What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Diablo 3

f2bnp

Mind-flayer
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,737
Ε βασικά εδώ και καιρό ξέραμε ότι εργάζονται σε έκδοση του DIII για κονσόλα. Καλή φάση.
Ομολογουμένως όταν ανέβηκε ο Metzen πάνω στην σκηνή εχθές ήλπιζα σε Starcraft Ghost <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />.
 

firefistmark

Half-Ogre
Joined
Dec 19, 2012
Messages
402
Είμαι περίεργος να δω αν εκεί θα απαιτείται σύνδεση στο ίντερνετ,αλλιώς θα 'μαστε εμείς τα κορόιδα...
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Χέστηκ' η φοράδα στ' αλώνι. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
"..Players will be able to wage war against the Burning Hells <span style="font-size:5">on their own in single-player games</span>..."

θα ημουν ευγνωμων σε οποιον μου εξηγησει τι ακριβως σημαινει αυτο.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,821


f2bnp wrote:
ήλπιζα σε Starcraft Ghost <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />.</blockquote>

LOL. Not gonna happen and you know it...

Παύλο, γιατί ανέκδοτο?
Ι 'll just leave this here...
<span class="bbcode_spoiler">http://www.youtube.com/watch?v=52p_DyWoqHg</span>

 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,683
Adhan ουσιαστικά είναι ανέκδοτο γιατί σχεδιάστηκε τελικά με δείκτη τον απόλυτο συμβιβασμό μεταξύ console-PC version. Δεν ήταν όπως το Starcraft 64 ή ακόμη και το Diablo PSX που το παιχνίδι σχεδιάστηκε για πλατφόρμα το PC και μετά έκαναν τις τροποποιήσεις. Αυτό εξηγεί κάμποσα βήματα "προς τα πίσω" σε σχέση με το Diablo 2. Και περισσότερο αναφέρομαι στο ζήτημα της community (game lobbies κτλ.), παρά στα game mechanics αυτά καθεαυτά.

Θα μου πει κάποιος πώς όλα αυτά "ήταν γνωστά, πόσο μάλλον σε σένα βλάκα που έβλεπες και τις αγγελίες της Blizzard για console developers". Tru, tru.

Δες ημερομηνία στο αρχικό post.
<img src="http://i.imgur.com/u9zsDBW.png" alt="u9zsDBW.png" class="bbcode_img" />

Τελικά αυτό το 4chan δεν είναι μόνο η πηγή meme ανά το internet. Είναι η πηγή της αλήθειας.

 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,821
To συγκεκριμένο post υπήρχε μέχρι και σήμερα στο επισημο forum ως thread. Διαγράφτηκε φυσικά και η τύχη του δημιουργού του θρεντ αγνοείται. Ναι. Όλοι όσοι κράζαμε τόσο καιρό είμασταν haters. Ναι.
Τώρα ας θρηνήσουν και οι "πιστοί" για την πγοιότητα και το ποιόν αυτής της εταιρίας. Ουπς... ας σιωπήσουν καλύτερα διαφορετικά κινδυνεύουν να αποκτήσουν την ταμπέλα του hater.
 

f2bnp

Mind-flayer
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,737
Το καταλαβαίνεται φυσικά ότι το να λέτε ότι το παιχνίδι σχεδιάστηκε για να βγει σε κονσόλα τουλάχιστον 1.5 χρόνο μετά την κυκλοφορία του σε PC είναι λίγο ανόητο έτσι;
Εγώ το βλέπω όπως και το Warcraft Saga (Warcraft II σε κονσόλες), Diablo PS1 και Starcraft 64.
Επιπλέον, η Blizzard είχε πειραματιστεί και με το GameBoy για το Diablo 1, αν και δεν παίζει να προχώρησε ιδιαίτερα.
http://www.youtube.com/watch?v=CbvEO3DP7GI

Και όχι δεν είναι fake ή πλάκα. Είναι ένα prototype που πουλήθηκε πριν μερικά χρόνια.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,683
Adhan θεωρώ ακόμη πώς το παιχνίδι σε ορισμένους τομείς είναι πολύ καλό, αλλά εάν αυτοι συνδυάζονταν με στοιχεία του D2 (ειδικά η απουσία ανοιχτού χάρτη...), τότε θα είχαμε να λέμε όντως για το βασιλιά των ARPG. Ίσως να καταφέρουν να αλλάξουν το μισό τους κώδικα με το expansion. Μετά τις αλλαγές που βλέπω στο Sc2 με το HotS, έχω μία αμιδρά ελπίδα αλλά όχι πολλά πράγματα.

