παραλέει σε ότι αφορά VRAM requirements. Με MSAA στο off, το Very High preset βγάζει πάλι warning πως θέλει πάνω από 4GB VRAM, αλλά το πραγματικό usage δεν είναι ούτε 3 (2900ΜΒ για την ακρίβεια).<br><br>