What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Διάδοχος επαναστάτησε στο λαπτοπ

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Hardware ζημιά ουσιαστικά, όταν συνδέσεις εξωτερική οθόνη θα ξέρεις οριστικά αν επηρεάστηκε μόνο η GPU ή αν στραβώσανε τα πάντα όλα σε mobo οπότε και το χαιρετάς μόρτικα το λαπτοπάκι.<br><br>The high cost of doing business και τα σχετικά <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Καλησπέρα, καλησπέρα. Αυτή τη στιγμή σας γράφω από το laptop. Το οποίο το έχω συνδέσει στην τηλεόραση.<br><br>Συνεπώς το μόνο που έπαθε ζημιά ήταν η οθόνη. <br><br>Ακούω ιδέες. Πώς θα κάνουμε καλά τον ασθενή? Ή μόνο μάστορας μπορεί να διορθώσει την κατάσταση?
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Λόγω της φύσης των display matrixes των περισσότερων laptops, μόνη λύση είναι ο Κινέζος-ebay που θα σου πουλήσει άλλη οθόνη, 100% συμβατή με το μοντέλο σου. Ο οποιοσδήποτε μάστορας απλά θα πάρει την Κινεζο-οθόνη και θα στην εγκαταστήσει χωρίς να παιδευτείς. Σκέψου το σαν την αντίστοιχη φάση με τα κινητά ένα πράγμα. Σόλο έτσι να πειράξεις τζαμπεράκια και να παίξει μαγικά, λυπούμεθα, δεν έχει <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

Dark Archon

Mind-flayer
Joined
Dec 21, 2012
Messages
1,682
Τουλάχιστον τώρα ξέρουμε οτι είναι θέμα οθόνης. Είναι δύσκολο να έχουν φύγει απο την θέση τους οι καλωδιοταινιές, αν όμως έχεις όρεξη θα μπορούσες να τις βγάλεις και να τις ξαναβάλεις. Αλλιώς πας κατευθείαν για νέα οθόνη.<br>Ψάξε μήπως βρεις καμιά μεταχειρισμένη οθόνη σε καλή τιμή στο insomnia.
 

f2bnp

Mind-flayer
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,737
Πραγματικά εύχομαι να μην έσπασε/χάλασε η οθόνη, αλλά να κουνήθηκαν οι επαφές μεταξύ μητρικής και οθόνης. Οπότε για αρχή το ελέγχεις σιγά σιγά να δεις αν είναι εκεί το πρόβλημα.<br><br>Αν δεν, τότε κατά 99% πας για αλλαγή οθόνης, και θα πρέπει να κοιτάξεις για αρχή insomnia και έπειτα ebay όπως πρότειναν και οι υπόλοιποι!
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Στην περιπτωση που χρειαστει να παραγγειλω για κατι τετοιο θα κοιταξω?<br><br>http://www.ebay.com/itm/New-IBM-Lenovo-Essential-G500-59372006-Laptop-Screen-15-6-Matte-Monitor-UK-/310951175547?hash=item486622657b:g:hO0AAOxyF0pTf0Xv
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Mάλλον δεν κατάλαβες ότι επίτηδες στην έκανε ο μικρός γιατί δεν ανέχεται pc που δεν είναι σταθερό και για αυτό φταίς εσύ  :pcmr:
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Λες ε?  :hmm:<br><br>Λογικο μου ακουγεται. Ομολογουμενως εχω καζουολοποιηθει λιγο. Ισως το&#039; κανε για να με ξυπνησει.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Εχω παρατηρησει τωρα που το εχω συνδεδεμενο στην tv (να που τελικα δεν ειναι τοσο αχρηστη) καθως πληκτρολογω πως η οθονη του λαπτοπ αλλαζει χρωματισμους. Μαυριζει και αποκταει ξανα σιγα σιγα το ασπρο χρωμα της ή γκριζαρει ή αναβοσβηνει.<br><br>Βγαζουμε κανα συμπερασμα απο αυτο?
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
4,000
<blockquote><br>Εχω παρατηρησει τωρα που το εχω συνδεδεμενο στην tv (να που τελικα δεν ειναι τοσο αχρηστη) καθως πληκτρολογω πως η οθονη του λαπτοπ αλλαζει χρωματισμους. Μαυριζει και αποκταει ξανα σιγα σιγα το ασπρο χρωμα της ή γκριζαρει ή αναβοσβηνει.<br><br>Βγαζουμε κανα συμπερασμα απο αυτο?<br></blockquote><br><br>Ότι ξέρεις "τυφλό σύστημα";  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

devilride

Blackguard
Joined
Aug 4, 2013
Messages
1,326
<blockquote><br>Εχω παρατηρησει τωρα που το εχω συνδεδεμενο στην tv (να που τελικα δεν ειναι τοσο αχρηστη) καθως πληκτρολογω πως η οθονη του λαπτοπ αλλαζει χρωματισμους. Μαυριζει και αποκταει ξανα σιγα σιγα το ασπρο χρωμα της ή γκριζαρει ή αναβοσβηνει.<br><br>Βγαζουμε κανα συμπερασμα απο αυτο?<br></blockquote><br><br>...αυτο δεν ειναι οθονη πλεον....ειναι η ντισκο μπαρμπαρελα ^.^ ^.^
 

Dark Archon

Mind-flayer
Joined
Dec 21, 2012
Messages
1,682
Δυστυχώς δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα για τι τι φταίει. Το οτι κάνει τέτοια τρελά όμως ανεβάζει την πιθανότητα να έχει κουνηθεί κάτι μέσα.<br>Πρέπει να το πάρεις απόφαση οτι πρέπει να ανοίξεις τον φορητό, να ξεκουμπώσεις τα πάντα και να τα ξανακουμπώσεις μήπως φτιάξει. Αν δεν γίνει τίποτε παίρνεις μια οθόνη και το φτιάχνεις οριστικά. <br>Όταν το ανοίξεις πρόσεχε να μην μπερδέψεις τις βίδες γιατί δεν έχουν όλες τι ίδιο μήκος.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Κατι ειναι κι αυτό.  Πρεπει να το παρω αποφαση οτι πρεπει να το ανοιξω αργα ή γρηγορα. Θα ενημερωσω στο προσεχες μελλον τα αποτελεσματα μου.
 
Top Bottom