f2bnp
Το παιχνίδι δεν έχει κλείσει χρόνο ακόμη. Δεκαπέντε Μαΐου βγήκε. <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
Πιθανώς και να μην ήταν ευθύς εξαρχής η τάση προς τα εκεί. Αλλά γενικά η blizzard έχει χάσει την αξιοπιστία της σχετικά με την αλληλεπίδραση που έχει πλέον με την κοινότητά της, οδηγώντας σε τακτικές όπως προανέφερε ο Adhan πριν (σβήσιμο posts, λογοκρισία κτλ.).

Maverick
Δεν πρόκειται να σου καταστρέψω τη ζωή αποκαλύπτοντας την απάντηση. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> http://static.fjcdn.com/large/pictures/b1/7b/b17b9a_3179132.jpg" class="bbcode_url">Υπάρχουν επικίνδυνα πλάσματα εκεί.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,821
f2bnp (free to bash new/n00b players ή πέφτω έξω?) το κράξιμο έπεφτε πολύ καιρό πριν, δεν ξεφύτρωσε ξαφνικά, αυτό που δείχνει ο northlander πιο πάνω έρχεται να το επιβεβαιώσει (κι όπως είπε δες την ημερομηνία). Ε,σόρι κιόλας αλλά το- πιο απλοποιημένο πεθαίνει- skill tree και οι αστείοι διάλογοι είναι μόνα μερικά από τα στοιχεία που συνηγορούν υπερ του γεγονότος. Προσωπικά δε με χαλάει πάντως και τόσο. Να 'ναι καλά τα Torchlight 2, PoE και το Grim Dawn που έρχεται.

EDIT: Παύλο συμφωνώ εκεί που λες για το exp, ίσως να μην είναι αργά για να αναστρέψουν την κατάσταση.
 

f2bnp

Mind-flayer
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,737
Λοιπόν ένας ένας. Northlander, το PS4 θα βγει Χριστούγεννα του 2013, δηλαδή 1.5 χρόνο μετά το DIII. Δεν γνωρίζω αν η έκδοση για PS3 θα βγει ταυτόχρονα με αυτή για το PS4, φαντάζομαι πως έτσι θα γίνει, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πόσο καιρό ετοιμάζει τα παιχνίδια της η Blizz. :spiteful: Προσωπικά αυτά που διάβασα στο post του 4chan με εξαίρεση 1-2 μου φάνηκαν αστεία ως επιχειρήματα. Δεν ξέρω τι έχει παιχτεί στο official forum, αλλά και πάλι δεν με πολυενδιαφέρει, πραγματικά ποιος μπαίνει στο forum της Blizz; Ο καθένας που μπορεί να έχουν ορίσει moderator μπορεί να έσβησε το thread :malakas: .

Adhan, το nickname μου βγήκε σε μία στιγμή έμπνευσης/οίστρου όταν το θερμό καλοκαίρι του 2005 γράφτηκα στο forum του PCMaster και έπρεπε να σκεφτώ ένα. Fade To Black (το παιχνίδι κυρίως αν και λατρεύω το κομμάτι των Metallica) και το np είναι τα αρχικά μου, το όνομα μου δηλαδή. Πάντα μου άρεσε το αποτέλεσμα και μέχρι σήμερα δεν έχω βρει κάτι καλύτερο και πιο ξεχωριστό. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

Όσον αφορά το κράξιμο, είναι πάγια τακτική. Από εποχές Warcraft III το θυμάμαι, επειδή είχανε κάνει dump down το strategy στοιχείο και βάλανε ήρωες με RPG στοιχεία. Η ιστορία έδειξε αν ήταν καλό ή όχι το Warcraft III. Και το Diablo 1 θεωρήθηκε από την σοβαρή RPG κοινότητα της εποχής μια μαλακία και μισή που απλώς κλικάρεις το mouse συνεχώς. Πούλησε τα άντερα του και ουσιαστικά επανεφηύρε τον όρο Hack&Slash RPG.
Το skill tree προσωπικά το προτιμώ plain and simple σε τέτοιου είδους παιχνίδια, καθαρά προσωπική άποψη.
Οι διάλογοι όμως και το συνολικό writing φίλε μου είναι ξεκάθαρα ανώτεροι του D1 και D2. Το μυαλό και η νοσταλγία έχουν το κακό συνήθειο να σε μπερδεύουν κρατώντας μόνο τα καλύτερα κομμάτια και κάνοντας τα να φαίνονται 20 φορές καλύτερα από ότι ποτέ. Θυμάμαι πως έπαθα την πλάκα μου με την ατμόσφαιρα όταν πρωτοέπαιξα το Diablo 3 (συγκεκριμένα την Beta τον Απρίλη πέρσι) και είδα την Tristram για άλλη μια φορά.

