Κατάφερα και το ολοκλήρωσα αισίως. Το κοντέρ στο Steam γράφει... 40 ώρες επακριβώς, έχοντας κάνει όλα τα sidequests, points of interest, διαβάζοντας όλα τα μεηλς και τα ebooks που μπορούσα να βρω, και επιχειρώντας πλήρες Ghosting playthrough. Και πάλι όμως δεν νομίζω πως έκανα "100%" playthrough, μου ξέφυγαν αρκετά πράματς (κυρίως βιβλία, μεηλς και αυτά τα αρχεία Breach που βρίσκεις μέσα στο παιχνίδι) που άνετα θα προσέδιδαν ένα γενναίο 5ωρο έστω έξτρα παιχνιδιού. Nα σημειωθεί επίσης πως ούτε καν ασχολήθηκα με το Breach Mode που υπάρχει στο μενού του παιχνιδιού.<br><br>Σκόρπιες σκέψεις:<br><br>-Γενικά το λες κάπως πιο "RPG" σε σχέση με το Human Revolution. Σε όλη τη διάρκειά του κεντρικού σεναρίου θα κληθείς να λάβεις αποφάσεις (αλληλοαποκλειόμενες επιλογές ανάμεσα στο μονοπάτι "Α" και το "Β" κυρίως) που έχουν ως αποτέλεσμα την ανάληψη διαφορετικού Mission για την εξέλιξη της ιστορίας (οπότε απαιτείται τουλάχιστον 1 ακόμα playthrough για να παιχτούν όλες-όλες οι αποστολές) και οποίες επηρεάζουν σε μικρό έστω βαθμό και την εξέλιξη της αφήγησης μέχρι το φινάλε.<br><br>-Νομίζω υπάρχουν 3 διαφορετικά φινάλε. 2 με βάση τις κυρίως επιλογές που λαμβάνεις λίγο πριν το φινάλε, και μια τρίτη και "καλύτερη" που απαιτεί και λίγο αυτοσχεδιασμό. Ο τρόπος που αξιοποιείς για να φτάσεις στο εκάστοτε φινάλε επηρεάζεται, όπως είπα και παραπάνω, σε μικρό βαθμό από τα μονοπάτια που επέλεξες να ακολουθήσεις κατά τη διάρκεια του game.<br><br>-Υπάρχει επιλογή για New Game+ όπως στον γουίτσορα. Τουτέστιν... έρχεται και 2ο playthrough στο καπάκι.<br><br>-Έχω μια βάσιμη υποψία πως είναι bugαρισμένα κάποια achievements στο Steam :'(<br>Εδιτ: άκυρο, απλά έπρεπε να ολοκληρωθούν τα Credits για να περαστούν. Και ΝΑΙ, πήρα και το "Pacifist" και το "Foxiest of the Hounds" :salute:<br><br>-Το... φινάλε του φινάλε αποτελεί σαφές tie-in για το πρώτο DLC. Άρα τα "story DLC" δεν τα λες και αυτοτελείς ιστορίες πλήρως, αλλά συνεχίζουν ουσιαστικά την πλοκή του παιχνιδιού μετά τα κυρίως γεγονότα.<br><br>-Δεδομένου πως το Blood and Wine ήταν expansion, μιλάμε άνετα για GOTY μέχρι στιγμής.