Διέρρευσαν Screenshots του φημολογούμενου “Oblivion Remake”

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Να μας πει καποιος που το καταβαζει αν μπορεις να γινεις champion στην αρενα απο το 3 λεβελ. Το ειχα καταφερει τοτε και ημουν πολυ περηφανος.
Θεωρητικά μπορείς και από το πρώτο λεβελ. Λεβελάρεις τα σκιλλζ αλλά δεν κοιμάσαι για να ενεργοποιηθεί η διαδικασία του level up.

To level επηρεάζει μόνο τα daedric shrine quests, όπου έχουν προαπαιτούμενο να είσαι πιο ψηλά για να ικανοποιηθεί το αφήγημα του daedric prince’s champion.

Το μέχρι τώρα κράξιμο για τα expansions είναι ολότελα λάθος. Με την basic έκδοση παίρνεις όλα τα προηγούμενα DLCs. Η Deluxe δίνει κάποια καινούργια cosmetics τα οποία έτσι κι αλλιώς όποιος κι αν ήταν θα μας τα πουλούσε.

Για την ώρα το χειρότερο είναι η επιλογή της χρωματικής παλέτας. Είναι τόσο λάθος που σακάτεψε πλήρως την αρχική ατμόσφαιρα του παιχνιδιού, οπότε σε συνδυασμό με τα τα τοπία και τον ηχητικό τομέα, νιώθω σαν να βλέπω ένα αποτυχημένο πείραμα κλωνοποίησης. Σίγουρα θα περιμένω να βγάλω το τελικό πόρισμα μόλις το πιάσω, πιθανόν παίζοντας το καινούργιο και το παλιό ταυτοχρόνως για να κάνω τις συγκρίσεις μου, αλλά για την ώρα δεν είμαι χαρούμενος.

Άλλη μια ανοησία που έχω εντοπίσει είναι ένα spell, μάλλον το λένε clayvorant, το οποίο σου δείχνει τον δρόμο για το επόμενο objective. Δηλαδή πόσο πιο ξεφτίλα; Ευτυχώς στο Oblivion είχαν κρατήσει την γραφή του journal αρκετά αναλυτική ώστε να μπορείς να παίξεις χωρίς markers και λοιπές βοήθειες, αλλά φοβάμαι μην είναι αυτό το μέλλον και το journal του TES 6 είναι ακόμη πιο λειψό κι από αυτό του Skyrim.

Τα journals και οι διάλογοι γενικά πάσχουν στο είδος. Δεν μου έκανε εντύπωση αν σε λίγα χρόνια όλες οι κυκλοφορίες ήταν σούπες τύπου Bethesda/Ubisoft theme parks.

πιάνετε και εσείς ένα θέμα πολύ πονεμένο τώρα. Από το wow το θυμάμαι που άρχισαν σε κάποια φάση να μας παίρνει από το χεράκι, έλα εδώ γιαβριμ σκότωσε το κουνελάκι εδώ και φέρε πίσω 2 αυτάκια εκεί, έλα καλόμ θα σου δείξω εγώ...

ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΣΚΙΣΩ ΣΤΟ DOWNVOTE!

troll είναι ο κερατάς, φρεσκαδούρα το ακάου :p

Παρόλα αυτά είδα και αυτό:

Τι έγινε; Πέθανε ο Τόντ;

Back