Και για να ξηγιέμαι, δεν είμαι μέτοχος στην Blizzard, είμαι fan από μπέμπης, είναι από τις λίγες εταιρίες που έχω συνδέσει με τον κόσμο των PC και την ανάπτυξη μου. Αν εξαιρέσεις το WoW και το Warcraft 1, έχω παίξει όλα της τα παιχνίδια (ναι ακόμα και αυτά που είχε βγάλει ως Silicon & Synapse) και για όλα έχω άπειρες διαφορετικές και αξέχαστες ιστορίες να παραθέσω. Έχω μεγαλώσει με την Blizzard, όταν έβαζα το διασκάκι στον Pentium για να δω το trailer του επόμενου παιχνιδιού με αποκορύφωμα φυσικά αυτό το trailer για το Warcraft III :
Προφανώς δεν είναι η ίδια εταιρία με πριν τόσα χρόνια αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος κόσμος κόβει εισιτήριο για το Hate Train VIP Class. Όχι ότι θα αλλάξει κάτι τώρα που τα είπα και ησύχασα, αλλά απλά για να μην λέτε ότι λέω μαλακίες και μιλάω χωρίς να ξέρω. :cheers:
 
Last edited:

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Ε, ε, όχι και στόρι/writing το Diablo 3, μην τρελαθούμε!

Από τη σατανική, Σαμπαθική γκοθίλα του πρώτου σε ήμο πλοκαμοκόριτσα που "ταξιδεύουν τον κόσμο με το Θείο Κέην λύνοντας μυστήρια" αντί να πλένουν πιάτα στην κουζίνα τους όπως όρισε ο Θεός!

Ίσως φταίει που μεγάλωσα και έγινα γεροπαράξενος και κάποια παιχνίδια παίζουν τελείως αλλού μπάλα σε επίπεδο γραψίματος (Witcher, LA Noire, Deus Ex Human Revolution, Max Payne 3) και πλέον ο,τιδήποτε λιγότερο μου φαίνεται ελάχιστο.

Αλλά όχι και writing το Diablo 3. Και γω είχα χαρεί τρελά στην αρχή με την Τρίστραμ και σε όλο το πρώτο άκτ χαιρόμανε, γιατί είναι ουσιαστικά ρημέηκ του Ντιάμπλο 1. Στην έρημο και τη Γκόντορ ξενέρωσα άγρια και στο Πρότος Νέξους/High Heavens μασούλαγα το καπέλο μου ωσάν το Ρόμπαξ. Στο δε Ντιάμπλο με Βυζγοιά είχα ξεκαρδιστεί. Από τις πιο αντικλιμακτικές boss battles όλων των εποχών.

Παλιά έβγαινε ο Ντιάμπλος και χεζόσουν πάνω σου, τώρα σφύριζα αδιάφορα και τσέκαρα αυτό το SC2 mod που ονόμαζαν High Heavens.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490


f2bnp wrote:
Το καταλαβαίνεται φυσικά ότι το να λέτε ότι το παιχνίδι σχεδιάστηκε για να βγει σε κονσόλα τουλάχιστον 1.5 χρόνο μετά την κυκλοφορία του σε PC είναι λίγο ανόητο έτσι;
</blockquote>

Guinea Beta-Testing Pigs για την έκδοση των κονσολών. <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />


Η αισθητική στο σχεδιασμό των χαρακτήρων (συγκρίνω τα Diablo 1 και Diablo 3), όπως και τα inside-jokes/όπως θέλετε πείτε τις μαλακίες (βλέπε Ροζ πόνυζ), είναι immersion fucker και για μένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ, ΕΙΔΙΚΑ αν θες να είσαι ΑΞΙΟΣ συνεχιστής του παιχνιδιού Diablo.
Τώρα βεβαίως κάποιος θα κάνει quote μια μαλακία που σκέφτηκε ο Jay Wilson για να καθυσηχάσει τους "haters" :
"To παιχνίδι δεν φτιάχτηκε για να είναι συνεχιστής του Diablo 1".
ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,683
Αυτό που είπε ο Epitaph βασικά.

Επιπλέον το γράψιμο τόσο στο D1 όσο και στο D2, μπορεί να ήταν υπερβολικά απλοϊκό. Η διαφορά ήταν όμως ο <u>τρόπος</u> με το οποίον σου μετέδιδε αυτό το γράψιμο ήταν τίγκα μυστικιστικός, αφαιρετικός δημιουργώντας ακόμη και για τον ίδιο τον (σε γενικές γραμμές) αμίλητο χαρακτήρα σου μία αίσθηση δεσίματος. Ξεχνάει μήπως κανείς τον τόμο που περιγράφει τα Evils όταν έχεις μπει στην κόλαση στο D1 και το Great Exile? Πολύ μεγαλύτερη διαφορά από το να ρωτήσεις τον νταβρατισμένο politically-correct Tyrael, τι σκατά ήταν το Great Conflict.

Στο D3 κάτι τέτοιο έχει πάει περίπατο.
 

difunto

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 13, 2012
Messages
200
Το πρώτο act στο Diablo III ήταν πολύ καλό,ωραία ατμόσφαιρα και σχεδιασμός των levels και σχεδόν κανένα από τα προβλήματα στο σχεδιαμό του παιχνιδιού δεν φαινόταν.Το αντίθετο θα έλεγα,έβαζε τις βάσεις για να ακολουθήσει κάτι επικό.

Είμαι σίγουrος ότι πάρα πολλοί ίσως να μην αγόραζαν το παιχνίδι αλλά άλλαξαν γνώμη λόγο της beta.

Από κει και μετά άρχιζαν να εμφανίζονται τα πρώτα προβλήματα αλλά ακόμα και έτσι το παιχνίδι παρέμενε διασεδαστικό τις 12-15 ώρες μέχρι να το τερματίσεις για πρώτη φορά στο normal.

Έχω σταματήσει να παίζω από τον Ιούλιο και όπως έχω ξαναπεί περιμένω να δω τι αλλαγές θα φέρουν με το expansion.Αν θέλουν ο κόσμος να συνεχίσει να πάιζει το παιχνίδι θα πρέπει αναγκαστικά να αλλάξουν κατεύθυνση και να κάνουν πολλές αλλαγές.Κάτι αντίστοιχο έγινε με το SC2 και τις αλλαγες που φέρνει το HotS.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,683
Ομολογουμένως το act 1 φάνηκε πώς όντως ήταν κάτι που δούλευαν πάρα πολύ καιρό σεναριακά και καλλιτεχνικά. Πρέπει να είχανε ρίξει περίπου 6-7 μήνες δουλειά, και μετά προχώρησαν ταυτόχρονα στα υπόλοιπα.

Το act 3 ήταν πολύ καλό (είχε τη δόση επικούρας), αλλά η δομή του τελικά είναι διασπαστική της ιστορίας, με χάρτινο χαρακτήρα τον Azmodan.
 

f2bnp

Mind-flayer
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,737
Καλά για πηγαίντε να παίξετε το Diablo 1 να σας δω για πόσο θα αντέξετε. Και μένα είναι από τα αγαπημένα μου παιχνίδια, αλλά πολύ απλά πλέον είναι ξεπερασμένο σε κάθε τομέα, το κρατάω σαν μια αξέχαστη ανάμνηση (και μια και δυο).
Τώρα οκ Epitaph, αν πραγματικά μου λες ότι είναι λογική αυτή, 1.5 χρόνο beta testing η PC έκδοση, η οποία μέσα σε μία μέρα πούλησε 3.5 εκατομμύρια αντίτυπα και έχει περάσει τα 10 εκατομμύρια ήδη από τον Νοέμβρη, ε τότε τι να σου πω. Βρες καλύτερη δικαιολογία γιατί δεν σου άρεσε το παιχνίδι.
Πολύ καλά λέει ο Τζέις ότι δεν είναι συνεχιστής του Diablo 1. Τι δουλειά έχει το Diablo 1; Ο συνεχιστής του ήταν το 2 και ακόμα και εκείνο διαφέρει τόσο μα ΤΟΣΟ πολύ από το 1ο, δεν συγκρίνεται απλά. Το Diablo 1 ήταν μια καθαρά SinglePlayer εμπειρία που απλώς προς το τέλος δημιούργησαν το Battle.net, πετάξαν και 4 quests μαζί και το είπαν Multi. Και για την εποχή του ήταν εξαιρετικό.
Το DII ήταν ξεκάθαρα και εξαρχής Multiplayer παιχνίδι, όπως είναι και το 3, όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό να φύγει, να πάει αλλού.
Τα ροζ πόνυ σε βγάλανε off; Δηλαδή το Secret Cow Level στο 2 ήταν 100% μέσα στην ατμόσφαιρα του παιχνιδιού για σένα; Τα πρόβατα που σκάνε στο Warcraft 2, Starcraft, Warcraft 3 αν τα κλικάρεις πολλές φορές ήταν μέσα στο κλίμα του παιχνιδιού;
Χιούμορ της Blizzard είναι, όπως ήταν πάντα.

Και πάμε στο writing. Ναι ρε Borracho υπάρχει writing. Όσο και αν δεν σου αρέσει, λέγεται writing αυτό. Και έχει πάρα πολύ πράμα για παιχνίδι του είδους του. Πολύ πολύ περισσότερους διαλόγους από το Diablo 1 και το 2 και να μην ξεχνάμε και τις μαλακίες του Cain, που δεν θυμάμαι όνομα τώρα, όπου σου εξηγεί τι είναι κάθε τέρας. Δηλαδή τι διαλόγους είχε το 1 που είχαν τόσο απίστευτο writing;
Όταν πλησίαζες την Adria σου έλεγε " I sense a soul in search of answers." . Θες να μου πεις πως ήταν αξιομνημόνευτος χαρακτήρας η Gillian ή ο Pepin; Ή μήπως ο Odgen;
Εγώ αυτούς που θυμάμαι είναι ο Griswold και ο Cain, χωρίς ιδιαίτερο λόγο βέβαια. O Farnham μάλλον ήταν απόδειξη του χιούμορ της Blizz, ένας χαρακτήρας που δεν είχε ιδιαίτερο ρόλο μέσα στο παιχνίδι, ούτε quest σου έδινε ούτε και έβγαζε νοήμα αφού ήταν τύφλα στο μεθύσι. :cheers:
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
1) Το Diablo 1, από το 1997 που είχα λιώσει το Demo προσπαθώντας Level 3 χωρίς να χω μοιράσει Attributes να φάω τον Butcher (απλά δεν ήξερα τι ήταν RPG τότε κι ας έβλεπα την κοκκινη ειδοποίηση. Δεν πολυσκάμπαζα), μέχρι πέρυσι, το χω παίξει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ (10-15 έχω εγκαταστήσει τα Diablo 1 + Hellfire). Τελευταία φορά Οκτώβριος 2011.
Και μπορώ άνετα να πω ότι και την τελευταία φορά εξακολουθούσε να με κρατάει μέχρι το τέλος.

2) Το ότι πούλησε 3.5 εκατομμύρια δεν μου λέει κάτι για τις προθέσεις της Blizzard. Δηλαδή επειδή πούλησε τόσα σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έκανε πείραματα?
Πόσες και πόσες εταιρείες δεν φτιάχνουν ένα παιχνίδι, και λένε "έλα μωρέ, ίντερνετ έχουνε, θα τους το πατσάρουμε συνέχεια. Σιγά το πράμα.".
Επίσης οι πωλήσεις ως νούμερο δεν μου λένε κάτι, από τη στιγμή που παιχνίδια όπως το Call of Duty : MW 3 π.χ. κάνουν φοβερές πωλήσεις.

3) Εγώ δεν μιλάω για Multiplayer, έτσι κι αλλιώς φίλτατε f2bnp. Σε κανένα από τα 2 πρώτα δεν είχα δοκιμάσει το multi έτσι κι αλλιώς. Μιλάω καθαρά για Single Player.

Επίσης ομολογώ πως δεν έχω παίξει κανένα Warcraft (εκτός από το WoW). Οπότε το λεγόμενο "Blizzard Humour" δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω πλήρως.

Γενικά αυτό που συγκρίνω είναι η εμπειρία του Diablo 1 Single Player με το Diablo 3 Single Player. Ή έστω το Μαιν στόρυ που λέμε και στο χωριό μου.


*για το "2)" :
Πόσοι και πόσοι αγόρασαν το παιχνίδι day1/preorder έχοντας στο μυαλό ότι "ΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΘΑ ΞΑΝΑΝΙΩΣΩ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ" ή τέλος πάντων έπεσαν θύματα του Hype (όπως και γω μπορεί να πέσω θύμα στο World Of Darkness όταν βγει καλή ώρα)?
 
Top Bottom